Царица Костадинка: Вярвайте ми, мъжът ми е чист като кристал!

Коментарите след ефективната присъда на Кирил Рашков
Обновена: 24 яну 2012 15:10 | 24 яну 2012 13:30, Екип на Dnes.bg
285

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
e hubavo e napravil caria ama salko ce tolkos malko giavurceta e smazal trebvase povecko
129
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Със свещ в ръка стотина жители на Катуница изчакаха стоически снощи съдът в Асеновград да произнесе присъдата срещу Кирил Рашков."Не само стотина жители от Катунавица, цяла България се вълнува от случая как някакъв си *** именуващ се цар е заплащвал с убийство някакъв селянин. Българина е комплексар и неудачник, долна и завистлива душичка и сега си умира от мъка, че някакъв *** има лимузини и луксозни имоти, а не заради заплахите за убийство, както каза един селянин катунавец пред репортер преди - "той цар Киро прави проблеми, не плаща данъци" - бре кога тия катунявци станаха изрядни данъкоплатци и толкова загрижени за вземанията на държавата. Ако беше за заплахите трябва половин България в затвора да вкарат. 20 години мафиоти най-вече с бял цвят на кожата му дънят ***, колко убийства станаха а кенефистанеца само цъкли кротко очички и опъва жили а *** от футболните агитки по-скоро играят на страната на мафията, ама сега всички станаха много смели защото тоя мафиот е ***. Иначе хубаво, че са го осъдили, ама сега дали ще осъждат всеки който заплашва с убийство и дали за всяко дело за заплаха за убйство ще има бдения със свещи?
128
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малко са му на този крадлив нахален изверг. Дано докато е на топло бял ден да не види лачения *** и дано не сколаса да излезе жив на свобода.
127
0
 
9
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Деца, не се чудете на "журналистите" в тоя сайт бре, казах ви по-доле що е така! За "Днес.бг" е достатъчно да можеш да броиш до 3, за да те вземат за редактор! Ако забелезвате, просташките надписи по стените на обществени сгради и тоалетни почти изчезнаха, и това е поради факта, че авторите им дойдоха на работа тук, в този "информационен" сайт...
126
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как да вярваш на самозабравил се ***, който нарича българите "***"?
125
0
 
34
 
! Отговори
онзи преди 12 години
Ей *** от днес.бг ако тая *** за вас е царица за нас българите тя е най-долната твар на тази земя. Престанете да я наричате царица в публичното пространство !
124
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
hora OGLEDAITE SE IMA li EDNA NOVINA V KOQTO DA NE SE PISHE ZA MRASNITE *** MIRIZLIVI ???????ni e JIVEEEM V *** DARJAVA. AKO NAPISHESH NESHTO V FB PROTIV *** TE SADQT.AKO NABIESH *** TE SADQT .A AKO TE NAPRAVQT NESHTO OT VSI4KOTO TOVA KAKVO ?????? NISHTO E MERSI CIGANIZACIQTA E V PALNA SILA
123
0
 
13
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
"Днес.бг" е нещо като флагман на медийната простотия, тук май са събрани най-лумпенизираните журналисти, завършили с пачките и дамаджаните на тате от село...
122
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Престанете вече! Значи омбуцманът и разни други организации се самосезират за думата *** написана във весник, а за това че се титуловат с цар и царица едни гнусни *** никой нищо. Срам и позор!!!
121
0
 
20
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Когато избият целия му клан, тогава ще е правосъдие.
120
0
 
5
 
! Отговори
иво преди 12 години
А мнението на Атака , не чух и видях????
119
0
 
7
 
! Отговори
Андрей преди 12 години
Евала бе Нелка в България живеем ама просто журналистическата *** са пълни смешници тва е, царе, царици, донове, кръстници и тн.... важното е да се чете...гадна мазна и жалка ***, без чест, морал и достйнство......
118
1
 
1
 
! Отговори
D преди 12 години
SAPUN (y) бе УШЕВ
117
0
 
37
 
! Отговори
ДО ЕКИПА НА ДНЕС преди 12 години
Спрете да наричате тези *** царе и царици,да ви се не знае и на слабоумните ***!
116
0
 
12
 
! Отговори
фалшив кристал преди 12 години
Царица Костадинка: Вярвайте ми, мъжът ми е чист като фалшив кристал!
115
0
 
29
 
! Отговори
Нели преди 12 години
Мисля си, че живея в България, която е парламентарна република и цар и царица си нямаме! Медиите продължават да налагат тези обръщения към едни прости и необразовани ромски ***. Надявам се Кирил Рашков *** в затвора, за да не ни занимават повече с него, а Костадинка Рашкова да го последва (или превари - нямам претенции)!
114
1
 
25
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Нито е чист, нито е кристал, а е мръсен, мазен ***.
113
0
 
20
 
! Отговори
! преди 12 години
и това го казва една нагла ***, която беше заловена за кражба на френското летище и го употреби за тоалетна пред всички, после се подигра с френския съд, която се подиграва много пъти с българския съд /позволява си го, защото плаща/ и която се изпика пред полицията най-демонстративно...нейните изцепки нямат крайта сега тръгнала да се прави на смирена - да ни пази Бог от такива като тях!!!
112
0
 
26
 
! Отговори
Стоян преди 12 години
Точно на това му се казва: "Лъже като дърта ***" ха ха ха ха ха ха ха ха :) ...
111
0
 
16
 
! Отговори
въйй преди 12 години
Грозна и крадлива *** да убеждава,че един *** е чист кат кристал...Докъде стигнахме! Трябва другия път само като си помисли,само като си помисли нещо подобно,да я втресе,а не да й се дава микрофон да плямпа..И с такива подобия на хора ние живеем редом..Ахмед,къв си ти ве ***,та пишеш на български и правиш анализ на български царе?Кои са твоите царе ве-Садам Хюсеин,Осама бин Ладен,Арафат?Или някой друг изперкал терорист?Я ходи в Анадола бе,***.