Борислав аут от Big Brother, не обърна колата във ваучери

Соня Колтуклиева обеща да не се занимава с журналистика
Обновена: 8 дек 2015 08:50 | 8 дек 2015 08:48, Александър Попов
15
Борислав аут от Big Brother, не обърна колата във ваучери
Снимка: Нова тв

Неадекватният в отношенията си с останалите съквартиранти Борислав напусна Big Brother All Stars на крачка от финала. Той се изправи на елиминации със Соня Колтуклиева и Ваня Червенкова, но не успя да се хареса достатъчно на зрителите.

По време на живото предаване Колтуклиева обърна палачинката и от най-нападателният участник (докато имаше имунитет - б.а.) се превърна във вакло агънце.

Тя обяви, че прекратява своята 30-годишна журналистическа кариера и щяла да създава фондация на името на родителите си. С нея искала да помогне на млади хора да стартират бизнес кариера.

Преди това Ваня играеше ролята на успокоител и Соня си поплака на нейното рамо.

"Ако навън имаш врагове, тук в Къщата трябваше да спечелиш приятели, а не и нас да правиш врагове", заяви Червенкова.

Евгени Минчев обаче хич не се трогна от "катарзиса" на Соня Колтуклиева и продължи с нападките, че е лош човек.

Борислав също се опита да се сдобри с Ваня Джаферович преди елиминациите и се опита да го убеди, че са приятели. Той бе главно действащо лице и в алкохолна вечеринка като обръщаше чашка след чашка. И дори обеща, че ако спечели шоуто, ще продаде колата и всички пари ще ги обърне във ваучери, които да даде на нуждаещите се, за да посрещнат идващите празници.

Плановете му обаче се провалиха и той напусна къщата. С най-високо одобрение - 55%, се оказа Ваня Червенкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голем мъж голема работа.Мрънкащ интригант,лицемер,подлизурко ,подмолен мерзавец.Е това са по-голяматра част от днешните такива Батки.Ама като има ку...ляк да им се кефи така ще е.И после същия тоо ку...ляк дето им се кефи вика цитирам: Ми то няма истински мъже в вече.Ми няма да има като се кефите на кифли като тоя.Щото този си е една голяма КИФЛА С ЛА.НА.
10
0
 
4
 
! Отговори
ха преди 8 години
С най-висок процент на одобрение - Ваня, добрата самарянка. Това нахално, агресивно, изключително просто същество, полуграмотно, може да се каже, но странно защо никой от коментаторите не забелязва, че тя дори не може да употребява правилно думите, които някак си са влезли в речника й. Миналото предаване я изпитаха по родинознание за втори клас и ни показаха колко е начетена, сега пък видяхме какво "огромно сърце" има. В следващия се очаква да гледаме чудесата на неканонизираната светица.
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ооооп да се надигна та да го приместя в другия крачол...
8
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колтуклиева имала 30 годишен стаж в журналистиката? Някой чувал ли е изобщо за тази жена преди нейните участия в Биг брадър? Каква журналистка е тази, какви са тези смехории. Гледал съм я няколко пъти откакто ГЕРБ дойдоха на власт как възхваляваше Плевнелиев и Бойко, с друго не съм я запомнил. Ако това са журналистите в България, закривай.
7
0
 
20
 
! Отговори
Иван преди 8 години
"С най-високо одобрение - 55%, се оказа Ваня Червенкова." - знаем го от миналия сезон как точно се формира това "одобрение" за Червенкова. Тая жена е толкова комплексирана, че няма да се изненадам, ако се изръси и по-сериозна сума за спечелване на шоуто. Чудя се само как Биг Брадър толерира хора, които си организират купен вот. Голям пример дава това шоу, няма що.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не обича лицемерите като тоя
5
3
 
21
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Абе кои са тия хора, какви са тия драми, какво гледате вие бе, хора ?
4
1
 
13
 
! Отговори
lol преди 8 години
Комаинтересува?
3
3
 
20
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
Аааа! Те това е водеща новина. Какво ни занимават с разни там престрелки,съдебни реформи и прочие.
2
7
 
24
 
! Отговори
Ани преди 8 години
Борислав нямаше място в този формат! Добре, че излезе! Мрънкащ, лицемерен, подъл и най-вече срам за мъжете! Само с мускули не става, трябва да имаш ум и разум!
1
11
 
12
 
! Отговори
за Соня преди 8 години
Соня е най-злобното същество!!!!!Злобна, с претенции манипулативна!Да се маха и ба се не показва!Дано да и се случват нещата които заслужи с манипулативността и слугинажа си!