Полицаят, сгазил бебе: Направих голяма беля, убих дете

Родителите на момиченцето искат доживотен затвор
Обновена: 12 сеп 2014 14:02 | 12 сеп 2014 10:00, Александър Попов
158
Полицаят, сгазил бебе: Направих голяма беля, убих дете
Снимка: Булфото

Родителите на прегазеното 11-месечно бебе в село Крушевец - Нонка и Красимир, поискаха доживотен затвор без право на замяна за граничния полицай Костадин Стоянов, който предизвика тежкия инцидент.

"Чаках да заплаче през нощта да я нахраня, но нея я няма", каза през сълзи майката на загиналото дете.

"Това е немарливост от негова страна, както и началниците. Разбрах, че не за първи път се качва в колата пиян, не е било единичен случай", заяви бащата в ефира на Нова телевизия.

Още по темата

Очевидци на трагедията твъдят, че поведението на шофьора убиец е било неадекватно. След като сгазил бебето, той отишъл на другия тротоар да говори по телефона. По думите им първи на място са пристигнали от Гранична полиция.

Една от свидетелките заяви, че те са дали четири кофички кисело мляко на колегата си.

Бащата на загиналото бебе заяви, че кръвната проба на шофьора не е взета коректно, тъй като не е имало свидетели. И той смята, че може да бъде манипулирана. 

Дрегерът е отчел 0,63 промила, очаква се да излязат и кръвните проби. Колата няма спирачен път, но не се знае с каква скорост е връхлетял върху количката с бебето.

Съпругата на Стоянов - Гергана, обясни, че двамата са се чули по телефона след трагедията.

"Аз му се обадих и той ми каза: Гери, направих голяма беля и убих дете. Само искам да си спокойна и да знаеш, че те обичам. Нищо повече не знам", каза тя.

Според нея мъжът й никога не сядал зад волана след употреба на алкохол.

Жителите на село Крушевец поискаха легнали "полицаи" на пътя, за да се ограничи скоростта на преминаващите коли. Днес те блокираха пътя и се заканиха, че докато не бъдат направени и не се издаде ефективна присъда на Костадин Стоянов, всеки ден ще преграждат шосето.

Граничният полицай е задържан в полицията в Созопол и днес окръжната прокуратура трябва да прецени дали да удължи мярката на 72 часа и да поиска най-строгата мярка задържане под стража.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе тоя на ченгела и с *** ножче до кокал.мам.......
98
3
 
11
 
! Отговори
До 115 преди 9 години
И вие сте прав, обаче това не е непредумишлено убийство. Това е шофиране в нетрезво състояние - не трябва да се третира като рецидивизъм, но не е и непредумишлено, тъй като сядайки в това състояние, знаеш, че рискуваш да нараниш или убиеш...
97
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както е казал народа на чужд гръб и 100 тояги са малко! Не може за непредумишлено убийство да се иска доживотен затвор! Каква присъда заслужават тогава убийците рецидивисти, които умишлено са убили човек?
96
1
 
28
 
! Отговори
Справедливко преди 9 години
Нека да го пуснат за една седмица в клетка с дърти рецидивисти, да помни за цял живот..... но едва ли нещо ще му се случи. Колкото до тези, които са му помагали с киселото мляко- господ забавя но не забравя, а той съди до четвърто коляно.....
95
2
 
8
 
! Отговори
do 123 преди 9 години
известен факт в БГ е, че такива като теб които и за полицаи не стават само говорят ! кво е значението какво работи е ***?
94
12
 
36
 
! Отговори
gost преди 9 години
Известен факт в БГ е че за да станеш полицай явно не те бива за нищо друго.Полицаите са най-*** ,ограничени и ***.А това и придружено с алкохол и огромно самочувствие е равно на такова убиство.Жалко че тази майка не е била по-агресивна,ако бях аз щях поне да опитам да го убия.
93
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако тва се беше случило по Тошовото време, този полицай щеше да е веднага уволнен дисциплинарно и даден на военен прокурор и повече за нищо нямаше да става. Сега не знам още министър Бакалов да се е произнесъл или там разни секретари или комисари.Титли много, полиция много , резултати виждаме какви.
92
6
 
12
 
! Отговори
радикал преди 9 години
наи лекото наказание куршум в челото
91
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Два телефона и 3 месеца условно. Баща съм и идея си нямам какво бих направил на мястото на родителите!!! Но със сигурност щеше да е нещо и то мнооого гадно, та чак брутално и за Джихадист от ИДИЛ
90
0
 
