Възможни са нови обвинения за убийството на Яна

Прокуратурата събира допълнителни доказателства
Обновена: 28 ное 2011 12:16 | 28 ное 2011 12:05,
74
Възможни са нови обвинения за убийството на Яна
Снимка: БТА

Не е изключено след събиране на допълнителни доказателства за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина да бъдат повдигнати и други обвинения.

Това съобщи на пресконференция говорителят на Софийската градска прокуратура Маргарита Немска.

Тя посочи, че следите за убийството са разнопосочни. На местопрестъплението е открит биологичен материал от повече от две лица, различен от този на жертвата.

До момента единственият обвиняем за смъртта на Яна Кръстева е Пламен Трифонов. Миналата седмица Софийският апелативен съд го пусна от ареста, тъй като съдиите прецениха, че към момента липсва обосновано предположение, че Трифонов е убиецът на Яна.

По разследването са разпитани над 30 свидетели и са назначени над десет експертизи. Сред тях е и психиатричната експертиза на Николай Русинов, който е бил с Яна в нощта на убийството й.
Резултатите от нея обаче все още не са готови, предаде БТА.

Още по темата
Според показанията на Николай Русинов, който се укриваше известно време, преди да се предаде на разследващите органи, той е бил с Яна до 6.00 часа сутринта в парка, а след като си тръгнал, тя все още е била жива.

Версията му обаче противоречи на резултатите от съдебно-медицинска експертиза, която сочи, че смъртта на Яна е настъпила в периода между 0.00 часа и 4.00 часа сутринта.

Яна беше открита мъртва на 10 юли т. г. в Борисовата градина близо до заведението "Маймунарника". Аутопсията показа, че 28-годишното момиче е било удушено.

Първоначално за убийството бяха арестувани двама души, но съдът прецени, че разследващите не разполагат с достатъчно доказателства срещу втория заподозрян - Николай Русинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
6
 
! Отговори
v преди 12 години
ajde Rusenov v pandelata
73
1
 
1
 
! Отговори
до 65 преди 12 години
алкохолик!
72
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някъде бях чел, че този Русинов произхожда от номенклатурчески род. Явно е тогава защо бързо-бързо се опитаха да го покрият. Висш политически функционер е бил чичо му. И познайте кой му бе веднага адвокат и кой му скалъпи версията?
71
5
 
11
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Не знам защо ама ми се струва че в цялата работа има наркотици, от репортажа който гледах, първо ми направи впечатление къде са отишли да правят секс, после по тия сборища се сещайте какви хора ходят, на земята клошарски дрипи и какво ли не. Нормален човек по тия чукараци и шубраци няма да се вре.
70
3
 
7
 
! Отговори
varg преди 12 години
стига ни занимавахте с тая клошарска
69
6
 
16
 
! Отговори
УФ_ф преди 12 години
Е,АМАН КОЛКО ШУМ СЕ ВДИГНА ЗА ГИБЕЛТА НА "МОМИЧЕТО ОТ ХРАСТИТЕ"А,ЗАЩО НЕ СЕ ВАЙКАТЕ ЗА СМЪРТТА НА РОДИЛКИТЕ А?????ДА НЕ БИ ТОВА ДА Е ПО-МАЛОВАЖНО!!!!!!??????
68
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
koi nevinen pak we nabedqt i we si go premestqt ot ediniqt kra4ul v drugiqt...x..x..x.xx
67
0
 
4
 
! Отговори
уф... преди 12 години
Който гласувал ,гласувал ,...Мара вече не дава !
66
0
 
10
 
! Отговори
....? преди 12 години
Рекорд се гони ,рекорд за ГИНЕС ,за "Най-продължително търсене на доказателства по дело в Бг "!
65
6
 
14
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Като не познавате някой защо го плюете бе?!?!? Познавах Яна лично и мога да кажа, че нито беше ку*ва нито наркоманка. Съвсем нормално момиче си беше и сме ходили много пъти в парка да си пием бирички с компанията ни. А и си имаше приятел Петко с който бяха от много години но се скараха 4-5 месеца преди *** и... Може да я е напил тоя *** мазен Русинов и нея да я е досърбяло и така... Стават такива неща лятото по парковете вечерно време
64
2
 
14
 
! Отговори
Tonii преди 12 години
Да се върне незабавно и мигновенно смъртното наказание още утре,вдругиден да бъдат обесени 10 такива *** и *** на обществото като убиеца на Яна и вярвайте ми няма да има убийци!Но за съжаление четем за хора на 30 години които са излежали присъди за убийства грабежи обири и др.В 90%от държавите само за грабежа си минимум 20-30 може и доживот зависи какъв е грабежа,а не като при нас 12 години за обир на банка и тежко ранен охранител-ПАЛЕН ***!А за убийство директно в газовата камера.
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
niam li koi da spre podigravkite po adres na Jana i neinite roditeliu , priateli i rodnini?psuvaite faktor Ceco, rugaite na maijak na baba i na zadnik tikvata Boko, ama kakvo e vinovna Jana, 4e tezi dvamata sa stanali politi4eski p*tki i socialni pe*erasi
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Убиецът е бил скопено животно.
61
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОБАЧЕ ИЗБОРИТЕ МИНАХА И НА ГРОБ НЕ ИМ ДРЕМЕ ВЕЧЕ
60
1
 
17
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Тези отишли след три месеца на това място и имало биологичен материал от още хора. Ако отидат след една година ще има от още сто човека биологичен материал. Това е парк постоянно има хора,всички минавали оттам ли ги изкарат убийци? И същите тези некадърници се гласят да стачкуват, малки им били заплатите. Трябва да им се намалят заплатите на такива, не да им се увеличават.
59
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а какви са мъжете дето се *** в храсталаците на околомръсното и си плащат
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
#56, така си еявно форума е пулен с женомразци дето ги е донесъл щъркела
57
3
 
11
 
! Отговори
lowforce преди 12 години
то заради това нормалните хора, които не са парцалоподобни като тези от борисовата процедират по следния начин: пиене/пушене в заведението/парка, лека разходка някъде и после дома на матрака 2х3. Без мизерия, изхвърлени ***, кал, храсти и прочее.това ш*бане по парковете, айде да са на 15 години, нормално е, чудят се акъла или мензиса, но на 28... жалка история, свършила и по най-жалкия начин.
56
2
 
24
 
! Отговори
читател преди 12 години
Странно защо тук повече се занимават с жертвата, а не с убиеца?Убицът си е убиец, такъв в повечето страни ни го чака смъртно наказание.И така е нужно.
55
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ще те успокои ли мисълта, че дъщеря ти живее пълноценно и се радва на живота?