Съпротива и битка за оцеляване в "Едно френско село"

Хитовият сериал тръгва от 26 февруари по Bulgaria ON AIR
19 фев 2018 12:37,
12
Съпротива и битка за оцеляване в "Едно френско село"

Премиерният за България сериал "Едно френско село" представя история за сътрудничество, съпротива и битка за оцеляване по време на немската окупацията на Франция. Хитовият френски сериал ще се излъчва в ефир от 26 февруари, всеки делник в 19,50 часа – по Bulgaria ON AIR.

"Едно френско село" и неговите жители преминават през възходите и най-вече паденията на немския окупационен режим във Франция по време на Втората световна война. Чувства на слабост, кураж, алчност, опортюнизъм, любов и антисемитизъм обземат жителите на Вилньов. Под мотото: "Да живееш означава да избираш", френският сериал изважда на показ агонизиращите избори, пред които са изправени невинни хора в името на оцеляването.

Историята слага началото си през юни 1940 година, когато половин Франция е под нацистка окупация, а в малко селце на име "Вилньов" нахлуват германските войници.

Ортанс (Одре Фльоро), Жан (Никола Гоб), Ремон (Тиери Годар) и Мари (Над Диьо) водят обикновен живот, но изведнъж нещата се променят и всички жители на селото тръгват по своя път. Някои се превръщат в патриоти, други в предатели, а трети решават да се присъединят към съпротивата.
 
Как една френска общност, неочаквано завладяна от бруталната немска сила, успява да издържи на натиска и да оцелее – гледайте в новата серийна драма "Едно френско село", всеки делник в 19,50 часа, по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравейте препоръчвам ви да гледате мексиканският сериал Не ме оставяй с 2 сезона1 сезон за любовта на младите Паулина и Адриан който са убити на сватбата им от лудата сестра на Адриан Хулиета2 сезон за дъщеря им Валентина и за любовта и Маурисио която завършва щастливо с сватба и 3 децаИ за другите герой от сериала Валентина е копие на Майка си Паулина И имало и турски сериал Не ме оставяй но мексиканският Не ме оставяй 2 сезона е номер 1 завинаги
10
1
 
0
 
! Отговори
123 преди 6 години
Направете филм за настъпващите във Франция арабели, оставете историята.
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До "Е браво&quoНаправи справка къде се е намирала вече Червената армия при откриването на т.нар.втори фронт и тогава пиши! Повратният момент във войната е зимата на 1942,а не лятото на '44-та...
8
1
 
4
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
Защо този сериал не се излъчва в графа смешки?Има вече научно популярен сериал за френската съпротива и той се казва Ало-Ало.Толкова много са се съпротивявали горките, че е цяло чудо, че цялата немска армия не се е издавила във виното разлято от гордите съпротивяващи се французи и, че не са предали богу дух в прегръдките на войнствено настроените французойки. Мъка е било, едвам са оцелели горките немци. Абе голяма битка е било. Немците за малко да загубят войната още във Франция :)
7
14
 
5
 
! Отговори
До "Е браво&quo преди 6 години
Тези с "Френските меки китки" не са имали сатрап като Сталин зад себе си, който да стреля по отстъпващите, освен това Франция е цивилизована държава в сърцето на Европа, и там не е имало кал, блата, руска зима и други непригодни условия за живот, които допълнително да затрудняват настъпващи враг. Да не говорим че оттам започва и настъплението на съюзниците, подпомогнати от френската съпротива, без чиято помощ раССия отдавна да е изтрита от картата на Света ... !!!
6
3
 
2
 
! Отговори
Чекспир преди 6 години
Гледайте френския филм "Старата пушка" бива си го филма.... за немската окупация на Франция....
5
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Френската "съпротива" беше напълно реално пресъздадена в "Ало,ало"...
4
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ся кво стана? Сменихме скапаните руски филми за войната с други скапани филми за войната ли?
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак някакви пропагандни изкривени измишльотини нямащи нищо общо с историята ще да са!Давайте "Ало,ало" по добре!
2
6
 
17
 
! Отговори
Е браво преди 6 години
Френска мека китка се е съпротивлявал :)
1
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Филма който никой няма да гледа