Кой е убиецът от Сотиря? Саможив, без приятели, не работи...

Към момента е само заподозрян
Обновена: 16 авг 2019 10:12 | 16 авг 2019 10:12,
214
Кой е убиецът от Сотиря? Саможив, без приятели, не работи...
Кадър: Bulgaria ON AIR

Заподозреният за зверското убийство на 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря - Мартин Трифонов, е криминално проявен, не е въоръжен и е имал предишни прояви и към деца.

Той е саможив, няма приятели, не работи, не е завършил училище, семейството му се намира в тежко материално състояние. Това каза на специален брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов по повод издирването на Трифонов.

Още по темата


Иванов разкри, че сигналът за убийството е подаден вчера. Той е за момиченце с множество травми и наранявания, което въпреки усилията на медиците е починало.

Главният секретар уточни, че към момента Трифонов е само заподозрян и се издирва. Мобилизирани са служители на гранична и военна полиция и горското стопанство.

По данните на родителите на заподозрения, той има голям страх от кучета. Затова такива участват и в издирвателните действия на полицията. В момента към мястото пътуват психолози от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българин уби 7 год. Момиченце от ромски произход!!!
119
2
 
11
 
! Отговори
Привет от Албания преди 4 години
До възмутен 128Целта на кукловодите на прехода е да го НЯМА обществото.Сега по-ясно ли ти е?
118
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да почива в мир милото детенце и дано близките му намерят покой някога.
117
0
 
49
 
! Отговори
? преди 4 години
"и е имал предишни прояви и към деца." - защо, тогава, прекрасна съдебна системо и МВР, не си съвршихте работата? Защо не е бил осъден? Защо е бил на свобода, а не в затвора? Колко още такива социопати/ психопати са навън? Защо чакате да се стигне до толкова брутален акт на насилие, за да започнете да арестувате и съдите?
116
3
 
22
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
И нека си припомним още нещо : извергът Северин на практика бе разкрит от съкварталците си - роми! Ако тези убийства бяха оставени на съд в мешере, присъдата обикновено идва след 24 часа, влиза в сила веднага, и повярвайте, обикновените роми са също безпощадни към такива изчадия. Проблемите, че този е деградирал умопомрачително в това село са далеч по-комплексни. Ако трябва да гледаме първично, имаше един българин убиец в Бор. Градина крит близо две години от цял клас със все класната, българи!
115
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на бас, че този до няколко дни ще се "самоубие". Напоследък всички издирвани, които не могат д ги открият взимат, че се самоубиват.
114
14
 
15
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Нека обобщим нещо от известното ни досега : Имаме заподозрян, не осъден, въпреки че достатъчно улики сочат него за извършител. Да попитам следното : такива издевателства извършват не само роми, и всеки криминалист и съдебен психиатър би го потвърдил. Сега главният акцент е, че *** е ром, и затова всички други роми са виновни. Когато не е ром извергът, а българин, ако някой каже, че такива като него са всички българи, би ли било допустимо за вас! Апелирам за малко сдържаност и размисъл!
113
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снимката кърти!И на цялата мила картинка -българското знаме!
112
2
 
27
 
! Отговори
възмутен преди 4 години
Всяко нещо в този свят съществува с някаква цел. Каква е целта на съществуването на този? С какво би допринесъл за обществото?
111
6
 
27
 
! Отговори
Мосю Густав преди 4 години
Докато тука размишлявате, дали е българин или не - същите като него насилват и убиват в Германия. Само че, там не се интересуват дали е от малцинствата, а директно си го пишат - БЪЛГАРИН. Ходи после се срамувай, като си извадиш паспорта...
110
5
 
8
 
! Отговори
До циник преди 4 години
Хайде, спри пък ти с крясъците си! Не виждам за детето да ти е жал, само спамиш несвързани хули! Жертвата може също да е от ромски произход. Това не те интересува! Какво мислиш, че постигаш с воя си на мракобесен злобен пес? Нищо, както винаги. На кой му трябват такива лайкучки като теб, точно сега!
109
7
 
25
 
! Отговори
чичо преди 4 години
ВЕДНАГА-МОМЕНТАЛНО --------РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО
108
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама НЕ всички да лаем тук.Стотици хиляди трябва да има в София на протест за да се стреснат институциите.Откъде знате, че детето не е убито само за да започнат някакви протести? И как институциите са виновни, че на някой в пияно състояние му прищраква нещо в главата? И какво биха направили други институции на мястото на сегашните?
107
0
 
29
 
! Отговори
Вие преди 4 години
Какъв очаквате да е?? Пилот,програмист, сърдечен хирург....То тези програмисти..вълшебници..аха да бяха хакнали пръскачките!! Това стряска властта...по умните от тях..страх ги е да не паднат от власт. А тези...без мозъци с интелект на... ( Да пробвам парапитек- дали ще мине думата)....са електорат. Боко му дреме за консула , че..имат тайни. А че по селата е мор...Абе..***** ****** ( сам сложих..***)
106
0
 
43
 
! Отговори
Спокойна преди 4 години
Няма такава цензура тук. Защо ме изтри, че казах нещо грешно ли? Че на тоя не му е сефтето, че дори и само заподозрян, колко са му регистрациите? Защо данъкоплатеца трябва да го издържа по затвори или психиатрии?? Какво модерираш? Истината? *** (сама се цензурирах)
105
6
 
13
 
! Отговори
Циник до 118 преди 4 години
За такива като теб, иде реч...Не е виновен рома... Виновно е международното положение Боже, събери си верисиите
104
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И как пък решихте че точно той е yбиeцa? В България действат aлбaнcката, рycката и сръбската мафия, защото България е разграден двор и могат да си правят каквото си искат. Отвличат се деца и после се пpoдават - я за opгaни, я за нeщo друго. Веднага пак натопиха някой удобен
103
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По бай Тошово време отиваше на прасетата без никой да разбере!
102
2
 
17
 
! Отговори
Сливенски вятър преди 4 години
До Павел В Сотиря няма българи, имам познати учители там, тово не значи , че това не е най-отвратителното престъпление
101
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
по времето на ГEPБ Бългapия е нaдyпeна и клeкнaла държава, така е когато имаш един cлyгa за премиер а както знаем никой не обича cлaбaците и глyпaцитe.