50
 
! Отговори
тъпа държава! преди 9 години
За момент се поставих на мястото на тези хорица в селото, и въобще във всички малки населени места из България, и ми настръхна косата. Представяте ли си в градския ви парк да минава нон-стоп тежък трафик от тирове, прицепи, камиони, забързани туристи, гастербайтери? И децата ви постоянно да са 'под прицел' от разсеяни шофьори? Ето това направиха нашите *** със строежа на пътища. Мамка му, много ли се иска да мръднеш основния път по единия край на селото с околовръстно или кръгово?
89
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако тази снимка е действителната от мястото на катастрофата, пази Боже! Аз виждам един селски двор, мизерен тротоар и бетонен стълб за електричество, който за да заобиколиш (особено с количка) , явно трябва да слезеш на пътното платно. И това ако е международният път Е87??? Кое *** е позволило целият трафик между Турция и Румъния по Черноморието да минава оттук? В коя нормална държава наблъскваш най-натоварените участъци през средата на село, около магазин и на 1 м от двора на хората?
88
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във тая държава всичко е деградирало,полиция,политици,журналисти,народ,всички вие сте деградирали морално,избивате се като мухи по улиците защото сте ДЕГРАДИРАЛИ МОРАЛНО,елементарни правила за движение не се спазват защото сте деградирали.вие не сте интегрирани,едно ниво сте над ромите
87
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Факт е, че няма значение, какъв е бил, но също така е факт, че полицайте са изключително нагли.Аз лично присичах да една пешаходна пътека при пазара на ситняково и от една патрулка един *** ми се разкрещя, че не съм ги изчакал да минат (не си бяха включили бурканите).Всичко това се случва на няколко метра от едно районно.
86
3
 
0
 
! Отговори
do 98 преди 9 години
айде стига си писал глупости ! като си ги виждал има си начин 112 и е вътре 100% полицая. Тез градски лигенди нямат край !
85
1
 
2
 
! Отговори
ЗАЩО преди 9 години
ЩО ЗА ГЛУПОСТ ,КОЙТО Е НАПИСАЛ ВСИЧКО И НЕДАЙ БОЖЕ ТОЙ САМИЯ ДА Е ЖЕРТВА,ЗАЩО СЕ ПИШЕ ЗА ТРАГЕДИЯТА НА НА ТЕЗИ ХОРИЦА,А ТРЯБВА ЖЕЛЯЗНА РЪКА В МЕДИИ,ПОЛИЦИЯ,СПЕШНА ПОМОЩ,СЪД,НАВСЯКЪДЕ НЕ ТРЯВА ЧЕРНАТА СТАТИСТИКА ДА НИ СТИГА,ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ Е БЕЗ СТОЙНОСТ,КАКТО В АФРИКА,ИНДИЯ И ВСИЧКИ СТРАНИ КАДЕТО НЯМА СЪД И ПРИСЪДА БГ СЕ НАРЕЖДА ДО ТЕЗИ ЧЕРНИ АЗИАТСКИ СТРАНИ,ЖАЛКО ЗА ТОВА СЛДКО,СЪКРОВИЩЕ,ЖИВОТ БЕЗ СМИСЪЛ НА РОДИТЕЛИТЕ МУ.
84
1
 
25
 
! Отговори
az sam преди 9 години
Повечето полицай си пият и си карат най-спокойно.Те знаят че "колегат" няма да им направи нищо, защото утре може да се наложи да се "върне" услугата.Това е всеобща тайна.Много полицай си обличат дори униформита, въпреки че не са на работа, точно поради тази причина.Вярно и от полицайте има свестни, но тях с лампа да ги търсиш.Хората са казали:"Рибата се вмирисва от главата", всеки може да си направи изводът...
83
2
 
3
 
! Отговори
фен преди 9 години
Стига глупости, има закон, и ще си понесе последствията. Сега ако ще на инквизицията да го дадат, няма да върне детето.
82
0
 
12
 
! Отговори
ss преди 9 години
кво е значението дали е полицай, адвокат, доктор, и т.н. ако е бил пиян да мре в затвора ! няма значение как си вади парите, но от 90% от коментарите които изчетох хората недоволстват не, че е бил пиян а е бил пиян граничар !
81
0
 
5
 
! Отговори
баси преди 9 години
Българин да си признае че е виновен е нещо нечувано!Требе да му се дигне паметник неръкотворен,да го пишат в читанките и да го поканят във Випбрадър!
80
1
 
15
 
! Отговори
До 90 преди 9 години
С питка и мед да го посрещнат не искаш ли?Наказанията трябва да са колкото може, по-крайни, защото си отидоха сумати млади хора и деца, или ги направиха инвалиди за цял живот.Малкия Поало, момичето, което беше блъснато на спирка в Пловдив, Дететнцето и момичето, които починаха след удара на Цариградско, Мануела Горсова,това са само нищожна част от всички жертви, и както виждаш никой не се стряска и продължават да убиват хора по пътищата.Трябват радикални мерки, защото това никога няма да спре.