След шпионския скандал. Ще се стигне ли до дипломатическа криза с Русия?

Вижте основните теми в "България сутрин" на 12 септември
11 сеп 2019 19:05, Красимир Ангелов
126

Това са основните теми в сутрешния блок "България сутрин" на телевизия Bulgaria ON AIR на 12 септември, четвъртък.

След шпионския скандал. Ще се стигне ли до дипломатическа криза с Русия?

И още: Имат ли обвиненията в шпионаж връзка с местните избори?

Теодора Димова вдига завесата за живота след 9 септември в новия си роман

В ''Завърналите се с Петя Кертикова'' – среща с младо семейство, което замени Великобритания със Сопот, за да прави малиново вино

Най-дългата нощ на Пловдив се завръща с още по-мащабна програма

Поп-културата среща фантастичното. Специален гост на ''България сутрин'' – художникът на гигантите Marvel и DC Comics

Музиката като социален експеримент. Мила Боги изпраща лятото с нова песен
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
8
 
! Отговори
Капиталист преди 4 години
Трябва да изгоним комунистите от ГЕРБ и да си изберем едни яки капиталисти да ни въведат капиталистическия строй и да се оправим да взимаме големи капиталистически заплати като в Люксембурт и Лихтенщайн!
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Годините си минават, а след 35 много трудно се намира работа, в София искат само млади хора да им работят евтино. А след 40 години забрави да си намериш работа. В някои райони на България безработицата е над 65%.
17
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставането ни в ЕС и НАТО е пагубно за България. До 10-20 години вече няма да има България, може да остане нещо в София където оцелелите да работят на чуждите фирми, но иначе навсякъде другаде ще стане мъртвило, то не че сега не е...
16
2
 
13
 
! Отговори
Поручик Лукаш преди 4 години
До Герб завинаги!!!А комунистите от герб ко ша ги праим?
15
3
 
2
 
! Отговори
искал пържола преди 4 години
До Анонимен 16Тоя иска употребяван памперс с пълнежа!
14
4
 
25
 
! Отговори
Чичето преди 4 години
Добре де, хайде да прекъснем всички връзки с Русия, за да могат тиквите да имат индулгенция от господарите си. Хубаво, но да погледнем и другата страна на отношенията ни!?Например - руснаците могат да ни резнат за Турски поток. Да спрат газа през Украйна (т.е. и за нас). Да ни бият дузпата за Белене. Да прекратят договора за доставка на ново и извозване на отработеното гориво от Козлодуй. Да забранят на туристите си да идват в България. Дотук - десетки невъзстановими милиарди. Кеф, а?
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Искам свинска пържолА дупето ти бон филе не иска ли?
12
5
 
12
 
! Отговори
Искам свинска пържол преди 4 години
До Герб завинаги!!! С такива като теб ще нахраня свинете си и после ще си хапнем прясно месце ."Демократичното" свинско е много вкусно.
11
3
 
24
 
! Отговори
ДО РФЛ преди 4 години
Територията, хубаво си го казал.След като влязохме в НАТО и има чужди войски в БГ, над които нямаш юридически контрол си територия, а не държава.ЕС след като друг ти определя вноса и износа, еми и ими грантски политики, и други държави ти налагат санкции, отново не си държава, а подмандатна територия.И бабите по селата разбраха, че БГ след 1989 я няма.Има някакви странни съюзи, организации, със странни хора и политици, които я третират, както си пожелаят.
10
21
 
5
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
Не се сърдете на обикновените руснаци. Те не са виновни. Все едно да се сърдите на дете болно от аутизъм, че прави бели. Мозъците им са промивани системно и методично от гнусната пропаганда в страната им. Това са фактите за жалост.Ще трябват няколко поколения за да станат нормални хора.
9
25
 
3
 
! Отговори
рфл преди 4 години
Ние тук имаме преимущество над руснаците, те са на наша територия, в ЕС и НАТО. Разберете го и не им се кланяйте повече като някакви луди роби. Ние можем да ги правим каквото си искаме, тук е НАТО. Законотвореца да действа. Няма само да им плащаме милиарди на монополите. И за нас трябва да има печалба. Като замислят референдум, така е. Мирът е само привиден, любовта на русофилите към тях, пълна лудост, необяснима, това е ново психично заболяване.
8
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що пак полудяхте с тези шпиони?!Телевизиите, спрете да повтаряте Мисиите с Том Круз, че тукашните ...не си пият хапчетата и си живеят в подобни филми. Шпиони! И какво точно ни шпионират? Нивото на затъпяване?
7
1
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Да припомня: Самолетът Ф-16, Белене и тръба за Сърбия ЙОК!!! :))))))))))))))))))))
6
17
 
2
 
! Отговори
рфл преди 4 години
Има много начини техните схеми да се обърнат срещу самите тях, просто службите трябва да са изобретателни и да работят с парламента в тази насока. Тук има готови пари, изпрани, доказуемо, конфискация, за бюджета. Имало руснаци - един бус, няколко месеца принудителен труд и за органи. Нямало органи как пък не. Деморафска криза? На морето имало рускини. Сурогатни майки и след това шута и обратно. Както казах, службите и законотворците малко да ги ползват тия глави, не само за баластра.
5
5
 
22
 
! Отговори
Ток, газ преди 4 години
В момента, в който правителство заговори за хъб, Белене, независимо кое, започват акции и пропаганда срещу Русия. като украинците купуват 3-но по-скъп руски газ през 3-ти държави, народът плащаЧехите след 3 години САЩ газ на промоционални цени, в момента, които янките им вдигнаха цената, реалната себестойност на втечнен газ, биха шута на янките.Лошото е, че народът плаща васалството към САЩ. Мръсните емисии на ТЕЦ 1 и 3, дива антируска пропаганда, 3 милиарда от бюджета за Локх. Мартин.
4
1
 
11
 
! Отговори
няма статия преди 4 години
За първи път чета статия от заглавия,мбухахаха
3
11
 
6
 
! Отговори
рфл преди 4 години
Ще ни вдигнат цената на газа и умираме. Такива акции се правят без медиино присъствие и публикации. Всяка държава залавя шпиони, но всичко трябва да мине професионално. Като им извадиш насраните *** на рашките и зависиш от тях заради правешкия и бсп, тогава имаш проблем. Ако тихо ги арестуваш и изритваш или направо пречукваш в храстите, си помагаш. Сега всички ще ядем дървото с цените на горивата, за които отново подчертавам са виновни правешкия пумак и бсп камериерките му.
2
10
 
10
 
! Отговори
ние нямаме проблем преди 4 години
Те имат!
1
8
 
16
 
! Отговори
най вероятно преди 4 години
Ще ни спрат газ,перол и АЕЦ както в Укр. щото е имало авария и ще зъзнем 7 милиона мишлета!