Кой е убиецът от Сотиря? Саможив, без приятели, не работи...

Към момента е само заподозрян
Обновена: 16 авг 2019 10:12 | 16 авг 2019 10:12,
214
Кой е убиецът от Сотиря? Саможив, без приятели, не работи...
Кадър: Bulgaria ON AIR

Заподозреният за зверското убийство на 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря - Мартин Трифонов, е криминално проявен, не е въоръжен и е имал предишни прояви и към деца.

Той е саможив, няма приятели, не работи, не е завършил училище, семейството му се намира в тежко материално състояние. Това каза на специален брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов по повод издирването на Трифонов.

Още по темата


Иванов разкри, че сигналът за убийството е подаден вчера. Той е за момиченце с множество травми и наранявания, което въпреки усилията на медиците е починало.

Главният секретар уточни, че към момента Трифонов е само заподозрян и се издирва. Мобилизирани са служители на гранична и военна полиция и горското стопанство.

По данните на родителите на заподозрения, той има голям страх от кучета. Затова такива участват и в издирвателните действия на полицията. В момента към мястото пътуват психолози от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо държавата дава помощи на такива *** и семействата им? В соца имаше много точни и народната милиция не се церемонеше с тях , - остров Беляне, Пазарджишкият затвор , мините. Сега от порите на народа ги хранят и угояват з д вършат престъпления и всяват страх сред мирните граждани. До кога ?
99
5
 
38
 
! Отговори
Циник преди 4 години
А имаше и такива... Наричащи доктора застрелял Жоро плъха - убиец!Българи!Убиец!На такъв народ - как му викате?
98
6
 
46
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Имаше българи, които се подиграваха на военния пребит от роми във Войводиново...Българи! Подиграваха му се!QUO VADIS... БЪЛГАРЕ?
97
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
напротив, не е сам и не е саможив -подкрепя го цялата Държавна машина и всички прекрасно го знаем ,но ....велико мълчание , а сега обвинявайте човека , който ни определи като децибели.. ,а и да не забравя- ***- трийте на воля , не ви трябва реално мнение
96
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
смъртната присъда, трудовите лагери и ТВУ _тата, това е от което България има остра нужда! писна ми от такива дето имали права, малолетни били, европейски закони и разни НПО_та дето защитават всякакъв вид престъпници!
95
3
 
37
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Вече не знам колко пъти в последните години чета такива отвратителности..Смазаха с полиция и жандармерия протестите в Катуница, Асеновград,, Русе..."Горките полицаи" даваха наряди 24 часа +... Да охраняват reтата..Народа е в ступор...До следващата подобна изrъзица
94
2
 
37
 
! Отговори
Еврей преди 4 години
До кога ще ги търпим до кога!!!!!!!!???
93
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
имам само един въпрос. Този еврором ли е или да?
92
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама НЕ всички да лаем тук.Стотици хиляди трябва да има в София на протест за да се стреснат институциите.Лаене тук файда никаква
91
4
 
24
 
! Отговори
Павел преди 4 години
Бъркаш. Убитото моминченце е българче
90
0
 
59
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Според Вас, може ли нормален човек да извърши това нещо? Да изнасили и убие по най-брутален начин 7-годишно дете? Развъдихме поколения генетично увредени същества от този етнос. Кръвосмешения, деца раждат деца и тн. Плюс плачевното състояние на държавата, и на едно ей такова, като му дадеш ракия и амфети и други евтини ***. То не знае да чете, да пише....Дълга тема.
89
2
 
30
 
! Отговори
Некъф преди 4 години
Тоя хич не е махленски *** индивид!!!За протокола да уточним, този е всичко друго но не и българин!
88
0
 
24
 
! Отговори
селянин от София преди 4 години
Да отидат министри и посланици да наблюдават акцията. Да се съберат пари и да се плати на Марковски да не защитава ***.
87
0
 
25
 
! Отговори
гражданин от село преди 4 години
Айде хванете го най-накрая бе! Борисов лично да отиде и да наблюдава акцията!
86
3
 
41
 
! Отговори
Гошу преди 4 години
Виждате евроджендър атлантизЪма, соросоиддната идеология и либералните практики докъде докараха България ! Ако това положение ви харесва сложете минус на този коментар.
85
0
 
44
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Ако по цял ден им се налага да работят къртски труд сами ще карат децата си да учат, а не да им обесняват как да се развъждат на по 10 годишна възраст и, че белите балъци ще ги хрантутят цял живот с помощи!!! Ако са смазани от работа няма да имат силите и желанието да мислят какви глупости да правят, а ще лягат да спят, а не да пивтунят по цяла нощ и да пречат на белите роби да се наспят за поредния работен ден!!! ЕГН само срещу платени данъци и нещата ще си дойдат на мястото!!!
84
21
 
13
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
За всичко са виновни комунистите. Другите страни от бившият социалистически лагер изгониха комунистите и въведоха капиталистическия строй и там не стават престъпления и взимат мерезета по 4 хил евро, а ние още не сме изгонили комунистите и не сме въвели капиталистическия строй и демокрацията и още живеем в соцаилизма, затова стават такива престъпления и са ни малки мерезетата!
83
0
 
25
 
! Отговори
АБЕ ЕЙ, АДВОКАТИТЕ!! преди 4 години
Вие чувате ли се? Не бил виновен до доказване на противното, заподозрян само бил, журналистите били внушавали вината без доказателства и още не знам си какво си... А междувременно този бяга в балкана след като вие твърдите, че е невинен. Не мисля, че е избягал, защото е можел да чете и е прочел, че журналистите го сочат за виновен и се е уплашил... Всички вие адвокатите не сте в ред. Освен това дали е черен, бял, жълт, син.. няма значение. *** е!
82
0
 
38
 
! Отговори
Име преди 4 години
Дали е този или друг, проклинам му гнусния мозък и същество! Да причиниш такава болка и ужас на дете трябва да е равнозначно на АВТОМАТИЧНА СМЪРТ. Без капка милост, без капка жал, без капка право да му се прости и да живее, както той е извършил гнусотията си с една невинна душа.
81
1
 
31
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Докато държавата раздава помощи за щяло и нещяло като мана-небесна на тия ще е така!!! Докато закона не предвижда, че ако детето не е на училище и няма поне среден успех от 4.00 в противен случай родителите да трябва да изработят всички помощи които са получили нещата няма да се оправят!!! Докато не се промени закона ЕГН да се получава само ако си данъкоплатец или дете на такива и по този начин да им се налага да работят такива неща ще са ежедневие!!! ТРУДЪТ МУ Е МАЙКАТА!!!