Тихомълком, по терлици... ритачът Ралф под домашен арест

Шведът е настанен в хотел, но не е ясно кой и къде
Обновена: 21 юли 2017 07:36 | 21 юли 2017 07:30,
56
Тихомълком, по терлици... ритачът Ралф под домашен арест
Снимка: архив, Булфото

Бургаският окръжен съд е пуснал под домашен арест шведа Ралф Сундберг, изритал камериерка в главата. Това се е случило на 18 юли в пълна тишина - никой не е разбрал за определението на новата мярка за неотклонение.

За това се разбра от ъобщение на Бургаския окръжен съд, който е разрешил да се промени адресът, на който да се изтърпява домашният арест по искане на адвоката на Сундберг.

Още по темата

Съдия Светлин Иванов е разрешил вместо в София, шведът да бъде затворен в студио в апартхотел в Слънчев бряг. Управителят обаче отказал да го приеме. Същото се случило и в други хотели, в които пробвали.

По-късно шведът все пак е бил настанен в хотел, но не е ясно кой, пише "24 часа".

На 3 юни Сундберг изрита в главата камериерка в хотел в Слънчев бряг.

След гнусния инцидент, който бе заснет от камерите в хотела, кадрите се разпространиха в наши и чужди медии. Ралф многократно помоли да бъде освободен, обясни, че не си спомня нищо от въпросния момент, тъй като преди това, докато пътувал за страната, изпил голямо количество алкохол.

Той поднесе извиненията си към българите и пострадалата жена, като изрази готовност да й помогне по всякакъв начин - да й предостави всичко, от което има нужда.

В интервю призна, че е разбрал, че дори неговите сънародници го винят за постъпката и желаят най-строго наказание. Ралф приема това като съвсем естествено и призна, че дори той се мрази заради случилото се.

"Да, на кого би му харесало това, което направих? И аз не се харесвам, мразя се дори", категоричен бе той.

Той заяви също, че се чувства виновен за стореното, потвърди, че е вменяем и осъзнава какво се е случило, но не помни абсолютно нищо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Shopp преди 6 години
И защо трябвало да седи в ареста, не разбрах?Арестът е за опсни престъпници, този е един ***.
39
1
 
7
 
! Отговори
веднага преди 6 години
Съдия Светлин Иванов да заеме мястото му в ареста.А шведа сигурно Благой Рагин го е приел в своя хотел.Той приема ритачи на камериерки,даже одобрява наглите постъпки към персонала,важното шефа(Рагин) да пълни гуша.
38
0
 
1
 
! Отговори
не сме под тъп ъгъл преди 6 години
Не, ние не сме нравствено на такава висота, че да си дадем главите, но много са си я дали ,за да сме това до момента. Всъщност ние погубваме тази даденост,съсипваме България и това боли.А може би невиждаш? Лошото зрение е типичен покоазател на унищожителя.Остро е...
37
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До не пей ми се 40И какъв е ИЗВОДА???Ами не си давай "главата" за родина.Тъпо е.
36
0
 
7
 
! Отговори
не пей ми се преди 6 години
Жалко и болно за красивата ни Родина.Полужива , България е изложена на тезгяха за продан. А...колко глави паднаха за нея !! Това не е само история , а съдби...
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новина от последният час."Изчезнал е шведът, ритнал камериерката в главата"Сега съдията който го е пуснал да влиза в килията вместо него.
34
0
 
3
 
! Отговори
не е съд нашият преди 6 години
Каква държава сме ние ? Правова ли ? Сами на себе си се подиграваме, затова...да не се обиждаме ,когато други ни пренебрегват, обиждат ,подиграват. Ако това деяние се бе случило другаде, този вече да е влезнал в затвора с ефективна присъда.Така е в нормалните държави, но не и у нас.Селянинът - швед е в хотел ,само защото е подкупил "неподкупните" ни магистрати.Не се уважаваме , затова не ни уважават.
33
0
 
4
 
! Отговори
равноправие преди 6 години
Щом ще е така, да пуснат шведа Светослав в Берлин! Още сега отивам пред немското посолство да протестирам за незабавното му пускане под домашен арест в петзвезден хотел!
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безумие и подигравка е към всички нас неговият домашен арест. Ако ние си позволим такова поведение в чужбина едва ли ще ни пуснат.
31
1
 
2
 
! Отговори
йхж преди 6 години
До фактКъде ги е лежал В Бълггария -Да В Англия месеци и навън .
30
3
 
1
 
! Отговори
факт преди 6 години
Майкъл Шилдс не е помилван със слизането си от самолета, а е излежал 4 г.
29
0
 
9
 
! Отговори
срам преди 6 години
".......... в хотел, но не е ясно кой и къде"--------------това изречение горе долу описва съдебната ни система , какво се прави , как се отсъжда , защо се отсъжда така ---- на никой не му е ясно . Или обяснението е прекалено простичко - играят парички , интереси , влияние и т.н и т.н , но не и законите Е ако си прегладнял и вземеш ,ч е откраднеш хляб , може да ти дадат и ефективна присъда от няколко години ,а убиеш някога на пътя - *** не исках ,, *** аз уча , *** той е добро момче - и условна
28
15
 
2
 
! Отговори
юрист преди 6 години
Правилно решение на колегата! Оставете го човека, зашутил я и кво толкоз. Тя сега преиграва, явно адвоката и е казал да реве колкото се може повече, за да изтръгне парици от нещастния швед, 50 хил била искала
27
0
 
11
 
! Отговори
1221 преди 6 години
МИЛА РОДИНО ТИ СИ ЗЕМЕН АД
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Пенчоте още ли не са го пуснали?...
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мър.шите от съдебната ни система трябва да ги сполети същото, или техните майки, за да осъзнаят какво причиняват на народа на България! Управниците ни са некадърни и крадливи, за това нямаме адекватни закони, в които да няма "дупки" за да се измъкват престъпниците!
24
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли изненадани? Да чувате нещо за *** който нападна слепите хора? Нещо за онзи дето изрита възрастната жена на спирката?...... това е правосъдието в България калпаво като самата държава. Мила ми Родино какви тежки времена те чакат под предтекст, че са демократични.
23
0
 
13
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Имало е подмолни дипломатически ходове и нашите нали са подмазвачи са го пуснали и нали съда е независим и справедлив и така. Политик, дипломат, съдия - лъжци най-долни а затова ги мразим и при първа възможност ще ги изринем.
22
0
 
8
 
! Отговори
ккк преди 6 години
До АнонименБългари! Юнаци!По добре е БЪЛГАРИ-***
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българи! Юнаци!