Мъж уби коте, одраскало кучето му. Влиза в затвора

Той е осъждан няколко пъти за кражби и наркотици
19 май 2016 17:14,
46
Мъж уби коте, одраскало кучето му. Влиза в затвора
Снимка: архив Булфото

Млад мъж ще лежи половин година в затвора заради това, че е убил по особено жесток начин малко коте, реши районният съд във Варна. 25-годишният Панов ще влезе зад решетките при първоначално строг режим.

Мъжът живеел на квартира в жилищен блок в квартал "Чайка". Част от обитателите в блока били приютили в общите помещения малко черно-бяло коте, за което се грижели и му давали  храна.

Една вечер през октомври 2014 година Панов излязъл да разходи кучето си. Във входа на блока двете животни се засекли и при срещата котето одраскало с нокти по муцуната домашния любимец на подсъдимия.

Ядосан, младежът посегнал да ритне котето, след което повторно с крак нанесъл силен удар по главата на животното и то започнало да агонизира.

По-късно същата вечер подсъдимият младеж и приятелката му изхвърлили умъртвеното вече коте върху шахта пред блока.

Съседи забелязали пръски кръв около кашона на животното и входната врата на блока, прегледали камерите от записите за видеонаблюдение, разпознали извършителя на хулиганските действия и сигнализирали в полицията, съобщи "Дарик".

През лятото на миналата година Панов е бил привлечен като обвиняем. Впоследствие, в хода на разследването са били правени многократно опити той да бъде призован на известните му по делото адреси на местоживеене и издирен, но без резултат.

25-годишният Панов е осъждан многократно за посегателства срещу собствеността, държане на наркотици и др. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: кучемъжсъдкотеубил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм против убийствата на животни, но също така съм против и разни хора да "приютяват" такива в общи помещения, общи дворове и пред блокове. Това е просто абсурдно - уж си загрижен за едно животно и го гледаш, но дума да не става да го правиш у вас. Тези които хранят животните по кофите носят по - голяма вина от тези, които превъртат в последствие и ги трепят. Ако тези хора си гледаха котка в тях а не в общите части - то това никога нямаше да се случи....
32
3
 
2
 
! Отговори
на баба ти фърчилото преди 7 години
всички лели над 38 години, трябва да им се прави освидетелстване за да имат право да живеят в жилищна кооперация, макар, че още на 35 изфирясват и метат и чистят по 3 часа ежедневно, нищо, че никой не им влиза в къщата...
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 38Ако някое куче те нападне ще се защитиш както можеш и никой няма да те вини. Тук идеята е друга. Става въпрос за едно гадно убийство на едно малко котенце което в никакъв случай не е било заплаха за никой. Присъдата е много справедлива (ех ако можеше във всички сфери) и даже бих казал омекотена. За тези които ибиват животни без причина - или принудителен психо диспансер или ритници до напикаване. Днес животно - утре човек. Тази агресия/авто-агресия е много опасна!
30
0
 
3
 
! Отговори
Homer преди 7 години
А за човек кога?????
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да попитам... ако някой вземе де убие без да иска или нарочно някоя бълха или друг ***,който разнасят тия животни ще се влиза ли в затвора ?Ако докато някое куче започне да хапе детето ми и в желанието си да му помогна,като заритам животното ще бъда ли посочен с пръст като садист ?п.п. вие котко и кучелюбите сте болни хора всъщност,комплесари. С къв акъл изтезавате животните държеики ги в панелки ? Или това за нас е нормално ?
28
0
 
8
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Търсили са повод, да го окаушат- доста му се е насъбрало на "юнака"! Животните служат на човека със заложените им от природата способности и инстинкти ! Не бива човек да се вманиячава с "любовта" си към животните до степен, превишаваща нормалното.Когато на мои познати кучето започна с лая си да тресе пететажната"панелка " / иначе красиво и умно животно/, те го занесоха и подариха на стопанин от близко село. И то си попадна на мястото.Живя 14 години - прекрасен пазач. Ходиха да го виждат ....
27
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А как трябва да се постъпи със съсед ***,който въпреки забраните на общината,събира котките от махалата,храни ги с каквото намери,а мръсните животни сеят бълхи и зарази,катерят се по колите,драскат боата и цапат всичко,от където минат! Тоя ***,на всичкото отгоре и учител по музика и с едно око,живее като скункс и пор отшелник,му е все тая и от дума не разбира!Да се чуди човек,кьоравия даскал ли да трепе или гадните котумаци?Щото общината я боли фаро!
26
5
 
9
 
! Отговори
lele преди 7 години
:( Горкото коте
25
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДано в затвора има хора, които да направят с него това, което този мръсен наркоман - генетичен ***, е направил с животинката! Такива трябва да бъдат скопявани хирургично, за да не създават потомство, което да наследи увреденият им ген. Евгениката не е наука за подминаване. Има много рационални елементи в нея. Много стана идиoтизмът напоследък.
24
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скапана дьржава добре,че избягах преди 20 години
23
3
 
24
 
! Отговори
(не)случаен минувач преди 7 години
Когато човек убива човек, винаги (почти) има причина, но да убиеш животно не с цел да се нахраниш или при защита на живота, просто така (върхът на природата - човекът се е обидил на малкото котенце и го е наказал... със смърт) си е грозно дело.
22
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко са му дали!!!
21
1
 
22
 
! Отговори
аз преди 7 години
Абе, Първанов като толкова диви животни е изтрепал що не е в затвора?
20
14
 
11
 
! Отговори
гио преди 7 години
е за това да влезне някой, при положение, че толкова престъпници се разхождат свободно си е чиста подигравка с народа.
19
31
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Библията пише,че човека е господар на всички животни !!! Така,че да го дуАт всички котко и кучелюбци ;))
18
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
когато куче убие човек-нищо,когато човек убие куче-проблем,иначе постъпката на човека който обича кучета ,спрямо всичко останало живо, си е нормална за случая
17
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комплексиран ***, много се радвам, че влиза на топло. Изобщо не трябва да го пускат.
16
26
 
18
 
! Отговори
Малко Коте преди 7 години
Айде стига глупости.Занимавате съда с малки котета .Вместо да го вкарат за наркотици те го вкарват за Котка .Баси в ква държава живеем!!!!
15
36
 
16
 
! Отговори
kireza преди 7 години
В БАНДИТСКА ДЪРЖАВА,СЪС СКОТСКО УПРАВЛЕНИЕ,ЖИВОТНИТЕ СА ПО-ЦЕННИ ОТ ХОРАТА...МНОГО УБИЙЦИ НА ДЕЦА СЕ РАЗХОЖДАТ СВОБОДНО ПО УЛИЦИТЕ СЪС ВЛЕЗЛИ ПРИСЪДИ,А ВИЕ ПЛАЧЕТЕ ЗА КОТКА....КОТКИТЕ СА СЪЗДАНИЯ НА САТАНАТА.....ТАМ КЪДЕТО ЛЕЖИ КОТКА АКО ЧОВЕК СЕДИ ПОСТОЯННО,ЗАБОЛЯВА ОТ РАК.....НИМА НЕ ЗНАЕТЕ ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА??? СРАМ МЕ Е ЧЕ ТОЛКОВА ХОРА СА С МИСЛЕНЕТО НА БАНДИТСКИЯТ ЕВРОСЪЮЗ И САТАНИНСКИТЕ АНТИХРИСТКИ ЩАТИ/САЩ/
14
8
 
20
 
! Отговори
Нина Арнаудова преди 7 години
Много ми се иска в затвора,някой да му завре ток в *** да види как е....