Кралете на дивото оцеляват в Родопите

Discovery Channel пуска на 3 март снимания у нас епизод
26 фев 2016 14:37, Александър Попов
12
Кралете на дивото оцеляват в Родопите
Снимка: Discovery Channel

Discovery Channel ще отбележи Националния празник на България, като излъчи специален епизод на премиерното предаване "Кралете на дивото". Серията е заснета в България, близо до Девин, през май 2015 г.

В епизода двамата водещи – ловецът Джош Джеймс и британският готвач Мат Тебът, ще изследват българската дива природа. Те ще се опитват да оцелеят и намерят храна в продължение на една седмица и то без екипировка.

Още по темата

Поредицата "Кралете на дивото" ще стартира на 3-ти март от 22:00 часа по Discovery Channel. В епизода героите се отправя към Родопите, за да докажат, че благодарение на уникалните си умения, могат да се хранят като крале дори в най-екстремните условия.

Мат и Джош са изключителни професионалисти благодарение на своите ловни и кулинарни умения. Но дали ще се докажат като сплотен екип по време на това уникално за тях приключение и дали наистина е възможно да приготвят невероятна храна, където и да е в дивата природа?

Във всеки епизод двамата герои прекарват една седмица на различни отдалечени места по света, за да покажат, че стига да знаеш къде да търсиш правилните подправки и храна, можеш винаги да се храниш като истинска кралска особа.

Всеки епизод на поредицата отвежда Мат и Джош на някои от най-невероятните кътчета на земята, където оцеляват само с храната, която си приготвят сами – от овесена каша от кора на дърво във Финландия до дива пуйка, сготвена по традиционен начин в Мексико, дуото е подготвено за всички условия. Освен в България, Финландия и Мексико, зрителите на Discovery Channel по света ще проследят „Кралете на дивото“ в Китай и Борнео.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
7
 
! Отговори
s преди 8 години
Оцеляват за по 1-2 часа на ден. През останлото време по хотелите. Да им дадат по една минимална заплата и да ги пуснат за месец у нас, пък да видим как ще оцелеят.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютни абдали!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Погледни ги ве.Ханко и Брат,къв го дървят тука
6
0
 
11
 
! Отговори
От кухнята преди 8 години
Тези трепаха с лък боядисано питомно прасе. Всичко е измама, оцеляваха в Спа хотелите. Много поркат!
5
0
 
8
 
! Отговори
FC Боко Пловдив преди 8 години
*** шведи в планините няма. Шведите са тарикати. Може да ги видиш по морето или в столицата, където могат да плячкосват под прикритието на тълпата. Търсят пазари и тълпи, иначе загиват като бракуван кон.
4
0
 
18
 
! Отговори
Батакист преди 8 години
Тези предавания са доста нагласени като цяло. Почти всичко е имитация.
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия вярно са оцелели щом не са ги били и окрали местните тъмно сини индианци
2
0
 
27
 
! Отговори
Mmn преди 8 години
Ако не са сплотен екип да дирят кръчма из селата, действа много сплотяващо
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Двамата,Винету