Разкритията за съдията с белязани банкноти

Нови подробности
28 юни 2023 19:50, Росен Стойчев
13

Съдия от Търговище беше задържан при среднощна акция на ГДБОП и антикорупционната комисия, съобщи Bulgaria ON AIR.

Подкуп в размер на 10 000 лева е трябвало да получи наказателния съдия Мирослав Митев.

Още по темата
При специализирана акция на ГДБОП и антикорупционната комисия обаче залавят съдията на паркинг на голям хипермаркет в момента на получаването на втората вноска от подкупа в размер на 5000 лв. белязани банкноти. В замяна на парите съдията е трябвало да намали присъда "лишаване от свобода" на Али Мустафов, който е подсъдим за хулиганство.

"Получен е сигнал от Комисията за противодействие на корупцията в СГП за извършен подкуп от страната на магистрат от Окръжен съд - Търговище. Незабавно следователи и дежурен прокурор са тръгнали към местопроизшествието и на място е образувано досъдебно за поискан и получен подкуп в размер на 5000 лв. от страна на съдия в Окръжен съд за това, че евентуално е установил контакт с подсъдимото лице и е поискал 5000 лв., за да намали присъда "лишаване от свобода", обясни заместник-градският прокурор на София Христо Кръстев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Просто се случва това, което и децата знаят от преди години. Де, да беше само този съдия. Сега разбирате ли, защо тази държава е джунгла?
5
0
 
5
 
! Отговори
Причинко преди 10 месеца
А защо само един съдия ? Та всички съдии са в кюпа с подкупите и си направиха царски палати, купиха си курорти в чужбина, сметките им в чужди банки са може би за милиарди....!!!! Най-корумпираната част от бъгарските служители са съдиите ! Интересно, защо никой не говори за реформа на съдийската група !!!?
4
2
 
6
 
! Отговори
Херо Мустъфата преди 10 месеца
Гласуваш за Парапетния-получаваш Симитлийската снаха...А бакалъм...
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Геша за десет бимберици, няма да стане от кревата. Питайте ваклия, когато сготвиха иванчева и я оковаха с пранги,бокаи и топуз, все едно е Чикатило.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А защо не кажете, кой дава подкупа? САмо ще ви кажа, че явно го е ядосала цената и затова е цялата работа.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това беше,и още е,държавата на Борисов.