Eмбака за смъртоносното паве на "Струма": Случайност!

Колеги на Чивиев от френския легион го заплашвали със смърт
21 ное 2016 09:52,
14
Eмбака за смъртоносното паве на "Струма": Случайност!
Емил Първанов - Ембака. Снимка: "24 часа"

Като "нелепа случайност, последвана от самозащита", определи смъртоносния инцидент на 26 юни 2015 г. Емил Първанов - Ембака, който бе обвинен в убийството на Николай Чивиев - Легионера на Лот 4 на магистрала "Струма".

Пред Нова телевизия, Ембака, който е под домашен арест, разказа своята версия. Той твърди, че още не е дал показания пред прокурор.

Още по темата

Категорично отрича обаче да е мутра, занимава се със земеделие и животновъдство.

След разменени остри реплики на магистралата, Ембака твърди, че жертвата Николай Чивиев е застрашил здравето и живота на жена му с физически действия.

Той взел камък, за да ги защити и нанесъл удари по Чивиев. Ембака твърди също, че се е крил след инцидента, защото получил заплахи, че ще бъде убит.

Той показа писмо със заплахи от бивши колеги на Чивиев, който е бивш служител на френския легион.

Версията на прокуратурата обаче е точно обратната - Ембака първи е излязъл от колата, бил е с нож и е нападнал Чивиев.

Десет дни след инцидента се появява запис на инцидента от телефон на минувач, който бил заснел случилото се.

 Този запис е предаден в съда, а свидетелят е разпитан. Емил Първанов се надява записът да докаже, че той е действал в случай на неизбежна отбрана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
менгеле преди 7 години
Този *** Ембака е наи долното *** трепе безцеремонно после ревеПо неговото дело си заминаха един прокурр и еди садя.Не им харесаха .Сега и пред хората разиграва циркове.*** мръсен
13
1
 
11
 
! Отговори
Джурналист преди 7 години
Агресия по пътищата има в повечето страни по света. За съжаление ние сме на ниво Азия и Африка в това отношение. Не е нито липса на култура, нито на социални умения. Като отиде малко по на запад, *** прави една метаморфоза невиждана и гледа ограниченията и знаците като английски пенсионер-водач на МПС. Страхът на *** от чуждите закони изглежда му действат много отрезвително.
12
3
 
7
 
! Отговори
Щирлиц Иванов преди 7 години
Ембака може и да е нормален но Николай Чивиев беше убиец . Заминабането за френският легион беше с цел скриване от правосъдие . През 1991 г убива в тунел човек по същият начин с камък но умишлено не при самозащита и след това бяга .
11
1
 
12
 
! Отговори
Случайност преди 7 години
На запад такива случайности им казват непредумишлено убийство в състояние на афект. И им дават по случайност по около 10 години минимум.
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги ми е ставало супер странно и донякъде смешно когато неква мутра с един куп дела за сериозни престъпления включително убийство почне да реве как некви подобни на него го заплашвали,че ще го убият и така от колко 5 години?В индийска драма действието се развива по-бързо.Щом още е жив значи всичко е сълзлив театър та и тоя път да го оправдаят.Като миналият и като следващият.
9
2
 
12
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Какъв пък "минувач" има на строеж от магистралата в нищото и то когато не се е работило там?
8
12
 
9
 
! Отговори
Свиреп преди 7 години
До ивчоИзумително лесно е да ме видиш "в живота", само пожелай :) А за меките китки легионери, по добре си трай, че те са смели пред умрели от глад сомалийци. Ама иначе дават фира от едно паве.
7
9
 
16
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
свирепмного си ербап в нета , на живо кой те знае каква пародиа в жълто ще си, не си мисли че ще го оставят тоз , няма бивши легионери или афганци ,ако знаеш какво означава това....
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е виновен - 1 година съдебната система се тътри.Ако е невинен- отново 1 година съдебната система се тътри.
5
22
 
11
 
! Отговори
Перник преди 7 години
Тоа легион много кекав бе. От една камиче се гътват. Аз така подсещам моата че е време за салата.
4
1
 
21
 
! Отговори
KKK преди 7 години
за това че една година след убийството че не еразпитван от прокурор съм склонен да му вярвам, защото познавам няколко подобни случаи... абе изобщо съда и прокуратурата ни е под всяква критика .... убивайте спокойно, после никой няма да и търси за нищо
3
26
 
15
 
! Отговори
Свиреп преди 7 години
Аре бе, някакъв легионер ще троши колата с палка, ще ми нарани жената и няма да яде паве в глава ?! Тц, няма начин! А лигавите легионери да се покрият, че доста фира взеха да дават по тия земи, То не бе Коиловци, преди няколко години още един легионер го нокаутираха в центъра на Русе ... изобщо, това не ви е Сомалия.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
To sada se sashtiti taka shte kajhe. NIKOI NE MU E SAPLASHVAL SEMEISTVOTO, AMI DA PLASHTA .
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мисла!