"Килърите" и "Наглите" – козът ни пред Брюксел

Прокуратурата се хвали и с обвинителния акт срещу Масларова
29 ное 2010 07:43,
27
"Килърите" и "Наглите" – козът ни пред Брюксел
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата ще се отчете пред експертите от Европейската комисия, които започват проверка между 1 и 3 декември, с делото срещу "Килърите" и задържането на "Наглите", коментира зам.-главният прокурор Галина Тонева.

Държавното обвинение ще се отчете в борбата с корупцията по високите етажи на властта с обвинителния акт срещу бившия социален министър Емилия Масларова, четирите дела срещу бившия военен министър Николай Цонев и предстоящия обвинителен акт срещу бившия министър на здравеопазването Божидар Нанев.

"Мисля, че имаме доста положителни резултати, които да се споделят с експертите от Европейската комисия", коментира Тонева пред БНР.

Тя обясни, че делото за "Цанков камък" е по-сложно и прокуратурата не може да бъде упреквана в бездействие. Вече са назначени мащабни експертизи, които не могат да бъдат приключени в кратки срокове.

В същото време от Върховния административен съд съобщиха, че делото за конфликт на интереси срещу лидера на ДПС Ахмед Доган ще продължи на 27 януари догодина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
le pais преди 13 години
evropa nyama iskrennoto namerenie da pomogne na Bulgariya!! ni nay malko da razbiyat korupciyata!! ta nali te sa care na tezi igri4ki!! inak, otkude 6te doydat parite za piarite i pieneto i hapvaneto!! Te ne iskat red , te iskat da pe4elyat na na6 grub!! eto tova e istinata! Vijte Gurciya, Irlandiya, Portugaliya! razbiha im finansovata sistema, nabutaha gi sas zaemi i sega umirat bavno!!
25
0
 
0
 
! Отговори
George преди 13 години
Какъв коз за прокуратурата,какви 5 лева? Само да прочетат проверяващите комен тарите в четирите медии - 24 часа,Труд,Днес.бг и Медиапул им е достатъчно да разберат какви я вършат магистратите,как нищо не правят вече 20 годитни,как няма вкаран в затвора нито един знаков престъпник,как прокуратура и съдии се обединиха в пускането на Дин Гиби от Градешница,Н.Цонев,Раиф Мустафа,братя Галеви! Ако се налага, и ние ще помагаме на проверяващите.Защото това не са съдии, а абсолютни наглеци!
24
0
 
0
 
! Отговори
да да преди 13 години
те само се хвалят :) само акции и никой няма осъден накрая....да спират евро парите,да ни отсвирят от ЕС и да ги питам тогава управляващите ни комунисти от къде ще крадът :) защото от народа вече не могат той пари няма :) само камъни,колове и тук там по някои ръждясал нож за обезкостяване на месо...понеже месо няма отдавна на масата на българина
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво се хвалите за Масларова та тя си свали от 50000 на 5000 гаранциата още в началото Масларова се движи с Първанов неможете да е пипнете и по дупето
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
интересно ;и е дали френски съд ще уважи наши доказателства .... тъй като отвора е не не знам защо си задавам въпроса
21
1
 
5
 
! Отговори
do21 преди 13 години
Нашия съд наистина е много взискателен .Пред него не минават ,,скалъпени"доказателства няма значение дали са събрани от българските или чужди служби най вече френската полиция и прокуратура .Цели десет години му бяха необходими за да повярва кой са убийците на Борилски .Нашия съд е принципен и вярва само на финикийски знаци всички други доказателства за него са вятър работа .
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
OOOOoooo ама то за какво било напъването .... схемата е толкова плоска че ;и се плаче - пращаме ги в съда, той защото е копумпиран ги оправдава значи съда е виниовен ....някой здава ли си сметка че така набързо скалъпените дела не са подлатени с доказателственн матерял и че това е пак е пропаганда .... и то евтина ... от типа аз Фатам Те ги Пущат ....
19
0
 
12
 
! Отговори
По полека прокурори преди 13 години
Защо не се отчетат колко процента от тези актове са резултатни? Като опандизят разбойниците и крадците чак тогава да се тупат в гърдите. Народа е казал "Пилците се броят наесен"
18
1
 
16
 
! Отговори
Sasho преди 13 години
Гръм да ви убие дано ! Като сте започнали с корупцията по високите етажи, мисля че е време ВИЕ, гадни съсели да се съдите взаимно !
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цонев май го оправдаха по делото за корупция или нещо не съм разбрал?
16
0
 
22
 
! Отговори
Реалиста преди 13 години
"Килърите" и "Наглите" козът ни пред БрюкселО, Боже мой. :D:D:D Номерът едва ли ще мине. Все пак в ЕС няма платени драскачи, и платени социологически агенцийки.
15
0
 
8
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Сега ще се хвалим с тях, догодина няма да протестираме присъдите и съда ще ни е пак виновен за калпавата работа и недостатъчното и качествени доказателства.
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Имитация на активност в стил дълбокия соц. Също както се пишеха отчетите на дружинната организация в училище. Или също както веднъж в нашето поделение преди една проверка от дивизията командира нареди да се боядиса тревата пред щаба с зелена блажна боя за да се прикрие че е изсъхнала.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

До 10 Руменчо стига си писал
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това значи чесе прави само да се харесаме на ЕС и че корупциата в съдебната система продължава Съдйи пркурори трябва дасе избират от народа
11
2
 
22
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Никакви успехи нямате все още. Докато не осъдите Станишев, Доган, Масларова, Емел Етем, Джевдет Чакъров, Румен Петков, Нихат Кабил, не ви вярвам!
10
3
 
17
 
! Отговори
нмхгът преди 13 години
Убеден съм,че и Наглите и Масларова ще бъдат оправдани поради факта,че милиционерите не са събрали нужните годни доказателства.После обаче Цвъ Цвъ вместо да оди кът наакан ще си вири носът и ше разпрая колко е велик.
9
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
алооо Цецо Шестака, на тези инсинуации вече никой не се връзва. Още по-малко пък Европа. Хайде Цецо стягай нора режисирана акцийка, че рейтинга нещо много взе да пада. Хайде аз ще чакам клипчето във вебокса. :)))
8
0
 
7
 
! Отговори
ъ? преди 13 години
Напълно прав :) и не коз в ръкава, а в крачола (и то преместен от единия в другия)
7
0
 
19
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Държавното обвинение ще се отчете .... с обвинителния акт срещу бившия социален министър Емилия Масларова, четирите дела срещу бившия военен министър Николай Цонев и предстоящия обвинителен акт срещу бившия министър на здравеопазването Божидар Нанев.....А с поне един осъден - ще се отчете ли ???