Пуснаха олио на изплащане - 3 вноски по 2,50 лв. за литър

Ресторантите в Търново вече готвят с маргарин, палмова мазнина и мас
11 мар 2022 13:15, Анисия Иванова
111
Пуснаха олио на изплащане - 3 вноски по 2,50 лв. за литър
Снимка: Facebook

Снимка на олио на изплащане за броени часове взриви социалната мрежа. Неизвестен собственик на магазин е обявил, че всеки може да си напазарува бутилка олио на впечатляващата цена от 7,50 лв. като я заплати на лизинг.

Предложеният от търговеца вариант е за три вноски по 2,50 лв., но от надписа не става ясно за какъв срок трябва да се изплашат погасителните вноски. Много от хората не повярваха, че публикуваната снимка е истинска и заподозряха фотомонтаж. Снимката се появи на профила на депутата от “Възраждане” Цончо Ганев във Facebook.

Търговец от Велико Търново обаче организира томбола с награда бутилка олио. В томболата могат да участват всички клиенти, които в рамките на един ден пазаруват от магазина му стоки на стойност повече от 60 лв. като в списъка на тези стоки не влизат цигари и алкохол. Томболата ще се тегли два пъти в седмицата, съобщи "Монитор".

Търновци споделят и за други шокиращи промени, свързани с високите цени на олиото. В един от ресторантите в града изведнъж изчезнали всички оливери, а в друг сервитьорите предварително уведомявали гостите си, че вместо олио готвачите им използват маргарин, палмова мазнина и свинска мас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
10
 
! Отговори
АМАН преди 2 години
До До 53 - А ти пък като си отишъл 2 пъти до Гърция си мсилиш че вече си СПЕЦ по зехтина - тъй ли ?! Ето в това ни е проблема и затова вечно сме в НИЩОТО , защото всеки е "разбирач" от всичко , и на следващта статия пак ще си там да ни обясняваш за ядрените реактори и ракети със среден обсег , а утре ще си на статията с мозъчните операций и ще обясняваш къде са сбъркали хирурзите , а после къде са сбъркали военните на Путин и т.н и т.н. !!!
61
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Византийците не успяха, османците не успяха, руснаците не успяха НО жалкия фигурант и шaйкaта му (***) ще затpият България!!!!!!!!
60
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До Анонимен 70 - Аз пък затова като ходя на есторант , си ги нося от вкъщи , че даже и сол си нося , защото съм свикнал само с Хималайска сол пък те слагат обикновенна , даже не съм сигурен дали е Йодирана !!!
59
2
 
8
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО преди 2 години
Mo чащи по Орлов мост няма - защо ли???
58
6
 
6
 
! Отговори
ЧЕСТИТО преди 2 години
Промяната на радеф е факт!!!
57
1
 
9
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До Мими921 - Не Мименце , НЕ ти е проблема само да ги смениш , защото това правиш вече 30г. и е все същото ! Проблемът , е че ще махнеш тези и ще сложиш други като тези ( че може и по-лоши да са ) , защото Бълагрите НЕ бживеем с чувството и ОТГОВОРНОСТТА че сме част от едно ЦЯЛО оБЩЕСТВО и НАРОД - Всеки гледа да ЗАВЛЕЧЕ нещо в собствената си хралупа и да се смее на другите какви са "балъци" ю ТОВА ТИ Е ПРОБЛЕМА , и ако недасй си Боже стане нещо подобно като Украина - сме " Game OVER" forever
56
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зехтинчето трябва да се втвърдява в хладилника, ако е истинско.
55
2
 
10
 
! Отговори
До 53 преди 2 години
И си мислиш, че зехтинчето от 10 лв е зехтин?!?
54
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами тъжно е това . Просто нямаме истинска държава това е .
53
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
важното е да продължаваме промяната
52
2
 
28
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Казвал съм го милион пъти . ще го кажа за пореден път : ПРОБЛЕМЪТ НЕ НИ е в строя или системата , а в нас самите - И СОЦ-а ни беше същата ИЗВРАТЕНЯЩИНА като и "демокарцията " , такъв ни е и " бизнеса" , такъв ни е и " капитализма " не за друго , а защото НИЕ ГИ ПРАВИМ ТАКИВА - ИМА НЕЩО ТОТАЛНО СБЪРКАНО в нас самите , но НИКОЙ НЕ иска да си го признае , затова живеем в злоба , дива алчност и безхаберие !!!
51
2
 
25
 
! Отговори
Хах... преди 2 години
Тъй,тъй, а скоро и хляб на изплащане и гориво на няколко вноски. А някои тръгнали да ми жалеят за украинците....Че то нас без да сме във война, ще ни натикат бавно и полека в девета глуха бре!
50
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отдавна нашето семейство не употребява олио . Купуваме по 5 л консерви зехтин екстра върджин от каламата който ни го доставят с поръчка !! Пълня си оливерниците с него и също така за готвене а не само за овкусяване . Балсамовия оцет сам си го правя от лозето което имам .
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз като влезна в някой ресторант и видя оцет и олио в оливерниците ставам и напускам ресторанта . Това е обида спрямо клиентите .. дори и менте зехтина и балсамовия оцет се познава така че кръчмарите да не се правят на селски тарикати
48
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е-*** ресторанта в Търново дето ще ми използват маргарин палмова мазнина или свинска мас!!! То олиото е супер противно та май го заменили с тези отпа-дъци ! Еми ЗЕХТИН не можете ли да използвате бе ?? Екстра върджин ??
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 53 - Напротив , в Бг ВСИЧКО е ЕКСТРА ВЪРДЖИН !!!
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мими921 - Че не сте ли свободни бе Миме , За какво говориш - Нали УЖ 30г. вече как сме свободни като пички ?!
45
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да благодарим на Кирчо
44
0
 
7
 
! Отговори
AIRHEADS FRYING преди 2 години
О!Творили са нови олиоколонки по станциите, там ходиш с тубата и си пълнеш за колкото останали денги имаш в джоба,машала матриал ...
43
4
 
20
 
! Отговори
Пазарна икономика преди 2 години
Той моят основен принцип не беше ли : Търсенето определя цената ?! Не го търсете и ще стане евтино ! Едно време хората си гледаха прасета в дворовете и си имаха мас за цяла година ( Бойко нали с това беше израсъл) - пък я го вижте - Милиардер стана от това !