Angry Birds атакуват и кулинарията

Готварска книга с популярната марка излиза на пазара
9 юни 2011 14:52,
19
Angry Birds атакуват и кулинарията
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Само в Съединените щати Angry Birds се е играла около 1,2 млрд. часа, откакто дебютира като приложение за iPhone. Впоследствие марката се превърна в истински магнит за приходи, коментира mashable.com.

Компанията-създател на играта Rovio не се бави особено и реагира на огромния интерес. Вече са продадени над 3 млн. плюшени играчки – герои от играта, както и повече от 30 млн. тениски.

И ето че идва ред на нов продукт – готварска книга „Angry Birds”. В нея ще има много рецепти, почти всички ще включват яйцата като основна съставка. Всъщност в популярната игра именно кражбата на яйца е в основата на гнева на птиците срещу злите зелени прасета.

От Rovio сами финансират издаването и разпространението на кулинарния съветник, който ще може да се купува и онлайн във виртуалните магазини на Amazon, Apple и Barnes & Noble.

Компанията уточни, че готварската книга е просто поредната стъпка в налагането на Angry Birds като световна търговска марка. В тази връзка се очаква съвсем скоро да бъде стартиран и проект за филм по играта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: iPhoneAngry Birds
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
8
 
36
 
! Отговори
До 17 преди 12 години
Как ще си навреш таблета в джоба бе пъпеш? Бъдещето е в смартфоните. Това е повече от компютър. Можеш да правиш всичко което правиш на компютъра плюс още много екстри и всичко това ти е под ръка в джоба. Като почнеш от 3Г разговори, ГПС-навигацията, компас, нивелир,отвес и хиляди др. А новия ЕлДжи дори е 3Д и то без нужда от очила и камера снимаща в 3Д формат с двуядрен процесор на 1000мегахерца. и това струва 1500лв. Само 3Д камера и то с очила струва двойно. И е само камера.
18
8
 
34
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
аз имам и смартфон имам и лаптоп.. използвам ги с цел да си свърша работа.. , ако не се нуждаеш от такива технологии не ти е нужен.. иначе не играя игрички..
17
13
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
13Аз съм много на ти със смартфони и PDA - професионално. Никога няма да си купя смартфон. Карам на нокия с фенерче, защото смятам, че телефона трябва да работи като телефон ! Нямам намерение да робувам на модерна играчка, като я зареждам всеки ден и ходя навсякъде и със зарядното. Нокията ми кара 10 дена на батерия, малка, лека и удобна е за ползване. Ако искам компютър в джоба си - ще си взема таблет. Само *** би се хвалил, че като притежава смартфон е нещо повече от всеки друг.
16
9
 
32
 
! Отговори
az преди 12 години
как точно те обиждам ? със "селянин", какъвто сам се наричаш или със "неандерталец" ?Но понеже ти ме наричаш "***" бих си искал да знам какво точно означава "те" във израза "е те това" ?
15
8
 
33
 
! Отговори
от 13 преди 12 години
до 14:Епа браво бе! Я като селянин не си позволих да обиждам ама ти като "възпитан гражданин" нападаш! В наше село на такива като тебе и викаме нео-***(колкото и да са на "Ти" с техниката си остават ***)
14
10
 
34
 
! Отговори
s преди 12 години
"е те това" е израз на олям селянин... за вас сматфона е като компютър за неандерталец
13
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въобще не ми пука за вашите смартфонски ***! Аз съм с Нокиа 1100 с фенерче - Е те тва е яко!!!
12
10
 
36
 
! Отговори
ссс преди 12 години
android rox
11
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз я играя чрез андроид...много яка, тея пилци яко бият маймуните
10
11
 
35
 
! Отговори
аз до минусослагач преди 12 години
ако си мислиш, че ти не се заяждаш ...какъв е проблема, когато някой каже нещо невярно, да бъде поправян ?
9
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мноо яка цъкня! Губи мноо време!
8
10
 
38
 
! Отговори
Минусослагач преди 12 години
7, Блъскаме ти минуси, защото се заяждаш. Какво значение има, че лицето X не знаело, че играта ще има още части и се е похвалило, че обича да я играе???????
7
12
 
41
 
! Отговори
аз преди 12 години
и 40минуса да ми сложите фактите са факти ... играта излиза на порции всеки месец , Дотук са излезли половината ... п.с. има също и Angry birds Seasons , която за андроид също е безплатна.
6
11
 
45
 
! Отговори
с преди 12 години
само за инфо : играта я има и за андроид, даже е безплатна
5
12
 
39
 
! Отговори
az преди 12 години
е как си превъртял рио, като тя не е излязла цялата?
4
12
 
42
 
! Отговори
... преди 12 години
Играта е брутална, превъртях и основната Angry Birds и RIO... ;)
3
14
 
35
 
! Отговори
убавеца преди 12 години
имъм гина моют КАМПЮТЕР!
2
16
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това на снимката Цецо Цветанов ли е?
1
12
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mn sa qki