От първо лице: Към едни съдии и майката на Стефан, който уби Виола

Бившата съпруга на убиеца се обърна и към полицаите от профила си във Facebook
Обновена: 2 юли 2017 06:18 | 1 юли 2017 19:07,
163
От първо лице: Към едни съдии и майката на Стефан, който уби Виола
Убитата Виола. Снимка: Facebook

Благовеста Пенева, бившата съпруга на Стефан, убил жестоко красавицата Виола преди седмица в София, написа изстрадан пост във Facebook с обръщение към родителите на момичето и родителите на убиеца.

В него тя разказва, че мъчително си представя последните часове на Виола, защото е била подложена на подобен ужас и заплахи. Както Dnes.bg писа по-рано Благовеста разказа, че преди време е престояла цяла нощ, заключена в банята, заради заплахите на Стефан.

В своя пост Благовеста отправя благодарност към полицаите, които единствени са й помогнали. Но младата жена отправя и тежки упреци към съдиите и особено към майката на Стефан.

"Искам да се обърна към цялата съдебна система и по-конкретно към всички госпожи и господа които от 2015г. до ден днешен напълниха нощния ми шкаф с откази", пише изстрадалата жена и допълва:

Още по темата
"От всички документи, постановления и откази, които получих от вас, установих, че вие сте загубили уникалното за човечеството умение да се изразява свободно и разсъдливо,т.е ако един от отличаващите ни фактори от животните е способността да разговаряме, споделяме, обмисляме, преработваме знание, съобразяваме се с това знание, развиваме, градим, то вие не фигурирате в нито една статистическа графа за определяне на човешки потенциал".

Благовеста разказва подробно за оплакванията си на съдиите и за техните отговори, както и за безрезултатното общуване с психолога на Стефан. А после пише:

"Искам да се обърна към една майка! Към тази жена аз съм се обръщала с "майко" и "ти не си майка" и все пак тя е такава! Желая ви да сте живи и здрави, за да си понесете товара! Така както аз нося товара на една от хилядите самотни майки, отглеждащи сами децата си, така както ще нося товара заедно с детето си с прикрепен етикет към него "дъщеря на убиец", така както хиляди майки носят товара на болните си деца, борейки се за живота и за вашите лекарства с изтекъл срок на годност”.

Благовеста обвинява майката на Стефан, че е възпитала синовете си в чувство на безнаказаност.

"Вие много добре знаете какво сте направили, знаехте и когато собственият ви син ви заплашваше, че ще ви се влачат червата, знаели сте какво прави със себе си и не реагирахте по никакъв начин. Криехте от семейството си от приятелите си, въпреки че доста от тях бяха видни лекари само заради страха "какво ще кажат за нас".Всичко това е вашият товар".

Благовеста си спомня и че майката на Стефан й казала при един разговор: "Аз съм безгрешна майка".

"Прости ми Виола,направих каквото можах,прости ми,че не те опазих", завършва поста си Благовеста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
16
 
10
 
! Отговори
анализатор преди 6 години
Жените обичат да ги.. да не използвам груби изрази че ще ме изтрият, но да кажем - да ги задоволяваш яко. Може тя да изкарва повече пари от теб, но ако си голям играч и я помпиш здраво няма как да те напусне по простата причина че всяка сутрин се събужда с кеф и деня и започва страхотно. И обратното ако ти си тоя който изкарва многото пари не ги ли умееш нещата в леглото винаги ще ти слага рога и ще си под чехъл.
50
3
 
22
 
! Отговори
Бесен преди 6 години
Има ли значение дали е била с него заради пари и джипове? Много хора от този тип умеят да прикриват се дълго време, а когато вече вече осъзнаеш с какъв човек си се забъркал и искаш да се махнеш, се оказва невъзможно. Най-малкото от страх. Особено когато институциите ни ги няма, докато не се случи нещо фатално. Обикновено и след това, ако не се създаде медиен шум. Поредният живот изгубен и няма да чурм имената на другите виновни. Важното е, че шмъркаме магистрали и че летим по магистрали, нали?
49
1
 
