Стоянка Мутафова: Не съм обичала бащата на дъщеря си

Актрисата си спомня за мъжете в живота й
Обновена: 19 окт 2013 19:19 | 19 окт 2013 19:16, Петя Славова
16
Стоянка Мутафова: Не съм обичала бащата на дъщеря си
Стоянка Мутафова. Снимка: Булфото

Единственият мъж, когото е обичала Стоянка Мутафова е първият й съпруг – чехът Роберт Роснер. Това сподели актрисата пред Нова тв.

Според нея разводът им е бил заради политически причини. Актрисата призна, че е била заплашвана от втория си съпруг Леонид Грубешлиев, който е и баща на дъщеря й. Именно той си е послужил с хитрост, за да ги раздели. „Много лош, политически номер ми скрои, аз се изплаших и отидох при него.

Нашето не беше живот, защото той беше много влюбен и усещаше, че аз не го обичам, страдах много за предишния ми мъж.”, продължи разказа си актрисата.

Стоянка Мутафова си спомни, че Леонид много я е ревнувал и дори й е посягал. „Той ме намрази и така и си отиде, без да остави на дъщеря си нищо.

Никога не съм обичала бащата на дъщеря си Леонид Грубешлиев", продължи разказа си Мутафова и допълни, че продължава да обича Роберт Роснер. Следващата й голяма и последна любов е била Нейчо Попов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Има...хора,които не искат да има нищо хубаво и...стойностно в България.Повече от тях са...поръчкови и слуги на задгранични...господари.Мислят,че хората са балами и като оплюват и се подиграват с такива авторитети,като актрисата Стоянка Мутафова,ще постигнат успех в клатушкането на българския...кораб.Много...плитко господа,оставете тези...номера за манипулиране на вашите си хора зад...граница,с плиткоумните и евтините си...сапунки.Да е жива и здрава Стоянка и да ни...радва още дълги години.
11
4
 
7
 
! Отговори
до бай Тъпчо преди 10 години
Не сте прочел внимателно, а и самата статия е неточно написана - Стоянка Мутафова каза в интервюто, че не е обичала втория си съпруг - Леонид Грубешлиев, от когата има дъщеря. Мъжете, които е обичала, са първия съпруг Роберт Роснер, третия съпруг Нейчо Попов, както и Лео Конфорти. Тя говори много за личния си живот, но Сашо Диков беше постанил тази тема като акцент.
10
11
 
22
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 10 години
Ейй убаво че си умре Нейчо та да не слуша кво говори кака Стояна бе,то голем срам щеше бере,че жена му ич не гой обичала ама га беше по-млада разпрайше по същите интривюта,че без него ич не можела,па с него разбрала кво е маж да има.Ама инак тя не помни кво е яла сабахлен ама зела са сетила за чехословакина-ми то склирозата сий баш туй де.*** инак най-многу тя сама са обича и сичко друго го плещи да прай джубуш на хората,та още да и са радват ама нека де,само дето зе са поизлага ама ич и не дреме
9
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В сравнение със Стоянка всички сегашни са като аматьорки в училищна сценка
8
8
 
18
 
! Отговори
нимка преди 10 години
Мутафова ще остави незабравими роли в театъра, киното и живота. Но тези разкази първия обичах, втория ме измами и третия беше обич, са не на място.Излиза, че не го обичах, защото не остави наследство на мързеливата ни дъщеря....грозно и неподходящо........
7
1
 
9
 
! Отговори
Трол преди 10 години
Гошо ***, Лепнало ти е това име, да знаеш.Спокойно можеш да се отървеш от Гошо- излишно е и пак ще ти отива.
6
6
 
27
 
! Отговори
мунчо преди 10 години
велика
5
8
 
34
 
! Отговори
Aleks 1969 преди 10 години
Голяма българка.Обичам те, ти си пример за подражание,истинска,открита и вечна.
4
8
 
62
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Гледах интервюто на Стоянка Мутафова.Тази жена на тази...възраст е пример за повечето българи,с несломимият си оптимизъм,ведър и борбен дух трезва мисъл за живота и неподражаемо чувство за хумор.Тялото...остарява и това е физиологичен процес,но не бива това да влияе на духовната ни сила;точно това е постигнала Стоянка и това й придава една духовна младост,която ни...завладява.
3
35
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е нужно да си разказва спомените по този начин. Рискува да стане за резил стари години
2
8
 
2
 
! Отговори
The wizard преди 10 години
До Р-А-З-П-О-Р-Е-Т-И-НАГлупак
1
5
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Великите актриси са имали две или три големи любови. Днешните витизчийзки чекнета има по двама-трима любовника на седмица.