"Килърите" и "Наглите" – козът ни пред Брюксел

Прокуратурата се хвали и с обвинителния акт срещу Масларова
29 ное 2010 07:43,
27
"Килърите" и "Наглите" – козът ни пред Брюксел
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата ще се отчете пред експертите от Европейската комисия, които започват проверка между 1 и 3 декември, с делото срещу "Килърите" и задържането на "Наглите", коментира зам.-главният прокурор Галина Тонева.

Държавното обвинение ще се отчете в борбата с корупцията по високите етажи на властта с обвинителния акт срещу бившия социален министър Емилия Масларова, четирите дела срещу бившия военен министър Николай Цонев и предстоящия обвинителен акт срещу бившия министър на здравеопазването Божидар Нанев.

"Мисля, че имаме доста положителни резултати, които да се споделят с експертите от Европейската комисия", коментира Тонева пред БНР.

Тя обясни, че делото за "Цанков камък" е по-сложно и прокуратурата не може да бъде упреквана в бездействие. Вече са назначени мащабни експертизи, които не могат да бъдат приключени в кратки срокове.

В същото време от Върховния административен съд съобщиха, че делото за конфликт на интереси срещу лидера на ДПС Ахмед Доган ще продължи на 27 януари догодина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
28
 
! Отговори
Не нагъл преди 13 години
Ако това са ни козовете, жална ни майка.
5
2
 
17
 
! Отговори
Shhh... преди 13 години
Обвинителни актове , а дефакто - всички са на свобода и отново си въртят далаверките ... скапана държава .. да идва момента и да се махам оттук , че то се е видяло - нищо няма да се промени D:
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прокуратурата сънува розови сънища.Като че ли не знаят,че последната дума е на съдиите,а според тях всички масларки,догановци,цоневци,мафиотки и мафиоти са невинни според дълбочината на джоба.
3
5
 
16
 
! Отговори
аватар преди 13 години
Българското правосъдие е КРИВОСЪДИЕ,а българският народ е крадлив и е свикнал на готово да му се поднася баница.Не случайно народа си е измислил и поговорка,"Щамар да е аванта да е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Хвала за това ПРАВИТЕЛСТВО,иначе депутатите им са от *** нагоре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
0
 
28
 
! Отговори
електорат преди 13 години
ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА!!!!! ТОВА Е НАЙ-КРАДЛИВАТА И КОРУМПИРАНА ИНСТИТУЦИЯ В СВЕТА!!!!
1
0
 
21
 
! Отговори
PITAM преди 13 години
KOGO LAJEM-NAS ILI TIAX