Милошев се разграничи от спора между Халваджиян и bTV

Категорично не сме част от конфликта и не могат да ни замесват, заяви той
Обновена: 18 апр 2012 12:14 | 17 апр 2012 20:30,
44
Милошев се разграничи от спора между Халваджиян и bTV
Евтим Милошев. Снимка: Булфото

Все още предстои развръзката в разразилия се конфликт между bTV и "Глобъл Вижън", зад който стоят братята Магърдич и Джуди Халваджиян.

Миналата седмица двете страни отправиха взаимни обвинения след свалянето на "Господари на ефира" и "Пълна лудница", закани за съд, а накрая чрез декларации се разбраха да покажат договорите си публично.

От bTV уточниха, че все още очакват писмено съгласие от "Глобъл Вижън" за да ги оповести преди пресконференцията.

Продуцентът Евтим Милошев, от името на Dream Team, днес се разграничи от спора със специална декларация.

"Категорично се противопоставяме на опитите да бъдем въвлечени в спор, в който Dream Team не е страна. Смятаме, че такива конфликти уронват авторитета на телевизионната индустрия като цяло. Телевизионният бизнес може да се развива само в почтено партньорство между двата най-важни субекта - телевизионен канал с чувство за обществена отговорност от една страна и силен независим продуцент от друга.

Упражняването на контрол върху медии или върху журналисти представлява сериозна обществена опасност. Екипът на Dream Team категорично не би допуснал външна намеса в съдържанието на своите телевизионни проекти.

Дългогодишната ни успешна работа с bTV е факт, защото никой никога не си е позволявал да цензурира предаванията ни и винаги сме имали чисти финансови отношения с bTV. В тяхно лице имаме коректен партньор, с който съвместно създадохме най-популярното телевизионно шоу "Комиците", най-успешното риалити шоу "Сървайвър" и най-гледания сериал в българската телевизионна история след 1989 година - "Столичани в повече".

В заключение изразяваме надежда, че bTV и "Глобъл Вижън" ще съумеят да разрешат противоречията си в полза на
обществения интерес, на зрителите и на доброто име на телевизионната индустрия", пише в изявлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
sintia преди 12 години
... и най-гледания сериал в българската телевизионна история след 1989 година - "Столичани в повече".Майтап ли си правите. Тази селска простотия, дето говорят на га, ба и дай една ракия маааааааааааа. Това ли гледате наистина или този си мисли така. Комиците....още по зле. Яка простащина на много висок глас. Защо ли викат толкова? Сигурно, защото с друго не могат да привлекат вниманието на зрителя
39
0
 
1
 
! Отговори
Мойор Т.до 92 преди 12 години
мога да кажа същото и за гледащите дома6ен арест
38
0
 
1
 
! Отговори
Мойор Т.до 92 преди 12 години
който се смее на тъпащините в Пълна лудница е не *** а ***,***,та вдлъбнат
37
0
 
2
 
! Отговори
Лили преди 12 години
Евт.М. да не свири отбой ? И да остави Маги и Джули Халв. сам самички кат едни клети сюрмаси в таз неравна битка, ил както е казал нявга Поета:"Изгнаници клети, отломка нищожнаот винаги храбър народ мъченик,далеч от родина, в край чужди събрани,те пият, а тънат сърцата им в рани,и пеят, тъй както през сълзи се пей."
36
1
 
6
 
! Отговори
Анти мъгърдич преди 12 години
Мъгърдич, махай се от БТВ че мазната ти лицемерна муцуна цапа ефираИди да господарстваш някъде в някоя кабеларка
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я какво намерих и аз тука - temadaily.bg/publication/1100-Апостол-Пенчев:-Господари-на-ефира-връчиха-Скункс-след-договорка-с-наградения
34
2
 
8
 
! Отговори
Obektiven преди 12 години
Ето как стоят нещата - като ти секне кранчето за милиончета, плачеш за цензура
33
1
 
8
 
! Отговори
Димана Г. преди 12 години
Не мога да гледам мутрата на тоя лицемер Мъгърдич, да има капчица достойнство и да напусне бТВ
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА СА СУЛГИ НА БОЙКО БОРИСОВ, САМО ЗАТОВА СА СИ ПОВЯРВАЛИ ЧЕ МОГАТ ДА МЕРЯТ *** С БТВ. ОБАЧЕ НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА, ГОСПОДАРИТЕ СКОРО ЩЕ ПОСЛЕДВАТ СЪДБАТА НА ДРУГИТЕ НЕУДАЧНИЦИ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ЕФИРА
31
2
 
4
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Има слагачество на Господари на ефира пред Бойко Борисов, т.е. пред властта. Факта че господарите са цензурирали гледната точка на президентството когато са правили уж голямото разследване, означава че са имали поръчка от Бойко Борисов да плюят Първанката. Убеждавам се че никй не е гледал това предаване, иначе всеки щеше да прозре политическото угодничество на господарите към властта
30
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е нима никои не знае Евтим Милошев с кои работи или за кои?Еми няма да взима страна защото е със Слави Трифонов,а той както знаем е с комунистите.Бях му голям фен някога и добре ги иронизира всички но се забеляза едно снишаване при Станишев и очевадна нападателност към сегашните управляващи.Е това не е ли слагачество? А за цензурата е ясно,в Господари на ефира разкриха далавери с дарения от бившия ни президент Първанов и веднага бяха махнати.Ако някои не е разбрал значи е заспал.
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха-ха тоя Милошев голям циркаджия. Добре тогава и аз се разграничавам!!! Призовавам и всеки бай-***, който му дойде на акъла да се разграничи :)
28
2
 
10
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 12 години
Кой споменава "Dream Team" в спора не можах да разбера? Халваджиян го каза в прав текст, че шефовете на БТВ са оказвали натиск върху екипа за репортажи неугодни на властимащите. В предаванията на Dream Team си личи на кой се слагат и защо се обаждат, защо посоката на вятъра се сменя ли?
27
4
 
11
 
! Отговори
Lashov преди 12 години
Удари под кръста? Удар под кръста беше Магардич да излезе и да излъже пред цяла българия че го цензурират, а пък всъщност евинствената му цел е да *** пари, включително като водещ на България търси талант
26
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Халваджан, вън от телевизора, досадни сте, айде марш на МалдивитеЕвтим Милошев ще ви поеме и таланата, и сериала, ако не той, всеки друг може
25
6
 
7
 
! Отговори
Mariana преди 12 години
Супер идея Евтим да довърши Седемте часа :-D Поне ще е забавен и гледаем :-D
24
2
 
5
 
! Отговори
ТТТ преди 12 години
Явно нещата ще да са много по-мръсни , от колкото изглеждат! Никак не са чистоплътни тези удари под кръста ( макар че там - под кръста - се случват едни от най-хубавите неща!)!!!
23
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Халваджиян се изложи изключително много през последните дни. Че за какво точно тебе ще те цензурират бе, заради кълченето на селянина Рачков ли?? Маргинали с претенции, а Евтимчо е пич и заслужава да му дадат да довърши Седем часа разлика, хохохохоо
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До номер 20. Ти нямаш ли си личен живот, че са занимаваш с такива глупости? Ми, да вземат да ти дават отчет освен кой с кого и в колко часа се ***, не щеш ли?
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички вие,господа Продуценти заслужавате да ви събера в тясна стаичка и да Ви Пръдна на фасоните! Толкова сте некадърни,че заслужавате единствено миризмата на Пр.... ми!