Търговец осъди община Видин за над 463 хил. лв. обезщетение

Строеж на инфраструктура блокирал достъпа до ателието му
4 юни 2012 20:45,
24
Търговец осъди община Видин за над 463 хил. лв. обезщетение
Решението може да се обжалва. Снимка: Булфото

463 912 лева обезщетение ще трябва да плати община Видин за претърпени имуществени вреди на ЕТ "Елит Ю-Юлиян Мишев", реши Административният съд - Видин.

Жалбата е заведена в Административен съд Видин през 2011 година от видинчанина Юлиян Николов Мишев, който е собственик на фирмата.

В нея той претендира, че заради строежа на прилежащата инфраструктура на Дунав мост 2, е блокиран достъпа до ателието му за изработка и ремонт на мебели.

През 2008 г. е започнало изграждането на надлез, който минава на границата на имота на ищеца. С началото на ремонтните дейности е затворен порталът и достъпът до имота, на който има изградени производствени помещения.

Решението на Административен съд Видин е за нанесени вреди на бизнеса на търговеца, както и намаляване стойността на недвижимия имот на ищеца, на отлив на клиенти, счупена ограда и изграждане на нов път за достъп до търговския обект.

То може да бъде обжалвано пред ВАС в 14-дневен срок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ви кажа, *** *** на коментари нещо е странно. Гледам: 18 пише "До 19"Не ви ли изглежда налудничаво?Извод - тук си чешем езиците, а назначените си заработват заплатицата.......
17
0
 
1
 
! Отговори
До 19 преди 11 години
... освен това се чу, че СърГЕЙ е абортирал от стрес и каката там наблизо си стяга куфарите да се маха, щото вече не е интересен и духовит.
16
1
 
1
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
И "ДИМ ДА ГО НЯМА"...
15
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Същия уж "независим" съд намери Ковачки за невинен, след като ограби милиони, Калинка и Максим осъди условно.....явно на Гоце много му пречи Б. Борисов и строежите, които прави.
14
2
 
4
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
с ИСКАМ в днес.бг няма да стане. Завеждаш дело и нещата се оправят. simple as that
13
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз искам Дянков да ми плати 500 хиляди лева заради стреса от замразените пенсии, който ми причини недохранване и глад.
12
15
 
47
 
! Отговори
До 16 преди 11 години
Бе ти *** ли си или да? Твоята гърбина и твоите данъци ли му купуват мебелите? Пича е претърпял загуби - нереализирана продукция и отлив на клиенти!!! Браво на човека, че си търси правата!
11
14
 
14
 
! Отговори
До номер 7 преди 11 години
Ти мой човек си пълен ***. Точно заради такова мислене като твоето сме пумиината яма на Европа. Човека с негови пари да си наеме архитекти , да си построй път !?! ти *** ли си .абе *** всички мислещи по този начин
10
29
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това ще е единствената фирма в България, която се занимава с изработка и ремонт на мебели с реализирана печалба от някакви си 470 000 лв. и то отново на НАШАТА ГЪРБИНА. Амин !
9
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това са стари схеми за източване на държавни пари. В тези схеми учавстват и съдии, и прокурори и бизнесмени...Сметката е ясно кой я плаща. Тази сума е смешна пред тези суми които са превъряни по подобни схеми в София...
8
10
 
22
 
! Отговори
конспирация преди 11 години
Мен ми прилича на пране на пари ...... ако имаш точните хора в общината си правиш един процес фарс , после ей така се правят кинти ... кмета е бивш щеф на корпоративна банка видин ....
7
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въобще не ме учудва че са му съборили стената. От 1 месец правя ремонт и 3-ти майстор гоня. Викам майстор защото не му знам името. Пълни некадърници са всички майстори. За бога братя правете каквото можете САМИ!
6
25
 
14
 
! Отговори
чарли преди 11 години
До кмета - голям си ***.
5
29
 
40
 
! Отговори
до Кмета преди 11 години
На теб ако ти заградят входната врата ще избиеш друга или ще питаш кой и защо я е заградил?Пък и да вземе човекът какво толкова...ама че завистник!Гледай си твоята работа,нито знаеш какво му е на главата,нито нищо!
4
25
 
50
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Тоя човек ми напълни душата.
3
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано ги вземе,ама надали!
2
25
 
37
 
! Отговори
Чоека преди 11 години
Продаваме кола и имот само при платени здравни осигуровки ---- Това е заглавие на статияВече не се издаржа ще излизаме по улиците, те фанаха да си правят к'вот си искат. Ние сме ги изпратили там, а те искат да ни го слагат. Е това е бълг. депутат, не им пука за човека, а за интереса на ***, *** държава. Трябва да залостим парламента и да драснем клечката. Братя търпението е до време, ВРЕМЕ Е ДА ИМ ПРИПОМНИМ КОЙ ГИ ПРАЩА ТАМ И КОЙ МОЖЕ ДА ИМ ПОСОЧИ ПЪТЯ !
1
4
 
45
 
! Отговори
. преди 11 години
не мога да повярвам ,че процесът е траял само 1 година хахахахаха