24
 
! Отговори
Има български мъжки преди 6 години
майчици, които са за разстрел наред със синовете им.Но явлението не е от днес. Преди повече от 70-80 г. български народопсихолози са започнали да изучават явлението "българска свекърва" и да недоумяват, опитвайки се да анализират демоничните й прояви.Но след 09.09.1944 г. другарите обявили етнопсихологията за лъженаука. Много от попарите, които сърбаме днес, са следствие от този техен де*бил*ен почин да пресекат развитието на важен дял от психологическата наука. Не само свекървите имам предвид
48
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А БАЛДЪЗАТА ОТ СОЗОПОЛ КАКВО ПИШЕ. В ФЕЙСБ.?
47
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ломската *** й харесали S-kласите на софийския дри-шльо наркоман, пък после олеле Мале.
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТ ПОЛИЦИЯТА УКРИВАТ ДАЛИ Я Е СКАЛПИРАЛ ПРЕДИ ДА Я ДОУБИЕ!
45
3
 
32
 
! Отговори
Бесен преди 6 години
Обръщайки се към по-голямата част от коментиращите, които очевидно имат комплекси, свързани с вниманието, което (не)получават от жените, мога да кажа, че причината е. в масовия случай не е във финансовото ви състояние. Ако сте сигурни, че е, замислете се с какви жени търсите контакт. От три изречения достатъчно добре си личи неувереността, ограничеността и пораженченската психика, които имате. Това вече със сигурност не се харесва
44
2
 
10
 
! Отговори
Надето преди 6 години
До 49Как може да е луд човек,който е осъзнавал какво върши и го е вършел с наслада и удоволствие?
43
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 41 КОЛКО ПО ПИШЕ по ЩЕ разберем.битовия скандал.НАЛИ ЗНАЕМЕ ОНАЯ ОТ ВАРНА КАК ГИ СМЕНЯШЕ.
42
1
 
