Звезди от Стар академи и рапъри спечелиха турнир по боулинг

Адреналинката Теди щедро разкриваше деколте при избора на топки
18 май 2005 16:42,
Звезди от Стар академи и рапъри спечелиха турнир по боулинг
Адреналинката Теди разкри щедро деколте, но това не й помогна да спечели турнира. Бигбрадърките бяха най-зле, а Устата искрено се забавляваше с Наталия от "Стар академи". Снимки: Булфото, Апра
Боулинг турнир "Блясък" за звезди и журналисти организира известното лъскаво списание, съобщи Tialoto.bg.

Първо място спечели отборът на "Карпатските вълци" в състав Румънеца и Енчев, Устата и Клавдия и Наталия от "Стар академи".

За награда, освен купи и грамоти, четиримите спечелиха специална вечеря в столично заведение. На второ място се позиционираха Tre Riders - Краси и Десо от "Д-2", техният приятел Митко и Дънди и Дими от "Сленг". Третото място зае отборът на "Гаднярите" - журналисти от "Блясък", "Стандарт", "Труд", "Космополитан" и Цецо Елвиса.

Утешителна награда получи отборът на бигбрадърите. В него се включиха Зара, Зейнеб, Стойка, Силвия-Александра и колежката на Зизу от прогнозата на времето по Нова телевизия Деси Банова.

В турнира се включиха още Братя Мангасариян заедно с Димо от "ПИФ". Отделен отбор имаха и "Господари на ефира". Адреналинката Теди всеки път радваше присъстващите подготвяйки се удар, разкривайки пищното си деколте.

За още по-горещата атмосфера на турнира допринесоха и Мис България Росица Иванова и Гергана Гунчева, както и момичетата от “Визаж” и предаването “Огледала”.

Призът за най-много страйкове грабна Христо от агенция “Визаж”, а „наградата“ за най-малко спечелени точки отиде при Зейнеб от “Биг Брадър”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание