Съдът пусна Алексей Петров в Австрия

Той отива на лечение за няколко дни
Обновена: 13 яну 2014 19:21 | 13 яну 2014 19:21,
26
Съдът пусна Алексей Петров в Австрия
Алексей Петров. Снимка: Булфото

Софийски градски съд уважи молбата Алексей Петров да пътува в чужбина. Той ще бъде в Австрия за лечение от 16 до 19 януари. Подсъдимият по делото „Октопод” имал назначени изследвания в клиника.

Съдия Румяна Ченалкова обясни, че на Петров многократно е било позволявано да пътува, винаги се е връщал навреме и не е пречел на хода на делото.

Обвиняемите по делото са Алексей Петров, Антон Петров, Кирил Топалов, Марчело Джотолов, Янко Попов, Цеко Йорданов. Според прокуратурата те са били част, а някои от тях са ръководили организирана престъпна група, която чрез използване на сила или внушаване на страх сключва сделки или извлича облаги.

Днес по делото „Октопод” бяха разпитани свидетели, след като последното заседание се провали, защото съдията не се яви поради здравословни проблеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трактора е галеничето на съдебната ни система...Щом започнат дело с него....той се "разболява"...Сега пък го пускат на Запад да се "лекува"... за "по-сигурно"...Нали маминия е спонсор на гоце и сие....Нещастна България...мутра до мутра и в правителство и в народното събрание и извън него....Няма управия-плюл съм в тази оресия
19
0
 
8
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Баси, всички български престъпници болни бе, кво става в тая държава, Маргина с дискова херня, Трактора на бани в Австрия, щото в българско нема, Доган страдал от деменсия и нощно напикаване, другите пък неоткриваеми кат братя Галеви и Бисеров!!! Ами Октайчо дет му натрошиха кокалите публично нема ли да го пуснете, художника-иконописец нема ли кръвно??Станахме за смях пред света, бе господа съдии по-заприте се вашта м---а ***!!!!!!
18
0
 
5
 
! Отговори
ZORO преди 10 години
Австрия е свърталището на всички комунисти, монополисти... от там навремето течеше трафика на забранени стоки за соц. страните. Този за какво ще се лекува... за да издържи доживотната си присъда ли ? Застреляйте го.
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ей този трябва да ни стане премиер, хем е умен , хем си има и парите, обаче никой никога няма да допусне да влезне в политиката ,защото знае вероятно много неща и би объркал много интереси.А сега ми слагайте минуси *** такива.Този поне не ми се вижда лицемерник както Боленчо дето хем беше срещи останалите, хем се съюзи с тях.
16
1
 
24
 
! Отговори
BOC преди 10 години
Едно мнооого голяммо благодаря за проявената "човечност" от антибългарския съд! А за оня човечец (иконописа), дето застреля ЗАКОННО един *** опитал се да го убие и окраде, питам АЗ, ЗАЩО НЯМА СЪЩОТО ПРАВОСЪДИЕ?!????
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще кара ски...
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама това дело още ли не е прекратено?!?:))) Нема такава държава.
13
0
 
24
 
! Отговори
?!? преди 10 години
Ей за това онзи в Бургас направо от стреля банкерката. Не го оправдавам. Но е ясно, че взема правосъдието в свои ръце.
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При Бойко не беше осъден, ама поне изкара 3 години по арести. Шефът на мафията, няма какво да го защитавате, освен ако нямате ползи от пресътпността.
11
2
 
16
 
! Отговори
селски доктор преди 10 години
Сигурно пак ще му правят масажи на кутрето на ръката, много го боли, горкият, такава стрелкаща болка, чак до петите му стига, не може да ходи без патерица. Ако и лечението в Австрия не помогне, предлагам да го полекуваме по селски, бой с тояга на голо докато излезе болежката, гарантирам бързи резултати.
10
2
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Ще ходи на...бани,в Баден Баден,но да не кара...ски,а само кънки,като удари преди това,една...баденска ичкия.
9
2
 
24
 
! Отговори
qwerty11 преди 10 години
пишете го духнал.....Галеви вече слагат масата
8
1
 
23
 
! Отговори
кгб преди 10 години
ей на шестия месец след като взеха властта го пуснаха аз си мислех че много по-рано щяха да проявят дебелеочието си *** сега ще го оправдаят ще му посочат подходящите хора които да наеме и да организира нова група за престъпления която да обира хората чрез рекет измами и контрабанди та да могат всички червени верни елементи по веригата да си получават подкупчетата редовно
7
18
 
12
 
! Отговори
Мачолюб преди 10 години
Мачът между отборите на "Тиквата" и "Трактора" ще е голям кеф!
6
39
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се пенете, другари от Боковата мафия! С какво Цецо е по-различен от Алексей, та обикаля Европата като настинал кон? Стига с двойния аршин на ченгета от ДС и обслужващ персонал на Партията (БКП има предвид, нали тя се пишеше с главна буква?). Трябва да го знаете това, защото всички сте "продукт" на комунизма, развален ама продукт! Стига и с антикомунизма, смешници! Знаем ви кои сте, какви сте и за какви се мислите! Лъжите и манипулациите са до време, а наглостта и простотията вечни!
5
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
разправяйте ми след това ,че комунистите не са мафията! Като се върне,ще се окаже,че е чист като утринна роса и ще го пуснат.След това ще приемат поправките в наказателния кодекс,където няма наказание ,,до живот'' и Сумиста ще се окаже и той на свобода....долна ***-унищожихте държавата!!!!!
4
1
 
37
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Всички български подсъдими и затворници ли имат право на лечение в чужбина ?
3
2
 
40
 
! Отговори
Hans Rus преди 10 години
Предполагам след това ще разпусне на Карибите, както се полага...
2
3
 
28
 
! Отговори
ББ преди 10 години
Еййй не се оправи това момче, хем миналата година го пратих на СПА процедури с всички удобства в... Банкя при аверката на Пешо Сумиста. Като се върна на власт ще го пратя на рехабилитация при братя Галеви.
1
12
 
14
 
! Отговори
stanick преди 10 години
Зле изглежда има нужда дано се оправи