17 години решетки за убиеца на Ангел от Катуница

Осъденият Симеон Йосифов промълви: Не съм виновен!
Обновена: 1 мар 2012 14:52 | 1 мар 2012 12:21,
185
17 години решетки за убиеца на Ангел от Катуница
Осъденият Симеон Йосифов. Снимка: Булфото

Окръжният съд в Пловдив осъди на 17 години затвор убиеца на 19-годишния Ангел Петров от Катуница.

Симеон Йосифов беше признат за виновен, че е нарушил правилата за движение и умишлено е причинил смъртта на момчето през септември миналата година.

Магистратите в Пловдив считат, че са налице всички доказателства, които доказват, че именно Йосифов е извършител на тежкото умишлено престъпление, въпреки че снощи след 10-часовото заседание на съда той се отметна от направените самопризнания, че е управлявал буса-убиец.

Още по темата

Съдът взе под внимание и автотехническата експертиза, според която шофьорът е можел да спаси живота на Ангел, като натисне спирачки. Вместо това Йосифов е дал пълна газ и е прегазил момчето.

Магистратите лишиха 55-годишния мъж и от правото да управлява моторно превозно средство до живот. Те отнемат и буса, убил момчето, в полза на държавата.

Освен затвора Йосифов ще плати 1275 лева разноски по делото и 2000 лева кръвнина на бащата на убитото момче.

"Ще обжалваме присъдата пред Апелативния съд", категоричен бе адвокатът на подсъдимия.

На излизане от залата осъденият Симеон Йосифов промълви: "Не съм виновен!"

По време на делото стана ясно, че Цар Киро е платил по 100 лева и е обещал безплатна храна на роми от „Столипиново”, за да пристигнат в Катуница и да сплашат роднините на убития Ангел.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
20
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Парите и годините разбира се са малко. Притеснява ме и фактът че само ние тук се досещаме че "по 100лв и храна за сплашване" е углавно престъпление, за което съдът не се сезира!!!!
39
0
 
1
 
! Отговори
до ек преди 12 години
толкова си прав!!
38
0
 
6
 
! Отговори
Не е! преди 12 години
Етнолог, тези където и да ги изпратиш няма да ги искат. За тях е дилемата по-нисък от тревата или на дъното на морето!
37
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой ще светне правосъдието в БГ,да чете новините?Днес писаха,че в Единбург под съд е подведен и поръчителят на убийството!Така трябва,но.........тук е БГ,запазена марка за *** "царе" и" барони"!
36
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според съда човешкия живот е колкото месечната заплата на един младши съдия, не знам как да го коментирам изобщо!
35
0
 
45
 
! Отговори
СПОМЕНИ преди 12 години
Преди няколко години имаше едно брутално убийство в кв. Изгрев, Пловдив. Няколко *** бяха изнасилили и убили брутално една българка! След няколко дни полицията нахлу в квартала и сгази ***, ей така, за урок! Да си знаят мястото! "Никой нищо не беше видял".За съжаление сега няма кой да го направи това. *** убиват, крадат и изнасилват безнаказано!
34
0
 
34
 
! Отговори
Етнолог преди 12 години
Типичен турчин от *** произход- Мазен, ***, с гнусен Мустак и Кръвожаден характер... Кога ще изринем този *** обратно в Анадола? Една 10 метрова стена и визи ще намалят престъпноста със 90%
33
0
 
38
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 12 години
"...за да пристигнат в Катуница и да сплашат роднините на убития Ангел." Да не земен да се изсипем цяла България там, да видим кой кого ще сплаши!
32
0
 
31
 
! Отговори
СЕЛТАК преди 12 години
Калдарашките *** са най-долните и мръсни същества на планетата
31
1
 
38
 
! Отговори
бърза сметка преди 12 години
1 милион ***, от които 350.000 се занимават с просия, кражби, проституция, цветни метали и наркотици, всички получават помощи от по 400 лв. на месец. от престъпленията си докарват по 2000 в. на месец необлагаеми. 6 милиона български живота, всеки от по 2000 лв. Поправете ме ако греша, но според този т. нар. 'съд', на *** ще им коства да убият 6 милиона българи и да ги заплатят напълно само за 6 месеца!! дори и в рим убийството на роб е струвало по - скъпо от живота на един българин!
30
0
 
29
 
! Отговори
ЕК преди 12 години
2000 лева кръвнина за убитото момче - Добре дошли в Абсурдистан !!!
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tova e PODIGRAVKA SAS VSI4KI NAS BALGARITE ,AKO KAJEM NESHTO PROTIV MRASNITE *** STAVAME RASISTI .A TE SI TREPAT ,KRADAT PRODAVAT DECA I PROSTITOIRAT V EVROPA,KRADAT RELSI I KAKVO LI OSHTE NE I NAI VE4E SEDQT NA NASH GRAB I VARSHAT TEZI NESHTA .DO JIVOT TRQBVA I PONE 1 000 000 OBEZSHTETENIE TOVA E ABSURD
28
0
 
26
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 12 години
Една малка победа! Сега е ред и на Рашкови!!!!!!!!!!!!
27
1
 
30
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
2000 лева кръвнина на бащата....Тези пари в затвора ще ги изяде за 3-4 месеца.Ще ползва и безплатни медицински услуги.Няма сметки за ток, ВиК, телефони, данъци... На оферта е.Дано има надзиратели с чувство за човешка справедливост в тази страна и му докажат че ада от библията е тук на земята.дано!
26
0
 
23
 
! Отговори
Кирилов преди 12 години
Добре, а поръчителят???Не луд този, който яде баницата, а този който му я дава.
25
0
 
27
 
! Отговори
Справедливост преди 12 години
По време на делото стана ясно, че Цар Киро е платил по 100 лева и е обещал безплатна храна на роми от Столипиново, за да пристигнат в Катуница и да сплашат роднините на убития Ангел. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------И к'во? Някакъв резултат има ли? Или просто си споменавате, че Цар Киро си убива и заплашва на ред, ей така, между другото! Докога престъпниците ще са над закона, съда и човешкия живот?
24
0
 
36
 
! Отговори
x преди 12 години
@12,по-скоро годините, които е отнел да му ги отнемат от свободата.. т.е. поне 50. Определено е малка присъда 17 год. за умишлено убийство. Доживотна или смъртна трябва и ако е първата, да работи в затвора, за да си изкарва прехраната, а не ние да храним престъпниците.
23
2
 
25
 
! Отговори
iu;iu преди 12 години
*** КИРО ЩЕ ГО ОСВОБОДЯТ.ЩЕ СИ ПЛАТИ И ЩЕ ГО ОСВОБОДЯТ.НАЛИ СИ СПОМНЯТЕ В БГ КОЛКО СЪДЕБНИ СИСТЕМИ ИМА.ЕДНА ЗА БЕДНИ ДРУГА ЗА БОГАТИ.
22
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***: Не съм виновен, той *** Киро ме накара и ми обеща пари за да го направя.
21
2
 
15
 
! Отговори
turcina преди 12 години
samo tolkova li struva covewkiya jivot.samo 2000 lv.zawto nyama smartna prisada