Как мъж изкара в шахта 11 часа с вдигнати ръце?

Оказва се, че това не е първия подобен инцидент
14 ное 2022 09:31, Петя Славова
26
Как мъж изкара в шахта 11 часа с вдигнати ръце?
Снимка: БГНЕС

Над 11 часа пловдивчанин прекара заклещен в тръба в Пловдив.  Инцидентът е станал близо до стадиона на квартал "Коматево". Цяла нощ мъжът е останал в отводнителната тръба като е пропаднал там в тъмното и е стоял в затворено пространство цяла нощ. През цялото време той е бил с вдигнати ръце нагоре. Все още пострадалият е в шок и не може да обясни как точно е станал инцидента.

Съпругата на пловдивчанина споделя, че той е още неадекватен, премръзнал, постоянно му се спи. Не си спомня как е станало случилото се, но е викал за помощ. Бил е открит от кучето на жена, разхождаща го в района, която се е обадила на Бърза помощ и полиция. Дошли са и хора от квартала, които са помогнали с техника.

Според жената има виновен за случилото се - тези, които не са обезопасили дупката. "Това може да се случи на всеки - възрастен, дете". Тя обясни, че ще си потърсят правата, като още не се знае какви са последствията.

Жители на квартала казват,  че това не е първият случай на пропаднал човек в шахта. В района имало доста такива необезопасени съоръжения.

Още по темата

"Преди около 10 дни в подобна шахта, докато се разхождах, пропаднах самият аз. Нямаше как да видиш шахтата- висока трева, не беше обезопасена по какъвто и да било начин. След инцидента получих счупено ребро и пукнат бял дроб. бях четири дни в болница и все още се възстановявам. След този инцидент обаче нищо не се случи. Шахтата продължава да е необезопасена. Смятам да подам жалба към общината", разказа пред Нова тв Костадин Георгиев, жител на квартала.

Живеещи в района заявиха, че са подавали сигнали за подобни огромни дупки и шахти до кмета на район "Южен" Костадин Язов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Пловдивтръбапропадане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
Българ преди 1 година
Влезте в общината и пребийте всички вътре! Още утре всичко ще е обезопасено и не само! ;)
22
1
 
3
 
! Отговори
Може би преди 1 година
...е отишъл да пусне една вода встрани , иначе щеше да потъне само с единия крак и да Не пропадне изцяло. За да се случи това трябва двата крака да са близо един до друг.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой лилав е откраднал капака на шахтата и героя на случката след 3 ракии не е имал избор и е хлътнал в дупката
20
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поставили сте ми минуси /коментар 19/ но намерете такава тръба и снимайте видео как не случайно, а съвсем нарочно си пъхвате в нея тлъстите задни части! Кой върви в положение мирно! Най много да се натъртите между чатала!
19
1
 
4
 
! Отговори
до 20 преди 1 година
само това ли ти измисли празната кофа над раменете
18
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е стоял и 15 минути! Просто се е натъпкал там с помощта на приятели, за да правят сензация и алармират за подобни нередности! Ако това е същата тръба /на вид и цвят е точно такава/, от която всички си откраднахме, когато тук ни правеха канализация преди 5 години - невъзможно, освен да застанеш мирно с вдигнати ръце, да си под 45 кг и приятели да те налагат по главата с гумен чук! След което уж те намират след 11 часа и показват на обитателите!
17
7
 
9
 
! Отговори
ДОЛУ ГЕРБ!!!!!!!!! преди 1 година
Крайна наглост е подобен брутален инцидент, за който са отговорни ГЕРБ, да се спуска като "куриоз", "интересна информация", когато това е откровен резултат от престъпното управление на Мутрата от Банкя, както и неговите п0дл0ги.
16
1
 
3
 
! Отговори
? преди 1 година
Това защо не е ТОП Новина??????????????
15
3
 
12
 
! Отговори
Нека позная? преди 1 година
Кмета на Пловдив е от ПП ГЕРБ, познах ли?
14
1
 
1
 
! Отговори
Съученичка - да, да. преди 1 година
До Гиб Мелсън "да се срещне със съученичка" - мда, точно със съученичка е, да знаеш.. :D за около 2 часа, нали? И се върна много любяща и щастлива, нали? И вечерта не и се правише секс, тали така г-н Мелсън? Тея съученички ги знаеме.
13
3
 
4
 
! Отговори
Видими РезултатиГЕРБ преди 1 година
И само как ни се пуска като някаква лежерна новина. "Човек стоя в тръба 11 часа, в момента е неадекватен и в шок, но всичко е точно" пресметна мисирката Петя. Дано тя да падне в някоя шахта скоро. Аман! Само за да пази ГЕРБ е готова да пренебрегне живота и здравето на гражданите. СКАНДАЛ!!!!
12
3
 
4
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
В събота докато се разхождах с дъщерята на гребния канал в Пловдив, жената отскочи до Коматево да се срещне със съученичка. Сега с ужас разбирам, че за малко не съм я загубил. Ами ако беше паднала в такава дупка, как щях да я намеря? Пловдивчани малко да се стегнат. Какви са тези дупки насред нищото? Не стига че имат най-долнопробния басейн от всички басейни в цяла България, този до спортното училище басейн Младост а сега и с тези дупки си правят лоша реклама.
11
2
 
3
 
! Отговори
Това е скандално! преди 1 година
Кмета на Пловдив - в затвора.
10
3
 
3
 
! Отговори
Видими РезултатиГЕРБ преди 1 година
Това е ритуал за съставяне на правителство с ГЕРБ. Седиш 11 часа с вдигнати ръце и медитираш, повтаряйки си "Благодаря ти Бойко, че оправи пътищата и държавата!". В конкретния случай, това е ритуал за благодарност за хубавите канализации.
9
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а тоя няма ли да го проверяват за алкохол/дрога или жертвите (като пешеходците) не се проверяват, само причинителите (като шофьорите)?
8
1
 
5
 
! Отговори
В Пловдив преди 1 година
от няколко години е на мода, без предупреждение, в сякаш случайно избран момент, да се започват ремонти, за чийто срок на изпълнение се научава в последствие, обикновено след като е вече просрочен и някой повдигне въпроса "Какво по дяволите правите на моята улица вече трети месец?" или нещо от сорта. Имаше случай на автомобил, който е паднал в дупка... целия! Безумие!
7
0
 
5
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Запомнете! Когато сте сред природата не зяпайте в телефона си! Една мома така попадна в яма с гореща вода, снимайки аварията, докато една лелка хубаво я наставляваше - ,,Снимай тука, баба, ха се га тук и тук, и - ббуухххх в джакузито! Този заплес тук!!! А бащата на Сашко от Перник си призна, че е блял в телефона си 10-12 минути и когато най после вдигнал отнесената си глава - ужаст!
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Осъзнайте се малко. Пиян или не, не е нормално да има необезопасени шахти. На всеки може да се случи. Берачи на жИлязУ оставят капани за минувачи. Или някой безотговорен. Берачите на жИлязУ трябва ефективна присъда, ако се опитат да предадат капаци от шахти на вторични суровини. БЕЗотговорните трябва да бъдат наказани. И кога ще върнат физическите наказания? 20 дрянови пръчки на голо и 10 запазени в сметката за аледващо провинение биха възпрели повечето апаши. На Остров Ман.така превъзпитават
5
14
 
1
 
! Отговори
Дон Кикот преди 1 година
Да си е взел такси като се е напил толкова никой не му е виновен.
4
14
 
9
 
! Отговори
ZV преди 1 година
И той като укрите иска да лази в канализациите.