12
 
! Отговори
haho преди 6 години
Дреме ми. Ако полоцията работеше отдавна нямаше да се стигне до тук....
41
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много емоции, а очевидната истина се игнорира. Този индивид, с име Стефан (което значи венец) е с тежко психическо разстройство. Възможно това да е наследствено и обострено до крайност. Такива работи у нас опасно се пренебрегват. Казват: луд е! Не го съдят!Най-добрият хуманен изход за такива, спореде мен, е евтаназията, защото не вярвам, че може да се излекува. Обществото, обаче, не се концентрира върху това. Безгрижно е!
40
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно че любовта на бившата му жена и на жертвата е ПРЕМИНАЛА КЪМ него.НО ОСТАНАЛО Е ПАРАТА ЗА КОЯТО ГО ТЪРСЯТ. ПЪРВАТА ГО ДЪРЖИ ЗАРАДИ НА КЪСА ВРЪВ, С МАЛКАТА И СМЪКВА ЗДРАВО. ИЗПОЛЗВА СЛАБОСТА НА БАЩАТА КЪМ ДЪЩЕРЯТА ЛЮБОВНИЦАТА ТОЙ Е ГОНИ НО НА НЕЯ МНОГО ТАКА НЕ И СЕ ИСКА. КОЛКО ПО КЪСНО ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ.. ДВЕТЕ СА СИ В ПЪЛНА ВЗАИМНА ВРЪЗКА.СЕГА БИВШАТА ЩЕ ТЪРСИ ЗДРАВА КОМПЕНСАЦИЯ. ЗА МАЛКАТА. ЩОТО Е СВИКНАЛА НА ПАРИ. Красавицата я няма с която са делили.
39
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе като вземете да се вживявате... тука не говорим за българските ценности, българския манталитет, държавата България или нещо друго. Тука говорим за един очевидно психически неуравновесен мъж. По целия свят стават такива неща. Кви ценности кви 5 лева, големи философи и анализатори се извъдихте. Да почива в мир момичето, стига сте философствали.
38
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ ЩОТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИМ КАЗВАТ ДА НЕ ПОВДИГАТ МНОГО ОБВИНЕНИЯ ЗА ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ ПО МАЛКО ВРЕМЕ В ЗАТВОРА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!!!ТОЗИ МОЖЕ ДА ЛЕЖИ ДО ЖИВОТ ПРИ СТРОГ РЕЖИМ АКО МУ СЕ ПОВДИГНАТ НЯКОЛКО ОБВИНЕНИЯ В ЕДНО ДЕЛО А НЕ САМО 1 ОБВИНЕНИЕ В УБИЙСТВО!ТОЙ Я Е ЗАДЪРЖАЛ ПРОТИВ ВОЛЯТА И! ТОЙ Я Е ИЗТЕЗАВАЛ , НАНЕСЪЛ ПОБОЙ И Я Е МАЛТРЕТИРАЛ! И ЧАК ТОГАВА УБИЛ!!ПОНЕ 3 ОБВИНЕНИЯ НО ПРОКУРАТУРАТА НИ НЕ СТРУВА ЩОТО РАБОТИ ЗА ГЕРБ!
37
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УБИЕЦА СИ ПРИЗНА ПРЕД КАМЕРИТЕ ДОКАТО СЕ ХИЛЕШЕ ДО УШИТЕ, ЧЕ Я БИЛ РЯЗАЛ ПОЛОВИН ЧАС ЗАЩОТО ТОВА БИЛО ИГРА И ЗНАЕЛ, ЧЕ НЕ Е ЗАРАДИ ПРЕДПОЛАГАЕМА ИЗНЕВЯРА КОЯТО Я КАРАЛ ДА СИ ПРИЗНАЕ ДОКАТО И ПРАВЕЛ СЕКЦИО БЕЗ УПОЙКА!!!СЪЗДАНИЕТО СИ Е НАПЪЛНО У РЕД ПРОСТО ИМА ХОРА СЪДИСТИ НА КОИТО ИМ ХАРЕСВА ДА БИЯТ МАЛКИ КОТЕТА ДА ВЛАЧАТ КУЧЕТА ВЪРЗАНИ ЗА КОЛАТА ИМ!!НО ДА ОДЕРЕШ ЧОВЕК ЖИВ И ПОСЛЕ ДА СЕ ПОХВАЛИШ С ТОВА ПУБЛИЧНО ЩОТО ТОВА ТИ ДОСТАВЯЛО УДОВОЛСТВИЕ СИ Е ЗА СМЪРТНА ПРИСЪДА!
36
2
 
17
 
! Отговори
4 преди 6 години
Защо обиждаш жената, като освен във фб е писала и в полицията и в съда? Само на тебе не ти е пратила писмо. Защо обиждаш, мъж ли си?
35
17
 
9
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Ако не бяхте пр.ости патки нямаше да се хващате с ***....ама нали и вие сте същите отпадъци ...сега да ривем за вас ли....
34
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До32 А МИ ТЕ ИДЕТЕ МАЙ ПО СА СИ ДРУЖКИ ОТКОЛКОТО С НЕГО НО НАЛИ СИ ИМА ДЪЩЕРЯ И ГО МАНИПУЛИРАТ И ТОЙ РАЗВЕДЕН ДА СЕ БОРКА В ДЖОБА ПО ЧЕСТО , ЗА МАЛКАТА
33
1
 
28
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Не е смахнат,а е жесток с.адист и заслужава да изгние в затвора.Съмнявам се обаче,че ще го осъдят ефективно,защото съдиите в България са загубили своята човечност.
32
0
 
39
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Радвам се на тази жена! Опитва се всячески да покаже, че този може да е наркоман, смахнат и садист, НО ако имахме работещи съд и прокуратура, щеше да е зад решетките...ТОВА е голямата драма!