Ралф с ритника в ареста за 48 часа. Ще го пуснат ли! Решава Темида

Групи във Facebook призовават съда да е безкомпромисен с "изверга"
7 юни 2017 14:15,
205

 

Районната прокуратура в Несебър е настояла пред съда за постоянна мярка "задържане под стража" за 53-годишния швед, който изрита брутално в главата камериерка на хотел в Слънчев бряг.

Към момента Ралф Георг Сундберг е за 48 часа в ареста, и дъщерята на ритната жена изрази опасения пред Dnes.bg, че "ако не се повдигне ново обвинение – утре ще го пуснат и в петък ще излети".

Още по темата

Очаква се в четвъртък, 8-ми юни, Районният съд в Несебър да му гледа мярката за неотклонение и да реши дали ще бъде задържан за постоянно, или ще бъде освободен.

Междувременно Facebook групата Национален Протест срещу безобразията в България публикува снимка на шведа и призова прокуратурата и съда да предприемат мерки "изверга" да не напуска ареста и България.

"Очакваме съда да не е милостив", споделиха инициаторите на петицията.

Министър Николина Ангелкова вече обяви, че инцидентът с камериерката е "изключително брутален".

"Задължително трябва да се вземат мерки и те се вземат. Важно е в такива случаи да се съобщава веднага и до полицията", настоя тя.

Пред Bulgaria ON AIR Румен Драганов от Института за оценки и анализи на туризма настоя, че камериерката трябва да получи 50 хил. евро обезщетение.

"Ако това се случи с който и да е в страната, от която идва чужденец, там той трябва да заплати 50 хил. евро", продължи Драганов, като подчерта, че не шведите са виновни, а нашата цяла правораздавателна система.

По думите му обществото ни трябва да има достатъчно силен натиск върху нея и българите да притежаваме силно достойнство да защитаваме всеки български гражданин.

Темата коментира и Благой Рагин от Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, който твърди, че този тип инциденти могат да се случат във всяка една страна.

"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както често ми казваше за България хем на майтап, хем с ирония, един приятел, който отдавна живее в Щатите - ТУКА Е ТАКА!
92
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали ако беше ритнал Рагин той щеше да се притеснява за чувствителността на скандинавците
91
1
 
10
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Прегледах набързо немския Фокус ...никъде нищо...Ама пък вчера в Саарбрюкен - 27 годишен сириец заклал социален работник за работа с травматизирани бежанци!*** не било терор - ей така ...просто го заклал..след скарване!М а нгустите могат да ги колят - ама ние сме проблема! И Шведите са същите б а л ъци...нагли там дето номера минава!
90
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
75 Има един коментар само и 2 клипа на това в тубата, бе . Що лъжеш? А заглавието и презентацията не споменават че става въпрос за курорт в България. Смешнико такъв!
89
3
 
9
 
! Отговори
Славянска култура преди 6 години
Руснаци и шведи са един сорт.Пият,псуват и налитат на бой.Посягат на жени,деца и старци.
88
0
 
28
 
! Отговори
карина преди 6 години
Не знам защо ме изтрихте - какво лошо имаше в поста ми ?Бизнесът се опасявал, че може да има бойкот ат скандинавските страни.Ами да - такъв е бизнесът ни - на колене пред чужденците, готов да бъде ритан.Изтрийте ме пак.
87
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Онова англичанче го изкараха геройИ ти какво направи, борецо за справедливост? Поиска по-добра съдебна система? Поиска някому отговорност? Какво стори?
86
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Именно, защото държавата е абдикирала, Темидата е за по-силния с парите и беззаконие цари навсякъде, Бг е най-осъжданата държава в Страсбург при положение, че малка част от хората си търсят и защитават правата. Какво ли би станало ,ако започнем 80% да си отстояваме правата, както прави европееца!?
85
2
 
0
 
! Отговори
... преди 6 години
Неволно се сетих за един шведски филм...Män som hatar kvinnor
84
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците ги видяхме. Стависки уби едни хора, Гоце го измъкна от правосъдието и сега пак си кара кънките, ни джип карал, ни катастрофа правил.
83
4
 
6
 
! Отговори
Заден двор преди 6 години
В село българия всичко е възможно.
82
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
фак офф шведския пазар бе рагин! До кога ще им позволяваме да ни тъпчат както си искат! Знаеш ли какви неща говорят за нас тук?? Аз бих го оставила в затвора и пребила като куче и после бих отричала
81
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА СЕ ДАДЕ СВЕТОВНА ГЛАСНОСТ НА СЛУЧАЯ, НЯМА ЛОША РЕКЛАМА ЗА СЛЪНЧЕВ БРЯГ, И БЕЗ ТОВА Е КЛОАКА КУРОРТА ПОНЕ ДА ЧУЯТ ЗА НЕГО, А АКО ТОЗИ НЕ БЪДЕ СЪДЕН ПОНЕ ЗА 50000 ?, ТО ДА НАБИЯТ ДВАМА ТРИМА ШВЕДИ И ДА СПРАТ ДА ИДВАТ ТИЯ РУСИ ЧЕРВЕНДАЛЕСТИ НАРКОМАНИ
80
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То за руското гуру е съседната статия. Широка славянска душа, да откършиш от нея...
79
0
 
0
 
! Отговори
Me преди 6 години
Adres, telefon, rojdenna data - publichni dannihttps://personer.eniro.se/resultat/Ralf%20Georg%20Sundberg
78
0
 
6
 
! Отговори
Ралфи преди 6 години
Ралфи да си го оставим в бг затвор поне за 2 години, да стане държанка на ромито а след това да си излежи присъдата у шведск0. 2 години булка може и да иска да си остане у нас за постоянно
77
1
 
3
 
! Отговори
Циник до 75 преди 6 години
Колега , пиши моля те - какво казват шведите за клипа...ако ти е възможно!
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако лежи в тамошен затвор, няма да иска да излезе. Шведските затвори са едни от най-луксозните в света :)
75
1
 
9
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Много се чудих "защо" я ритна. Единственото логично обяснение е, че са се скарали преди това. Като си тръгваше я видя/позна реши да я удари, и да си замине. За това си носеше багажа на видеото. Трябва не само да бъде подведен под отговорност, но и да получи ефективна присъда и то в наш затвор. Може да е кратка, но там ще го научат на уважение и ще си получи заслуженото.
74
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питам - ако някой от нас отиде в Стокхолм и ритне така шведка, що ли ще му се случи... ама шведка, а не емигрантка. Дали ще излезе от тамошен затвор.