Две плеймейтки ще пъчат бюст във VIP Brother

Вижте къде ще глезят 17-те съквартиранти
Обновена: 13 сеп 2012 15:03 | 12 сеп 2012 14:56,
122

Ники Кънчев, Нико Тупарев и Радо Тушев са движещата сила на шоуто. Снимка: Dnes.bg

Продуцентите на VIP Brother повдигнаха леко завесата какво предстои в новия сезон на шоуто. Те показаха къщата, в която ще влязат 17 съквартиранти с различни възгледи и професии.

Единственото обявено официално име, което ще видим още от първата седмица, е на една от най-прочутите плеймейтки и блондинки в света Памела Андерсън. Останалите участници са "забулени" в колажи.

Засега не е ясно колко време Памела ще бъде следена от "окото" на Биг Брадър, обратният й полет за Щатите е с отворен билет.

"За нас беше важно Памела да бъде на старта на шоуто. Тя не е изявявала някакви сериозни претенции, най-голямата пречка бе, че ще бъде един от участниците в американското издание на "Dancing with the stars", заяви продуцентът Нико Тупарев.

Съквартирантите ще влизат в Къщата в неделя и понеделник, като ще изкарат в нея близо два месеца, а някои и малко повече. Единствено Памела ще си тръгне по собствена воля, като надеждите са, че тя ще бъде поне една седмица тук. Нейните изисквания са напълно нормални, като те са предимно за храната. Мъжкият блян на няколко поколения ще пие прясно мляко, задължително 2%, и ще наблегне на препечени филийки, портокалово сладко и плодове. Засега не е ясно дали тя ще има отделна спалня или ще бъде съсед по легло на родните известни лица.

Тя ще има сериозна конкуренция за вниманието на аудиторията в лицето на родна плеймейтка, която - ако съдим от колажите, се казва Николета Лозанова или Черната Златка.

Актьори, журналисти и сериозни коментатори и анализатори на случващото се в България също ще станат част от голямото семейство в Къщата.

Това ще бъде най-музикантското шоу, като вътре ще има поне четирима изпълнители. Мариана Попова, Люси Дяковска от No Angels и Орлин Павлов ги разпознахме, въпреки че няма официално потвърждение и всеки сам може да прецени от колажите в галерията.

Колорит на компанията със сигурност ще придаде Димитър Ковачев-Фънки, който трудно може да бъде объркан в пъзела.

Без да сме напълно сигурни, ни се привидяха още оперният певец и водещ Юлиян Константинов, Деси Зидарова и спортистът, който едва оживя след като бе намушкан в столичен клуб - Благой Иванов - Багата.

В къщата ще влязат и трима домашни любимци, като любопитното е, че сред тях ще бъде едно прасе. Но не със собственик Любен Дилов.

В това издание на VIP Brother ще има различна система за елиминация, дневните епизоди ще бъдат с водещ Алекс Сърчаджиева, а номинациите и изгонването ще бъдат в понеделник и сряда. В първите две седмици шоуто ще върви всеки ден от 20.00 часа в ефира на Нова телевизия, а продуцентите се надяват на засилен интерес и към късната версия, която ще започва 15 минути преди полунощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
0
 
! Отговори
bgdiagnostica преди 11 години
Баба Памела щяла да остане само 3 дена??? Останалото гюбре ще се мъчи до края за парите , които Баба Памела ще вземе за един ден....Това ако е ВИП...
106
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗНАМ... ПРОДУЦЕНТИТЕ СА СЕ НАБУТАЛИ КУЦА ИНВЕСТИЦИЯ БИХ КАЗАЛ... ЧЕРНАТА ЗЛАТКА ХАХАХА Е ТОЛКОЗ КУХА КУХАААА НА ЕНТА СТЕПЕН И ВОДЕЩАТА МЕ ДРАЗНИ ЯКО ... И НИКИ КУНЧЕВ КО ТУРКА РЪЧИЧКИ ТЕКА ... ДА СЕ НЕ МИСЛИИ ЧЕ ГЛАДНИЯ БЪЛГАРИН ШЕ СЕ СПУКА ДА ПРАШТА СМС- КАТО ИМА 0.10СТИНКИ САМО ЗА ПРЕЧУКВАНЕ .... ЖАЛКА КАРТИНКА ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА........
105
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
жалка картинка
104
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
простотия
103
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви са самодоволни на първата снимка - потриват ръце в предчувствие колко парички ще паднат от реклами и от смс-ите на наивниците...
102
5
 
6
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
Брадъра тази година ще е като своеобразно социологическо проучване. Гледащите и пускащите СМС-и са електоратът на ГЕРБ. Така ще се преброят.
101
1
 
5
 
! Отговори
ivan преди 11 години
Намира ли се още мат'рял да гледа подобни кретении !? Аз си мислех, че този формат е умрял даже и по тукашните територии.
100
1
 
9
 
! Отговори
tittanement преди 11 години
На деградиралото стадо му сервират поредната доза розови облаци.Момичетата нямат вина,политтехнолозите винаги са били ***
99
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като гледам снимките от къщата, всичкото това нещо мога да го определя така:.....ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА...........Едно време в Рим императорите са осигурявали на населението ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА , приом с който са печелили тълпата на своя страна и е било подтискано неродното недоволство...........Е ВЪРНАХМЕ СЕ 2000г. НАЗАД.......ЧЕСТИТО!!!
98
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Димитър Ковачев-Фънки - тоя не мога го търпя,за какво са им *** вътре по голяма от фънки няма
97
1
 
30
 
! Отговори
Стрина преди 11 години
Какво е това плеймейтка- нещо като подметка ли ?
96
1
 
5
 
! Отговори
gina46 преди 11 години
Коя ще е половинката на Люси не казват продуцентите, Николетка или Златка ? Какво ли не правят парите .
95
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Памела да я бяха довели като беше на 30, а не сега -стара кошница, дето светът отдавна я забрави. И ония някви радостни, бляк, ще се издрайфам!!!
94
1
 
26
 
! Отговори
NEL преди 11 години
...БЮСТ МОГА ДА ИЗПЪЧА АЗ ....ЗАЩОТО Е ИСТИНСКИ....ТЕ ПЪЧАТ НАЙЛОНИ...СИЛИКОНИ....
93
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквото заглавието, "Две плеймейтки ще пъчат бюст...",такова и предаването
92
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До fOkЩом си влезнал да го изкоментираш, значи и ти ще го гледаш, мишко. Не се прави, само да пунтираш интелектуалец :)))
91
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредния бардак сътворен от невероятното дуо Тупарев-Кънчев! Боже пази България!
90
5
 
18
 
! Отговори
до 82 преди 11 години
Нормален човек би ли участвал в такова нещо. В повечето държави този формат отдавна отпадна,а у нас - простотия до шия
89
1
 
8
 
! Отговори
123 преди 11 години
Трите тона кокаин бяха предназначени за тази телевизия поръча ли са ново количество кокаин за да се смеят повече водещите. За да си позволяват такива предавания нова телевизия разпространява кокаин.
88
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В стемежа си да отклонят вниманието на хората от тежкото ежедневие , опростачиха народа . Журналисти - политически *** !