Люси се снимала като сръбска турбо фолк певица в аматьорски клип

Поредната напуснала шоуто млада звезда Люси, обвиява себе си за изключването и от "Стар академи"
17 май 2005 14:00,
Люси се снимала като сръбска турбо фолк певица в аматьорски клип
Люси е изкопирала визията на Драгана Миркович в аматьорското си видео преди няколко години. Снимка: Tialoto.bg

Последната изгонена от "Стар академи" Люси, която вторник сутринта бе гостенка в шоуто на Гала обвини себе си за ранното напускане на къщата на звездите, съобщи Tialoto.bg.

„Проблемът беше, че много бързо си научавах песните и през останалото време нямаше какво да правя“ - оправда се Люси - „Така зрителите са останали с впечатлението, че съм много мързелива .

„Още не мога да се осъзная. От както излязох само интервюта, автографи“, обясни Люси как се чувства в момента. „По пътя от къщата до центъра на София минахме през сто надписа : фитнес, фитнес, фитнес . На мен ми е до гуша от този фитнес“, признава младата звезда.

Гала реши да изненада гостенката си с архивни кадри от фонда на Нова Телевизия. В тях зрителите можаха да видят Люси в момент преди да поеме по звездната пътека.

Чернобялото видео към песента „Любов“ беше с покъртителна визия и напълно незапомняща се мелодия , която звучеше по-скоро като поп, който се опитва да бъде фолк. Известната със своите поп-фолк пристрастия бъдеща звезда е изкопирала изцяло визията на сръбската турбо-фолк певица Драгана Миркович в аматьорското видео.

Интересно е, че клипът очевидно домашно производство, е бил направен през 2000 г., когато е недопустимо по телевизията да се допуска подобна долнокачествена продукция.

Автор на музиката беше Нино Манолов, който очевидно е роднина на Люси (Манолова) или просто това е някакво съвпадение.

Младата звезда Люси няма да има време да почива, защото веднага започва работа по солов албум, който беше и изненадата за нея от Хърбър айланд рекърдс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание