Стефан ужаси готвачите в MasterChef, с имунитет е

Диляна е на елиминации, готова е да се сбогува с шоуто днес
Обновена: 14 май 2015 08:41 | 14 май 2015 08:29, Александър Попов
14
Стефан ужаси готвачите в MasterChef, с имунитет е
Стефан е един от фаворитите в шоуто. Снимка: bTV

Стефан и Мариела Нордел се изправиха в двубой за имунитет в MasterChef. Двамата имаха възможността отблизо да проследят майсторството на шеф Михалчев в неговия мастърклас. Той се впусна в дебрите на японската кухня и приготви "Час соба яки" - нудли от зелен чай в маки стил и "онаги тамаго маки" - японски омлет със змиорка.

На пръв поглед лесното ястие затрудни и двамата кандидати за значката, най-вече техниката с продуктите. Мариела се провали в омлета, който трябваше да бъде завит на руло, Стефан пък въобще не се справи със соса.

В крайна сметка и двамата допуснаха грешки, но журито даде имунитета на Стефан. Това пък едва ли зарадва другите участници, които открито са се изправили срещу Стефан, но пък той си осигури още една сигурна седмица в надпреварата.

Последва стрес тест, който протече по нетрадиционен начин. Всеки от тримата застрашени - Боян, Каролина и Диляна, наддаваше за определен основен продукт с минути от времето за готвене.

Продуктите бяха в три групи. Месните включваха агнешки котлети, патешко магре и риба морски език, при млечните бяха поставени сметана, козе сирене и кисело мляко, и от зеленчуците можеше да се избира чери домати, сладки и люти чушки и кореноплодни.

Боян и Каролина се лишиха почти от половината си време, за да сложат в своите тигани съответно агнешки котлети и патешко магре, докато Диляна предпочете да спести време за готвене и за нея остана рибата морски език.

Въпреки, че имаше двойно повече време зад печката, Диляна се стресира и рибата й бе истинска катастрофа. Което пък й осигури черната престилка и участие в елиминациите днес. Залозите са именно, че тя ще бъде следващия участник, който ще се раздели с мечтата за първи MasterChef на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
До Африканец преди 8 години
Няма разлика, Байно,Ама щом ти звучи по-ЕнтелЕгентно на английски, твой си проблем.
11
1
 
1
 
! Отговори
Африканец преди 8 години
До СофиянецЕдно е готвач, друго е Шеф ... ако не правиш разликата твой проблем.
10
0
 
4
 
! Отговори
Ачо преди 8 години
До АнонименМа-ай пръжки с лук и половинка леб да не си капо.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не че съм претенциозен, ама за тия манджи дето "плейтват" не давам и 5 лева, камоли да си ги сготвя в къщи. За мен важно е храта да те нахрани, а тези там са само за дегустатия.
8
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Веднъж-два пъти съм го засичал по телевизията - направи впечатление пресиленото поведение на журито, като че ли от това че може да ти сготви някакво префърцунено ястие зависи съдбата на света.Комбинирано със сеирджийската история, изглежда направо нелепо.Да, има значение как се приготвя храната, но, извинявай - да си имаме уважението - готвачите са "обслужващ персонал", и колкото да се дуят, работата им си остава да прислугват на капризите на други, ПО-ВАЖНИ хора :) Така че по-полека с драмата
7
2
 
21
 
! Отговори
Блъско преди 8 години
Защо взе И това шоу много бързо да писва ,стана доста скучно ,готвят се някакви непонятни ястия,единия от топ шефовете с тези негови японски специалитети ,и това да се прави на големия японец ,взе да идва в повече.Говорят се някакви думи за които трябва едва ли не речник,и тук всичко се *** като във всяко едно шоу с марка Бг
6
1
 
30
 
! Отговори
Софиянец преди 8 години
И защо това предаване не се нарича с българското му наименование?! Или "Майстор готвач" не звучи достатъчно готино?!
5
0
 
15
 
! Отговори
Бургас преди 8 години
Нали предаването е да покажат какво могат и да научат повече от това което не могат.Всички знаете,че човек се учи докато е жив,така че дори и големите готвачи се учат всеки ден от практиката.Да има много по-добри готвачи от нея,но и те се издънват понякога.А Диляна определено учи нови неща,което е много хубово.
4
9
 
11
 
! Отговори
Marto преди 8 години
Диляна е завършила ТОХ. Работи по стара комунистическа схема. Става за готвач някъде но не и за мастър шеф. Техниката и е куца, не разбира от нищо различно от пиле с картофи и поднасянето на ястията и е ужасно.Сигурно готви добре но не става за победител. Има далеч по класни представители в предаването които са показали какво могат.
3
2
 
22
 
! Отговори
Бургас 1 преди 8 години
Определено Диляна е много добър готвач, но в момента тя показва най-слаби резултати спрямо другите и нейното отпадане ще бъде съвсем закономерно. Тя, както и останалите играчи са страхотни готвачи
2
1
 
55
 
! Отговори
Пловдив преди 8 години
И на мен Дилянка ми харесва-здраво, право, нормално българско момиче, без превземки и фалш. Желая й успех!
1
0
 
58
 
! Отговори
Бургас преди 8 години
Не знам защо,но Дилянка ми харесва.Някак си непринудена без да се превзема.Жалко ако си тръгне днес от шоуто.Но дори и тава да стане,пожелавам й успех.