Ани и Виктор: Не сме в Нова тв заради много пари

Причината била извън bTV, някой друг е искал да си почине от тях
Обновена: 7 сеп 2013 18:22 | 7 сеп 2013 13:42,
170
Ани и Виктор: Не сме в Нова тв заради много пари
Снимка: Нова телевизия

Телевизионните водещи Анна Цолова и Виктор Николаев обявиха, че причината да сменят работното си място няма нищо общо с bTV, причината била извън нея. От понеделник екранната двойка вече ще води сутрешния блок на Нова телевизия.

Пред Люба Колезич и двамата опровергаха и слуховете, че един от най-обсъжданите в социалните мрежи телевизионни трансфери е станал заради много пари.

„Внушава се на хората, че ние сме дошли да работим за много пари в Нова Телевизия. Българите живеем в нищета и когато се обяснява, че ще работим за много пари, е много лесно да ни намразят”, обясни Ани Цолова.

Според нея някой нарочно се опитва да накара хората да ги намразят с пускането на слуховете за нереалистично високи суми, за които те ще работят.

Виктор Николаев допълни, че предложението от Нова ТВ е дошло в много подходящ момент.

„Не сме се махнали за много пари, нито сме толкова изморени. Всъщност някой друг е искал да си почине от нас”, коментира той една от версиите, без да влиза в повече подробности.
На въпрос в какви отношения са с властта, двамата водещи бяха категорични, че са далеч от нея и че независимо от това коя е тя, са винаги в нейна опозиция.

„Журналистите не трябва да съществуват, за да бъдат харесвани от властта или угоявани от властта. Те трябва да са нейна опозиция. Няма власт, на която да сме били симпатични с Виктор – отделно или самостоятелно. Ние двамата сме еднакво отдалечени от всички, които са били на власт. Смятам, че сме задавали и ще продължим да задаваме не дръзките въпроси, а логичните въпроси”, отбеляза още Ани Цолова и допълни:

„Открих пълно съвпадение между предложението, което получих от Нова Телевизия на ниво морал, естетика и затова съм тук.”

Още по темата
 Двамата водещи подчертаха, че са запазили добрите си отношения с колегите им от bTV и благодариха за дадените им шансове.

Относно интервюто с премиера Пламен Орешарски след назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, Николаев заяви, че не го смята за някакъв връх. В социалните мрежи се появиха предположения, че именно заради това интервю двамата водещи се разделиха с bTV.

По време на разговора с премиера четири пъти двамата задават въпроса кой е предложил на министър-председателя кандидатурата на Пеевски.
Според Ани и Виктор това е най-логичният въпрос, отговор на който и до ден днешен няма.

Страшно и жалко е, когато задаването на най-логичния въпрос се превръща в геройство, коментира Цолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
21
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Не за много пари а за малко повече пари :)
19
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Диктатурата на тройната коалиция насажда страх сред населението и репресира журналистите. Това е великото постижение за първите 100 дни.
18
18
 
45
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Обвиняваха правителството на Борисов, че мачкало и репресирало. Колко водещи и предавания спря той? Не се сещам за николко, даже напротив - остави си и Славчо Трифонов и редица други, които сипеха словесни кофи ла**а по негов адрес. Помня, че преди няколко години Иво Инджев така си замина заради Първанката. БСП-ДПС отново дойдоха на власт и почнаха да сменят неудобните за властта репортери и предавания. Така, че кой налага репресиите и цензурата?
17
10
 
7
 
! Отговори
Али Мохамед преди 10 години
Ще го понаплюнчи малко и ще влезе!
16
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ани,Ани...Някой да ти го избабани!Цолова имам един въпрос?Как в муфа 2цола си мушкате тръба 3цола?Невероятно?
15
27
 
17
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
Не е за пари, а заради това да си отидат у тях. Бехар ТВ са слънчогледи, докато Викторчо и Анито са си кадри на Боко и отидоха в неговата Нова ТВ. За това аз им вярвам, не е за пари, а за да продължават да бършат дупето на ЦЦ и ББ
14
4
 
0
 
! Отговори
Зайцев преди 10 години
Г-н Гурчо, вчера се намесихте грубо в тема извън вашите интереси и ми покрихте целта...бъдете по внимателен моля. Куршумите нямат спирачки!
13
11
 
18
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Ако не са отишли заради много повече пари защо тогава не обявят колко са им били заплатите в бтв и колко ще бъдат в Нова? Така има по-голям шанс да им повярва някой...
12
15
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато задаваха неудобни въпроси на Борисов бяха най-добрите ,но когато Николаев си позволи 4 пъти да пита Орешарски и все пак кой нареди да се назначи Пеевски станаха най -лошите ,най-алчните изобщо старите номера на комунистите. Които не им играят по свирката са най-черните.
11
39
 
26
 
! Отговори
Танев преди 10 години
Цолката и Викторчо или как двама некадърници, пелтеци и нарциси могат да бъдат превърнати бадева в герои. А всъщност са самата посредственост. Цолката, ако й покажеш картата на света и я попиташ къде е Ванкувър например, има да мига на парцали! А Викторчо си е ограничено разгредско келешче.
10
2
 
15
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
До Али Мохамедпо добре сврърши като Ахмет Доган
9
24
 
14
 
! Отговори
Али Мохамед преди 10 години
Ох Ани, ако имам правото на последно желание, ще поискам да свърша върху теб! Гееерп!
8
18
 
50
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Първо Люба Кулезич беше показно пребита, а сега и Цолова и Николаев бяха уволнени от БиТиВи заради интервюто с Орешарски, в което той се оплете в лъжите си.
7
23
 
52
 
! Отговори
ТТ преди 10 години
Николаев е най-приятния и възпитан водещ от всички които водят сутрешните блокове.Винаги е усмихнат,позитивен и прилично изглеждащ.Не бих казал точно същото и за Цолова,но като тандем са много добри и Нова телевизия само ще спечели от тях,както и добре са си направили сметката...
6
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой каквото ще да си говори, но всяка смяна на работното място е свързано с пари - ФАКТ !и това няма нищо лошо, в края на крайщата всички работим за пари, така че да не се правят на ни лук яли ни лук мирисали :)
5
35
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нова ТВ - телевизията на ББ
4
9
 
30
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
Когато всяка сутрин ни събуждаха с хвалебствия за слънцето Борисов защо не ги махнаха? Сега конюнктурата се смени а БТВ са като фурнаджийска лопата и когато продължават хвалебствията за Б. Борисов те са ужасени. Аз съм далече от мисълта че трябва да се сипят хвалебствия за този или онзи, а напротив журналистиката трябва да бъде опозиция на всяка една власт. Това се отнася за истинската журналистика, за съжаление в България тя е погребана отдавна. Факт за съжаление.
3
15
 
52
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Добре, че Нова ТВ не е на български собственик. Иначе отдавна и на нея да бяха и затворили устата.
2
13
 
60
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
Май Орешарски иска да си почине от тях
1
46
 
44
 
! Отговори
чичо Луцифер преди 10 години
"някой друг е искал да си почине от тях" - всички зрители искат да си починат от тях и от още поне 20 човека от българските "медии".