Сблъсъци на плажа в Слънчев бряг между поляци и спасители

Туристите влезли в морето при червен флаг
92
Сблъсъци на плажа в Слънчев бряг между поляци и спасители
Снимка: БГНЕС

Полицията в Бургас разпитва полски туристи и спасители от Слънчев бряг след сблъсъци на плажа.

По първоначални данни причината за конфликта е опит на туристи да влязат в морето при мъртво вълнение, когато къпането е забранено.

Към 12:30 часа днес трима поляци и двама водни спасители бяха в Първо районно управление в Бургас.
Инцидентът е станал в свободната зона пред известен бар на централния плаж в Слънчев бряг, уточнява БНР.

Двама водни спасители влезли в пререкание с трима полски граждани - баща, син и неговата приятелка. Причината е грубо отношение на водните спасители към туристите, които въпреки забраните влезли в морето.

Полските граждани се опитали да защитят излизащите от водата туристи, но водните спасители влезли в сблъсъци с тях.

В момента случаят се изяснява от полицията.

Няма информация на този етап имат ли травми пострадалите полски граждани.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
21
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Поляците по принцип са русофоби и са много наагли и са предизвикали спасителите. На червен флаг не се влиза в морето. Това трябва да им го обясняват преди да дойдат в България. По добре да изядат два, три шамара отколкото да се удавят. Вчера е имало удаваен молдовец в Слънчев бряг и е нормално спасителите да са изнервени. Никой не иска да се влачи по съдебни дела и даава показания в съда какво е правил докато някой се е давил.
32
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поляците всъщнист са руснаци забравили майчиния си руски език под влияние на Католическата църква, нещо като македонците са.
31
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 17 На клипа ясно се вижда/0.50/, че спасителя стои неподвижно преди да бъде атакуван. Та не знам какво каво напрежение потушават полските бабаити! Със шамари и ритници трбва да ги изкарват всекакви наглеци, дето не спазват сигнални знамена и разпореждания на спасителите. Бил съм свидетел как спасителите изнемогват да се разправят с наглеци. Затова шамари и ритници. И палки!
30
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя поляците са с високо самочувствие, защото страната им е в няколко области номер 1 в Европейския съюз. Освен това Полша е център на западнославянската култура, Краков, Варшава, Познан.
29
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По принцип ще ви кажа че поляците и украинците от добра дума не разбират.Държиш ли се добре с тях ти се качват на главата.А полякините и украинките са един дол дренки.
28
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
евро ценности
27
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашистанските троляци пак са на амбразурата да плюят този път по поляците, но не са си направили труда да прочетат новината и да видят, че поляците са се опитвали да ЗАЩИТЯТ други хора, които са нападнати от бг надрусаните спасители.
26
1
 
7
 
! Отговори
Шарана преди 1 година
От кофти ракията е !
25
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полша е една голяма страна, а богата история и култура, силна европейска икономика, членка на ЕС.
24
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде е истината, пак не е ясно. Едните са нахални другите прости , мислейки си че имат безкрайни права да млатят хората.
23
7
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Полският...нахалитет е...пословичен,който не се е сблъсквал с него.нищо не знай. Това...македонци,сърби,даже и украинците...бледнеят,пред полската наглост. Тези се считат за...богоизбрани и всезнаещи и цяла Западна Европа е пропищяла от тях. Единствено руснаците са ги...мачкали в исторически план,като 150 години са им били васали на руските царе,като са им...плащали големи данъци,за това неистово ги мразят.
22
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимус - ти прочете ли изобщо новината?! Поляците са защитавали туристите, на които "спасителите" са им скочили явно.
21
5
 
15
 
! Отговори
Петьо Нацепеният преди 1 година
На морето във Варна се бях заговорил с един млад поляк, много развален български говореше, а на полски изобщо нищо не му разбирах, дошъл в БГ щото разбрал че сме имали безплатен алкохол
20
8
 
6
 
! Отговори
гларус преди 1 година
абе рускините винаги ще си останат минус 5 точки
19
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вилкомен туристен, вилкомен :) баси мазохистите са туристите по черноморието, след всичките мизерии, *** във водата, борба за паркинг и шезлонг, липса на здравни грижи, накрая да те напляскат дрогирани спасители
18
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полякините пък са страшно красиви мацки! Русокоси, със сини и зелени очи :))))
17
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Статията е описана доста тъпо и погрешно. Поляците не са били във водата, вътре са били някакви немски пенсии, които спасителите тръгнали да вадят с шамари. От поляците баща и син се намесили в опит да потушат напрежението, но "спасителите" са напердашили цялото семейство, майка, баща и две деца. Има клипчета в нета, поне ги прегледайте преди да фантазирате. След сблъсъка е повикана полиция, но докато дойде "спасителите" са избяагли, изоставяйки постовете си. Дано ги тестват за наркотици.
16
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия поляци са същите като украинците нахални и нагли.По това си приличат двете нации и затова толкова се обичат.Мислят си че може да правят каквото си искат.Ама и нашите момчета не си поплюват набързо са ги вразумили.
15
7
 
20
 
! Отговори
бивш спасител преди 1 година
Какви отвратителни времена дойдоха! Навремето се "сблъсквахме" с полякини, а сега - с пияни поляци.
14
5
 
18
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Спасителите носят отговорност за плажуващите. След като носят тази отговорност ( могат да бъдат съдени при смъртен случай от удавяне) следва да имат определени права и при преценка да забраняват в някои случаи влизането в морето. В противен случай не трябва да има спасители и всеки да се оправя и да си носи риска сам.