Гриша Ганчев вбеси съдийка по "Наглите"

"Ти майтап ли си правиш?", попита бизнесменът в съдебната зала
Обновена: 23 мар 2011 12:13 | 23 мар 2011 12:06,
160
Гриша Ганчев вбеси съдийка по "Наглите"
Снимка: Булфото

Бизнесменът Гриша Ганчев успя да вбеси съдийка по време на процеса срещу "Наглите".

Съдията от Софийския градски съд Виолета Магдалинчева, която председателства делото, заплаши бизнесмена и футболен бос с максимална глоба от 500 лева заради поведението му в съдебната зала.

До предупреждението се стигна, след като на един от въпросите на съдията Ганчев отговори: "Вие не сте ли чела делото?".

На друг въпрос, отправен от адвокат, Ганчев отговори: "Ти майтап ли си правиш?".

Той се изцепи така, когато бе попитан дали сумата 650 000 евро, която е дал на Ангел и Камелия Бончеви за откуп при отвличането им, е дадена като заем или безвъзмездно.

Още по темата

След като съдебният състав го задължи да отговори на въпроса, Ганчев заяви, че ставало въпрос за "спонсорство". 

Футболният бос се яви като свидетел, близък до отвлечения Ангел Бончев.

Собственикът на "Литекс" разказа, че в нощта на отвличането Камелия Бончева му се обадила и споделила, че съпругът й е изчезнал. "Наглите" започнали преговори с него, като му изпратили СИМ карта и телефон.

След като обаче получил отрязания пръст на Бончев, Гриша Ганчев отсякъл, че не иска да преговаря повече с похитителите, тъй като "това вече минава границите" и посъветвал Камелия да се обърне към служителите на БОП.

Първоначално похитителите поискали от Ганчев 10 млн. евро. Той дал пари на два пъти – първо платил 400 хил. евро, а след това – около 250 хил. евро.

Преди Ганчев по делото свидетелства синът на бизнесмена Киро Киров – Иван.

За баща му са поискани 5  млн. евро, като са били платени €517 хил. И с него похитителите комуникирали главно чрез SMS-и.

Няколко пъти му пускали по телефона записи от гласа на баща му, веднъж дори му позволили да разговаря с него.

Като доказателства, че Киро Киров е жив, похитителите изпращали на Иван и негови снимки, на които държал вестник, както и гривна на бизнесмена. 

По делото „Наглите“ подсъдими за 11 отвличания и за един опит за отвличане са Ивайло Евтимов, Прокопий Прокопиев, Даниел Димитров, Любомир Димитров, Радослав Лебешковски, Павел Петков, Митко Лебешковски, Кирил Кирилов и Цветозар Славчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
0
 
! Отговори
korleone преди 13 години
Ти пък от къде се пръкна бе компетентен руснако,като сте ни освобождавали да не сте ни плакали на рамото или не сте имали интереси някакви към нас,ти специално от какво си ни освобождавал... предлагам ти да четеш история,но в трезво състояние и без обиди,ние не обиждаме руския народ,не обиждай и нас...
151
2
 
0
 
! Отговори
vladimir medvedev преди 13 години
кой предаде левски ботев.Toва сте вие българите продажници и некадърници.За това турците са ви клали и пак ще ви колят,но моята страна повече няма да се намесва,ще чакате помощ от америка
150
1
 
1
 
! Отговори
иван преди 13 години
Гриша Ганчев един от българските мафиоти!!!
149
0
 
4
 
! Отговори
АВАТАР преди 13 години
ЕВАЛА НА БАТЕ ГРИША. САМО МАЛКО МУ Е ТРЯБВАЛО ДА ИЗВАДИ ЕДИН ПИСТОЛЕТ И ДА ГИ ЗАПУКА В ЗАЛАТА. АМА СПОРТИСТ Е ЧОВЕКА, ИЗДЪРЖАХА МУ НЕРВИТЕ. НИЩО БАТЕ ГРИША ДРУГИЯ ПЪТ.
148
0
 
2
 
! Отговори
Asen Petrov преди 13 години
...Magdalin4eva Magdalin4eva...vsi4kite ste za stadiona..,dve karte4nici da rabotqt denono6tno na st.Vasil Levski...sledva6tiq sled Boi4eto 6te e takuv da znaete..
147
0
 
