Ралф с ритника в ареста за 48 часа. Ще го пуснат ли! Решава Темида

Групи във Facebook призовават съда да е безкомпромисен с "изверга"
7 юни 2017 14:15,
205

 

Районната прокуратура в Несебър е настояла пред съда за постоянна мярка "задържане под стража" за 53-годишния швед, който изрита брутално в главата камериерка на хотел в Слънчев бряг.

Към момента Ралф Георг Сундберг е за 48 часа в ареста, и дъщерята на ритната жена изрази опасения пред Dnes.bg, че "ако не се повдигне ново обвинение – утре ще го пуснат и в петък ще излети".

Още по темата

Очаква се в четвъртък, 8-ми юни, Районният съд в Несебър да му гледа мярката за неотклонение и да реши дали ще бъде задържан за постоянно, или ще бъде освободен.

Междувременно Facebook групата Национален Протест срещу безобразията в България публикува снимка на шведа и призова прокуратурата и съда да предприемат мерки "изверга" да не напуска ареста и България.

"Очакваме съда да не е милостив", споделиха инициаторите на петицията.

Министър Николина Ангелкова вече обяви, че инцидентът с камериерката е "изключително брутален".

"Задължително трябва да се вземат мерки и те се вземат. Важно е в такива случаи да се съобщава веднага и до полицията", настоя тя.

Пред Bulgaria ON AIR Румен Драганов от Института за оценки и анализи на туризма настоя, че камериерката трябва да получи 50 хил. евро обезщетение.

"Ако това се случи с който и да е в страната, от която идва чужденец, там той трябва да заплати 50 хил. евро", продължи Драганов, като подчерта, че не шведите са виновни, а нашата цяла правораздавателна система.

По думите му обществото ни трябва да има достатъчно силен натиск върху нея и българите да притежаваме силно достойнство да защитаваме всеки български гражданин.

Темата коментира и Благой Рагин от Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, който твърди, че този тип инциденти могат да се случат във всяка една страна.

"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благой Рагин е пич!
72
1
 
4
 
! Отговори
**** преди 6 години
Сега този Ралф ли е,какъв е не го знам,но да му начешат трътката яко,че като чуе името,България,и да се подмокря от страх.
71
1
 
5
 
! Отговори
Интересно ми е преди 6 години
Все пак, какво е казал шведът по този въпрос? В смисъл обвинил ли е в нещо жената и хотела?
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50 000? за съдията а не на жертвата и е заминал тихомълком
69
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали помните ония луд англичанин, който осакати с камък един барман - нашенец? Нашата Темида го пусна, и на острова си го освободиха! После един турски тираджия уби българско семейство на мотор. Нашата Темида го пусна да си иде по живо по здраво в Турция! Плюя на нашата прогнила Темида! По-добре да я няма!
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АСОЦИАЦИЯТА НА ХОТЕЛИЕРИТЕ СИ Е ИЗБАРА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ-ПРЕДАТЕЛ.ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ.ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО НЕГО ТУК ИДВАТ САМО КОМПЛЕКСАРИ КАТО РАЛФ.
67
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
поне 5 години вътре при *** н галите да си играят с него на доктори
66
0
 
4
 
! Отговори
Бай Ставри - строг преди 6 години
На този не му трябва дългосрочна присъда. Трябва му 3 месеца в панделата. За това време, шутовете, които ще изяде в кухата си кратона ще е само една малка част от менюто. Какви по-дебели неща ще яде, кретена му такъв...
65
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня Рагин, където каза че трябва да си траем за да не пострадал бизнеса да бъде съден за национално предателство. Къде сте бе патриоти дайте шведите да ни ритат и да ни вземат държавата за да не пострадал някакъм хотелиер.Защо не сезирате Цацата въобще има ли държава ?
64
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали в ареста ще има джиджи-биджи? Дали ще е "нежна нощта"? А дано! Че комай шведа само с това наказание ще си остане. Нашата "Темида" е по-зле и от контейнер за смет!
63
0
 
10
 
! Отговори
Темида преди 6 години
Как ще докажат, че е виновен незнам само. нали в нашата мила татковина видеозаписите не се зачитат като доказателство? ГЕНИАЛНИЯ ЗАКОН
62
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Германия за същото деяние нашето ромче лежи вече в ареста 6 месеца, а бъдете сигурни, че ще го осъдят сериозно. А този *** задържан за 48 часа, познайте ще го пуснат с инструкция за 24 часа да се изнесе от страната и после *** го гони. Сега всички наши ....лизци се чудят как да го отърват този нали е Швед, синя кръв има,а ние тука сме изтривалките на Европа. Грях да е на за този мъж който го види този да ходи по улицата и не го нокаутира на момента!
61
5
 
7
 
! Отговори
А какво преди 6 години
какво каза Ралф по въпроса? Не го защитавам! Искам неговата версия.
60
0
 
16
 
! Отговори
Сайонора преди 6 години
В Тайланд един руснак вкара пръстче на друг непознат руснак ,който беше малко така от меките китки по време на тур Екскурзовода тайландец извика полиция и до вечерта руснака беше осъден на 100 000 $ компенсация за морална обида на съгражданина си.Докато не ги плати ще лежи в затвора -ако иска...
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако питат Рагин и нашите хотелиери - трайте си, че без подобни туристи ще ни стоят празни хотелите...Друг не би дошъл тук.
58
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РАЛФ ДА НЕ СИ НАЕЛ ЗА АДВОКАТ РАГИН?
57
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
57 Първо и последно: жената даже не забелязва шведа, който минава покрай нея. Тоя оллигофрен се спира и се доближава до нея и й казва нещо, чак след което жената се изправя , казва му и тя нещо и започва пак да чисти пода.
56
3
 
7
 
! Отговори
Благо Ръгам преди 6 години
Човека е дошъл в бананова република и може да си прави каквото иска ,нали е жива кво толкова..
55
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
57 К'во значение има какво си казват? Ти добре ли си? Даже и да го е напсувала...
54
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми е ясно какво се върна тоя да я пита, и тя какво му отговори. Нещо си казват. И тоя защо въобще се върна като беше отишъл напред, кое го накара да се връща при тази жена. Не го защитавам, просто се чудя на ситуацията. И на какви езици си размениха нещо.