За пореден път: Дете кара колата на баща си

Инцидентът е от улиците на Владая
26 фев 2024 09:13, Нели Христова
29
За пореден път: Дете кара колата на баща си
Снимка: БГНЕС

Видеоклип на дете как управлява автомобила на баща си се разпространява във фейсбук, а бащата има 4 нарушения за този случай.

"Много малко детенце в скута на баща си управлява автомобила по улиците на Владая. Каква е тази мания да се снимат как децата управляват автомобили?", коментира съветник по безопасност на пътищата към Министерски съвет по БТВ.

Бащата прави 4 нарушения по Закона за пътната безопасност. "Първо преотстъпва управлението на малката си дъщеричка, глобата е до 300 лв. Второ е без предпазен колан, детето му също - 10 точки и 50 лв, а за детето ще бъдат отнети 12 точки, защото не е в детско кошче и 50 лв. Има административна мярка за 6 месеца", обяснява съветникът.

Ако бяха попаднали в някоя дупка, ударът щеше да е фатален за детето, казва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
0
 
! Отговори
Lexus GX 460 V8 преди 2 месеца
Браво! И аз моят син го уча да кара и да е истински мъж. Тротинеткаджиите п-каят газ като видят мазния джип.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На такива като този баща трябва да им отнемат шофьрските книжки доживот и, както предлага някой по-долу, да му се отнеме и детето, защото той на нищо добро няма да го научи и ще го възпита така, че когато порасне, това дете ще създава проблеми на околните. Ето това трябва да е водещата причина за отнемането на децата на подобни родители и чак на второ място да се слага фактът, че въпросният баща прави неща, вредни и опасни за самото дете.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Детето ще прилича на баща си, когато порасне, защото той го възпитава. Така че не разбирам защо се вайкате какво щяло да стане, ако колата попадне в дупка. Ами, един бъдещ негодник по-малко, това ще стане. По-логично е да се тревожите какво би се случило, ако на детето изведнъж му хрумне да подскочи, да ритне баща си в слабините или да направи друга магария, вследствие на която автомобилът да завие рязко и за секунди да стане неуправляем, а наоколо да има хора.
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
в щата Калифорния, дете може да се вози без "детско кошче" срещу 12 000 долара, ако те хванат.Да седи на шофьорско място, сигурно бащата ще го тикнат в затвора.При 20км/ч, без колан, ако попаднеш в дупка или се удариш, лесно ще си счупиш главата в предното стъкло... ясно е, че на бащата главата му е излиушна, ама детето...
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лош матреал сър! Па после се обиждат. Детето му закусвало с полицаите? Тоя три месеца да *** камъни са му малко.
22
1
 
0
 
! Отговори
До19 преди 2 месеца
Важно уточнение : Ако направят форума с регистрация , ще стане лай*нарник също като например форума на dnеvниk и подобни булшити.
21
0
 
3
 
! Отговори
Атмаджа преди 2 месеца
Добре ще бъде ако забранят всички социални мрежи.Тогава никой няма да се прави на интересен,включително политиците.Даже и коментарите под новините трябва да се забранят,та спамещите глупости безделници да си потърсят друга работа.
20
1
 
8
 
! Отговори
Владайски селюндери преди 2 месеца
Владайски селюндери - във Владая градацията е "*** - по-*** - най-***". Във Владая обитава най-простата част от шоплука ! При владайци простотията граничи с психично отклонение !
19
9
 
8
 
! Отговори
ИВАН преди 2 месеца
ЗАЩО ОТКЛОНЯВАТЕ ВНИМАНИЕТО С ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ, А НЕ ПИШЕТЕ КАК СЕ КРАДАТ МИЛИОНИ ОТ УПВАРЛЯВАЩИТЕ ИЗ-МАМНИЦИ?!?!
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 18 - на какво се весели народа бе каиш, на простащината си ли ? Абе Днес.бг. направете коментарите с регистрация, стига сме чели изказите на простаци и малоуумници !
17
27
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кисели дърти комунисти не могат да оставят народа да се весели от душа!
16
0
 
7
 
! Отговори
До 12 преди 2 месеца
Много си проsт ! Има ли значение това което си констатирал или от простотия не можеш да се замислиш за ситуацията колко е опасна за детето и за околните например ?
15
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако се отвори еърбега, тоя после трябва да си слага въжето на врата. Толкова глупави хора има, не е истина просто....
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Според мен трябва да му отнемат детето, тъй като го подлага на риск опасен за живота му. Такива "родители" не трябва да имат деца. А и ще има много силен възпитателен ефект за следващите *** оти.
13
0
 
21
 
! Отговори
Това ГЛОБИ преди 2 месеца
ли са или поощрителни услуги ? Този креттен застрашава живота на детето си ! Създава се ситуация за внезапно спиране и детето остава притиснато между воланът и тялото на родителя, има опастност от потрошаване на ребрата и спиране на сърдечната дейност, удар в дърво или насрещен автомобил, същата последица ? Чалгаджийски народ без разум ! Няма адекватни строги закони ! "Дълбокото" бъркане в джоба на българинът би ограничило простотията му !
12
0
 
14
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 2 месеца
Добре го учи, че шофирането е едва ли не игра и после защо карали дрогирани или пияни...
11
1
 
6
 
! Отговори
хи-хи-хииии...... преди 2 месеца
Фонка Първа.......
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Еврофончо
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Фончо.
8
12
 
14
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 2 месеца
Евроатлантици сър! Забавляват се!!!