12
 
! Отговори
GMG преди 13 години
Тя, тази работа, е като свинските черва... Бащата - Боян Магдалинчев съди за престъпления във ВАС, а Виолета Магдалинчева, на тати дъщерята, съди, по-точно оправдава отявлени престъпници в Софийския градски съд!Тя пренебрегна 7 обвинения за тежки престъпления към Трактора и го освободи от домашния арест. Пак тя работи заедно с адвокатите в полза на Наглите, отвлекли немалко богати хора или техни деца с цел откуп. Поне да премине на заплата от престъпния свят!
146
0
 
7
 
! Отговори
Жорж 11 преди 13 години
Не смятам,че заплахата към свидетел с глоба в максимален размер, е подходящият начин за всяване на респект в него. По-скоро тя ще го накара ако е със слаби нерви да блокира, а при по-волеви хора ще предизвика силно раздразнение, вкл. избесняване,както се получи при Г.Ганчев. Струва ми се, че съдия Магдалинчева не водеше умело процеса, оставяйки адвокатите направо да провокират свидетеля, както се и получи, и отговорът беше подобаващ ?? И дали съдийката не играеше комбина с адвокатите? Една от основните задачи на съдията е да води процеса, недопускайки адвокатски изстъпления. Тези юристи не учат ли като студенти педагогика и не ги ли обучават практически на водене на дела; не проверяват ли кандидат-съдиите за пригодност за такава работа? А може би някои съдии нарочно допускат такъв начин на водене на възложените им дела!
145
5
 
6
 
! Отговори
Венелин преди 13 години
Не му се сърдете - нашмъркал се е...
144
2
 
25
 
! Отговори
ДИВ СЕЛЯНИН преди 13 години
Много е отворен,ама като отвлякоха Бончев се скри в кучия ***
143
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някои елементарни хорица си въобразяват, че след като в една сфера им е потръгнало, това им дава право да се държат просташки навсякъде и с всекиго.Та и Гришата така ...
142
0
 
2
 
! Отговори
ПЕНАТА преди 13 години
пуснетеги НЕМЕДЛЕННО АМАХА какви са тези садии мадии те хората са безработни
141
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
prost narod ei prost
140
4
 
11
 
! Отговори
софиянец преди 13 години
това *** ловешко селянче заслужава да умре със съдийско чукче в задницата
139
2
 
4
 
! Отговори
ppancho преди 13 години
Ганчев никак не ми е симпатичен ,но ми се ще,анонимното л*айно което го плюе,да се изправи пред него и да му гокаже в очите....Всички пишат като "Анонимен"и искат да са като"наглите"ама ги е страх да не ядат дървото...партизани с партизани...
138
2
 
10
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Да ги отвличат това заслужават тези крадци.
137
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За всеки отрязан пръст от отвлечен наказанието е само едно: отрязана глава със завряна оная работа в устата. За всеки убит отвлечен по една изгорена къща и всички роднини избити и набити на кол пред нея. За всеки заловен продажен прокурор, полицай, съдия - избита цялата фамилия по горния начин. Нама съд, няма присъда, няма комунистическо/дс лобиране (защото тези престъпници са с членски карти там). Неслучайно бивш вътр. министър е ходил на срещи с мафията.И да не забравите да гласувате за БСП.
136
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това се случва, защото българина има гърди, няма топки. В момента, в който имента на предполагаемите хора излязоха, роднините трябваше да извадят тежките картечници и снайперите и да помелят де що има по пътя до предполагаемите престъпници. Помелват се както техните бодигардове, така и подкупни прокурори, съдии, спец. полицаи и на всички им се набиват главите пред вътрешното министерство. Като там се набият 30-40 глави нещата от самосебе си ще си дойдат на мястото.
135
6
 
16
 
! Отговори
гост преди 13 години
След време, когато съдията ОПРАВДАЕ Наглите или им даде по 2 години условно, всички Вие които плюете по Гриша Ганчев ще почнете да плюете по съдът. Само това ви е останало - да плюете и да завиждате. То за друго не ставате! Нещастници!
134
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
този малкия *** няма ли кой да го разследва.страх ви е,а.
133
10
 
2
 
! Отговори
До 127!!!!!!!!!! преди 13 години
Какъвто народа такъв и съда. Даже в момента съда е доста по напред отколкото е народа. Съдия мъчно се става, а недоволни кравари и ливади като теб с лопата да ги ринеш.