208 са новите случаи на коронавирус, сериозен скок на починалите

Излекуваните са почти три пъти повече
Обновена: 8 юни 2021 06:27 | 8 юни 2021 06:27, Александър Попов
97
208 са новите случаи на коронавирус, сериозен скок на починалите
Снимка: БГНЕС

208 са новите случаи на коронавирус през последното денонощие при направени 13 358 теста, сочат данните в Националната информационна система.

Така потвърдените случаи на новия коронавирус у нас към момента са 419 681, от които 15 134 са активни.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва:

Благоевград - 12; Бургас - 1; Варна - 9; Велико Търново - 6; Видин - 4; Враца – 4; Габрово – 6; Добрич – 6; Кърджали – 4; Кюстендил - 7; Ловеч - 4; Монтана – 11; Плевен - 3; Пловдив - 16; Разград – 1; Русе - 9; Силистра - 2; Сливен - 7; Смолян - 4; София област - 5; София град - 45; Стара Загора – 19; Търговище – 4; Хасково - 6; Шумен - 8; Ямбол - 5.

Излекувани са вече 386 693 лица, като за изминалото денонощие са регистрирани 594 от тях.

Още по темата
Към момента в болници са настанени общо 2 521 пациенти с доказана коронавирусна инфекция, от тях 277 се намират в интензивни отделения.

1 478 774 са поставените дози към момента, през последните 24 часа са поставени 14 532 от тях. 634 291 души са завършили ваксинационния цикъл.

Починалите лица, при които е била потвърдена коронавирусна инфекция, са 17 854. Нови 34 случая са регистрирани през последното денонощие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
1
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
Реалността е една - вирус има! Ваксините не са с чипове вътре! Лятото е сезон в който вируса отстъпва поради това, че хората се предава трудно на открито и яко мре от слънчева светлина!Статистиката е достатъчно коректна!
71
2
 
1
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
До neon7Стига си говорил измишльотини! Статистиката се пишела както им падне - сигурно ти по-добре знаеш. И по света било така - понеже си обиколил всички болници по света и си проверил...??? Проверил си ти на баба ти шушоните. Странно ми е как оцелявате такива индивиди - земята ви се вижда плоска, чипове има във ваксините, Бил Гейтс ви управлява през 5g, пръскат ви като някакви разсърди от самолети и след всички тъпотии накрая пак оцеляват с тоя същия акъл... Като хлебароци някакви...
70
1
 
3
 
! Отговори
neon7 преди 2 години
До Иван--- Бъди сигутен ! Статистиката(за ковид) си я пишат както искат !
69
3
 
9
 
! Отговори
neon7 преди 2 години
Колкото повече хора се ваксинират, толкова повече нови "случаи" и смъртни случаи ще видим. Това се случва и по света при масово ваксиниране! Всеки с проблеми или починал след ваксина се пише ковид.
68
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото повече неваксинирани,толкова повече локдауни!ЧЕСТИТО !!!!
67
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Ако погледнем статистиката на починалите хора ще видим , че почти няма разлика в последните седмици, за сметка на това има огромна разлика при заразените. След като загубилите живота си в следствие на Ковид са константа се пита дали статистиката не е жестоко манипулирана и вълната все още не е отминала? Другата опция е да се спекулира с нещастието на хората, но дано не е така.
66
5
 
28
 
! Отговори
ПОМПАДУРА преди 2 години
Живота и бъдещето е на младите, затова си живейте живота яжте, пийте, веселете се, правете секс, ходете по екскурзии, заведения и клубаве. Времето лети и е безжастностно, никой няма да ви върне ограбените години от младостта. Всичко си е с времото. Времето на младите е да живеят, а на старите хора им времетот да си отиват такъв е живота - важно е човек как е живял, а не колко години има навъртяни на брояча и да страда от пенсионната система. ПОМПАДУРА
65
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма сериозен скок във вторник, а има сериозен спад в неделя. Повече от година пандемия и не се научихте.
64
6
 
26
 
! Отговори
Къде са списъците? преди 2 години
За да видим поредният списък със здрави прави и без придружаващи болести на хора на възраст от 70, 80, 90 та и ++ години. Сериозно няма човек над 40 годишна възраст без да има някакъв здравословен проблем говоря за обикновената работническа класа в България. Злоупотребяват за да взимат пари лекарите като вкарват в списъците хора на пределна възраст които си умират естествено от годините си и от съвсем други болести и увреждания.
63
7
 
24
 
! Отговори
ДА БЕ ДА преди 2 години
НА *** ли ни правят. Вирусчето ще си го, както ХИВ и СПИН има и вече не говорят за него, но си живеем. Между другото жертви на СПИН са над 35 милиона от близо 8 милиарда популация население на Земята. Подигравка с хората си е тази грипна епидемия. Ау какъв страшен скок ле ле мале още малко и ще закрият летния сезон и парковете това са болни мозъци, които си мислят, че управляват епидемията.
62
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да вярваш на статистика подадена от български лекари трябва съвсем да не си наред или скоро да не си посещавал такива!
61
18
 
4
 
! Отговори
Колов. преди 2 години
Гледа се колко са били на същата дата през 2020?Вируса си го има и хиляди неваксинирани ще умрат през тази зима!Пиковете в Европа са през зимата сега има спад навсякъде!
60
2
 
20
 
! Отговори
??? преди 2 години
Пррдишният понеделник бяха 38 починали, вчера са 34. Къде го видяха този скок?!
59
1
 
16
 
! Отговори
??? преди 2 години
Миналият понеделник бяха 303 нови случая, вчера са 208. Къде го видяха този скок?!
58
1
 
11
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Сериозен спад на новите случаи с 40% на седемдневна база. Сега са 1104 за последните седем дни, а бяха 1850 през предишните седем дни
57
7
 
3
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 2 години
До ДАТе ще ни вкарат рано или късно, защото народът не е ваксиниран и заразените няма да намалеят колкото ни се иска.
56
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
277 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,защото поне още толкова не са открили.Всички ще се заразят,неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!
55
6
 
17
 
! Отговори
ДА преди 2 години
Стига сте писали глупости-сериозен скок!Колко да е сериозен!?Искате пак да ни вкарат в черния списък и да не можем да влезем в друга държава ли ,или да висим по 10 дена карантина!?НЯМА да ходим на нашето черноморие-не разбрахте ли!?Нека поне лятото поживеем спокойно,пък планиланата четвърта вълна за наесен-тогава почвайте пак да пишете гръмки статии!
54
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Епидемията е като незаконните трансплантации. Някои правят много пари. Затова всеки да преценява правилно. Да се консултира с личните си лекари за ваксините. По форумите няма да се случи нищо правилно. Преди негодувание срещу целодневното заливане на щаба с информация за ковид. Сега след година и повече, когато вече и децата са разбрали какво да правят, отново недоволни, че няма щаб. Няма угодия, а за протичане на мисъл и дума да не става. Тук е на принципа:"Една жена ми каза"...
53
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тролчета, надявам се, че сте си били поне една игла...От лоялност към Чекмеджан.... Добрата новина е, че имате около 20 дни, за да си оформите документите... за пътуването... :) Лошата новина е, че.... Ех, лошата новина ще я научите от Създателя... Тъкмо по-малко проценти за Герб