Пеевски: Обвиненията на Пенгезов будят у мен смях

"Никога не съм натискал това лице нито лично, нито чрез други хора"
17
Пеевски: Обвиненията на Пенгезов будят у мен смях
Делян Пеевски. Снимка: Булфото, архив

Депутатът от ДПС и кандидат за представител на движението в ЕП Делян Пеевски категорично отрече обвиненията на председателя на Софийския апелативен съд Веселин Пенгезов, който твърди, че му е оказван натиск по определени дела.

Още по темата
„Не мога да повярвам, че всички в тази държава изкупват вините си през Делян Пеевски. Наистина ли всеки виновен в тази държава оттук-нататък ще оправдава греховете и престъпленията си с мен? Обвиненията на Пенгезов будят у мен съжаление и смях. Заявявам категорично, че никога и по никакъв повод не съм натискал това лице нито лично, нито чрез други хора, както той твърди. Пенгезов нито ме интересува, нито някога ме е интересувал, за да му обръщам такова внимание“, коментира Пеевски пред ПИК.

„Защо се сети да ме набеждава точно в момента, в който е получил призовка и когато наши и чужди се занимават с неговата дейност? Искам да го попитам нормално ли е един шеф на съд да общува с адвокати, каквито аз уж съм му изпращал да го изнудват? Кои са тези адвокати? Защо той си служи с анонимни клевети и набеждаване? Неговото поведение е типично за синдрома, който властва в момента в публичното пространство - всеки да си измива ръцете с Делян Пеевски“, заявява още той.

Пеевски заявява още, че няма да се откаже да води битка с "Росен Плевнелиев, Иво Прокопиев, Веселин Пенгезов и подобните им и в бъдеще". "Само че вече ще го правя в ново качество“, категоричен е Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега и този ще го изкарат герой и по-бял от ангел, само защото се е обявил срещу национално заклеймения лош Пеевски.
14
2
 
15
 
! Отговори
грух на Европейски преди 10 години
А ти Грухчо ще будиш недоумение в Европарламента, как България може да изпраща такива екземпляри като теб!
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както на един цирк му отиват клоуните и маймуните, така и на българия и мязат такува като тоя....
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мафия
11
0
 
20
 
! Отговори
STANIK преди 10 години
*** май забрави какви ги говореше в първите дни на сегашното НС
10
1
 
19
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Ама Прасчо може ли да се смее? Или е казал грух грух.
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всички магистрати са подкупни
8
1
 
15
 
! Отговори
доктор ох сърби преди 10 години
Това момченце толкова гладно изглежда, горкото, отворило е паст като да лапне кебапче. Нахранете го, че да се кротне най - накрая. Не се наядоха с майка му. Разширен стомах е това и се получава от редовно преяждане.
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя откога стана такава голяма звезда, че ни го лансирате по медиите. Или всеки покрай ДПС-то е специален.
6
1
 
9
 
! Отговори
Нова ТВ преди 10 години
Служител на посолството на Съединените щати в София е продавал визи на наши мафиоти, сочи разследване на Нюзуик, цитирано от Нова ТВ.Грегъри Хюстън е работил в дипломатическата мисия в София между 2006 и 2009 г. Според вътрешен доклада на Държавния департамент, цитиран от журналиста Джеф Стайн в Нюзуик, за това време служителят е одобрил 400 визи срещу пари в брой, някои от които на български мафиоти.
5
1
 
16
 
! Отговори
ха ха преди 10 години
Какво ще е новото качество на Прасчо - Европрасчо??? Ще им спре тока у Европата, ще трябва да преправят банките у Европарламента специално заради детето - чудо - по - широки и с двойни допълнително укрепени седалки.
4
0
 
11
 
! Отговори
езичник преди 10 години
подвижна пералня на чужди пешкири. това представлява прасчу:)
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първо, Дидо, човек с твоето тегло не трябва да използва думата "натискам", че извиква едни образи в умовете на хората... Второ, подозирам, че смехът ти е стил Гаргамел, нали?
2
0
 
11
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Не виждам смисъл ,да се разнищва кой какви ги е надробил и каква игра играе в момента.Едва ли ще научим нещо което не знаем.
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
недей да се разсмиваш за да не се разтресе това туловище и да стане някой трус а когато ти и протежето ти Бареков сте на негово място цял един народ ще се смее и радва