Живко Тодоров: Нито ми е приятел бизнесменът, нито познавам сина му

Инцидентът се използва за политически цели, смята кметът на Стара Загора
Обновена: 3 окт 2021 19:27 | 3 окт 2021 18:32, Анисия Иванова
73
Живко Тодоров: Нито ми е приятел бизнесменът, нито познавам сина му
Снимка: БГНЕС

Кметът на Стара Загора - Живко Тодоров, отговори на слуховете, че бащата на момчето, причинило тежкия инцидент в града, е негов приятел.

В петък вечерта при катастрофа бяха ранени три млади жени. Оказа се, че шофьорът е с книжка от четири месеца и според първоначалната информация е дрифтил.

Още по темата

първоначалната информация шофьорът е дрифтил

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2021/10/03/shofioryt-blysnal-tri-momicheta-v-stara-zagora-e-zadyrjan.505683

 

В социалните мрежи вчера имаше коментари, че причина за оскъдната информация около сслучая са тесните връзки на бащата на младия шофьор с ПП ГЕРБ.

"Много е грозно да се използва този трагичен инцидент и да се разпространява умишлено фалшива информация за политически цели! Нито ми е приятел този бизнесмен, нито познавам или съм виждал сина му някога! Разследващите органи трябва да си свършат съвестно работата и да накажат извършителя с цялата строгост на закона!", написа днес Живко Тодоров в профила си във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
15
 
28
 
! Отговори
сигурно преди 2 години
Живко ,Живко .Ти си направо умрело .
5
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо не кажеш, че синът на собственика на тенискортовете до стадиона. Той е по-скоро от червената ***. Навремето, покойния бай *** му ги даде
4
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо никой не смее да напише името на този човек?
3
6
 
72
 
! Отговори
Този коментиращ преди 2 години
Явно този "бизнесмен" има мнооого властни приятели . Никой НЕ СМЕЕ да му съобщи името . Дори и когато се оправдава кмета говори за ТОЗИ БИЗНЕСМЕН . Това ли му е фамилното име - Този ? Хахаха. Нито полицията казва нещо , нито медиите ... Вероятно скоро полицията ще запише "инцидента" като извърен от "неисвестен извършител" , син на "този" бизнесмен ... и родителите на момичетата ще пият по една студена вода . Амин.
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тони Полето така казваше ,ама без да иска се издаде,че и цялата дружина хайдуци изреди.
1
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка круша си има опашка.Във всеки слух има капчица истина.Когато са на софрата се прегръщат,пият и пеят,заедно,но когато някой от тях го закъса,никой нищо не знае,нито чул нито видял.И не признава,щото се надява,всеки сам да се оправя.