Златен бутон за незрящия Андриан от Славена Вътова

Той впечатли с имитации на Тодор Колев, Слави, Бойко...
16 сеп 2019 12:26, Александър Попов
15
Златен бутон за незрящия Андриан от Славена Вътова
Снимка: България търси талант

Славена Вътова натисна златния бутон още в първия епизод на "България търси талант", а този, който я впечатли се оказа 31-годишният имитатор Андриан Асенов. Андриан, който е незрящ, но уверено върви по пътя си, пресъздаде на сцената личности като Тодор Колев, Бойко Борисов, Слави Трифонов, Тодор Живков и Любо Дилов-син.

Мъжът от село Лесковец живее в София, работи като продавач в онлайн магазин към "Национална потребителна кооперация на слепите в България" и се занимава с театър към Алма Алтер. Твърди, че увреждането му по никакъв начин не му пречи да постига това, което желае.

Никога не се е самосъжалявал и не е мрънкал. Казва, че слуша, а понякога това е много по-добре, защото по този начин успяваш да се сближиш с хората.

Ицо Хазарта, Катето Евро, Любо Дилов-син и Славена Вътова изпратиха на полуфиналите на „България търси талант“ норвежецът Кристиян Ведой, който се измъкна от воден капан, боливудските танцьори Varna DC, въздушния акробат Игор Завадко, етно-джаз формация „Жарава“ и фокусника Валери Иванов – Жокера.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Вуйчо преди 4 години
И аз за съжаление на фона на това прекрасно момче, изпълнението и таланта му, ще си позволя да сипя по Катето Евр. Първо нито е забавна, второ нито е някакъв капацитет, крещи мега досадно, а това че не излезе да помогне за единия номер щото си беше събула обувките или когато натисна хикс, за Андриан без да иска, просто беше непрофесионална жалка история. Добре че Славена я покри. Иначе за това момче просто евала, смях се от сърце и ме разчувства.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той е истински талант, да е жив и здрав.
11
3
 
2
 
! Отговори
Терсенето преди 4 години
Във България никога няма да се роди някой като Никола Тесла, само чалга и простащина.
10
1
 
2
 
! Отговори
Караконджол преди 4 години
До АнонименАми то Маминото нали уж много кадърно... Като се сещам, нали и Аскеер беше получил за отлични постижения в театрото... Колко възмутени тогава актьори имаше... Повръща ми се чак...
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момчето е много добър имитатор. Дано намери своят път на сцената. Жури и водещи са отблъскващо противни и неприятни. Въпросната Славена, която дори и с ужасно много въображене отново не мога да разбера какво прави там, е някакъв отвратително оцъклен и озъбен ***. Не спря да се пули и да се зъби. Ужасяващ караконджол. Дори да има нещо интересно на сцената, тези четири *** пред нея и онези двамата бездарници зад нея убиват всичко и го правят безинтересно и скучно.
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудно ми е,каква работа има в журито К.Евро? Дърта и лигава повлекана,некъдърна артиска,но за сметка на това алчна и нахална бабичка,която се натиска,де що има предаване,откъдето могат да падат кинти! А за некъдърния и и още по-лигав син,направо не ми се говори!
7
2
 
11
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Журито е под всяко критика. А черешката на тортата беше Н. Евро като поведе Славена на хорото. Какво падение само. Останах без думи. Тотален резил.
6
3
 
13
 
! Отговори
Тръба преди 4 години
Американското и английското шоу са много качествени. Да ти е кеф да ги гледаш. Уникални неща съм виждал там! Всички други са зле. Българското разбира се е най-зле.
5
0
 
28
 
! Отговори
the Ghost преди 4 години
И това, че майка и син са "натикани" зорлям в едно и също шоу заради хонорарите, направо съсипа и малкото таланти
4
1
 
40
 
! Отговори
Дейм преди 4 години
Опитах се да го гледам това предаване.. Не става, не мога да ги издържа жури и водещи... Трагично е, имаме таланти, но нямаме хора, които да изнесат това предаване... Кой ги назначи тия за жури и водещи? Той гледал ли е от другите страни състезанията как са организирани и как протичат? Потрсен съм, колко зле е направено всичко, сравнявайки го с чуждите версии... Дори публиката си личи, колко е фалшива и че тя е от тия "платените"... А щом се пускат и допълнително аплодисменти на запис.. Трагедия
3
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 4 години
youtube точка ком наклонена черта watch?v=orpFFxrT8pc
2
12
 
6
 
! Отговори
1 на 100 виждащ преди 4 години
До ЯзекаА мен Хълк ме просълзи. Не отиват на добре нещата. Чужденците по-талантливи от ***.
1
1
 
39
 
! Отговори
Язека преди 4 години
Момчето ме просълзи. Имитацията му беше уникална, но това което се запечата в мен беше усмивката му, когато го извеждаха...Безценно.