Полфрийман готов да се върне в затвора: Не ме е страх!

"Вече не ползвам нож срещу несправедливостта, а химикалка"
Обновена: 17 яну 2020 10:53 | 17 яну 2020 10:40, Анисия Иванова
137

Вече не ползвам нож, за да се боря срещу несправедливостта, ползвам химикалка. Това каза Джок Полфрийман в ексклузивно интервю пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Декември месец 2019 г. австралиецът беше пуснат предсрочно от затвора. Той беше осъден на 20 години затвор за убийството на студента Андрей Монов, от които излежа 12.

"Аз не съм получил недоволство от българското общество - дори напротив. Когато обикалям в София, хората ме питат: "Ти ли си Джок Полфрийман", аз отговарям: "Да, аз съм". Човек не трябва да се страхува от това, което прави", каза той.

Вече 3 месеца Полфрийман чака решението на ВКС.

Още по темата

"Въпреки че трябва да има решение до 2 месеца - това пак се води като препоръка, а не като задължение. Това е проблемът. Средното време за чакане за такова дело е между 4 и 6 месеца. Но това е системен проблем, че хората трябва да чакат толкова време. В България всичко може да се случи, нямам очакване за решението", добави Полфрийман пред Христиана Стефанова.

И не скри, че е готов да се върне в затвора. "Благодаря на Десислав Трайков" бяха първите думи на австралиеца, когато беше освободен.

"Благодарих му, защото без него моето предсрочно освобождаване щеше да бъде невъзможно. Той ми помогна толкова много. Дори в съда той е представил вестници със заглавия в моя защита", каза още Полфрийман.

Той си спомня момента, в който е ударен по главата с камък, а след това пада на земята. Когато се събужда - полицията го арестува.

"Помня момента, в който си извадих ножа, но не помня да съм го използвал. Държах го над главата си - започнах да крещя да спрат да бият циганина. Те го ритаха на земята, удряха му юмруци", спомни си той.

Свидетели споделили, че част от групата го помислила за фен на ЦСКА.

"Смятаха, че съм "чорбар", защото имах червена звезда на якето ми, но аз нямам нищо общо с футбола. И защо търсят отчет само от мен, защо не искат и от другите 12? Все едно има защита и чадър над тях", добави Полфрийман.

Целият разговор на Христиана Стефанова с Джок Полфрийман във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 87 коментара липсват 34. Затова сме на 111 място по свобода на словото.Факт.
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПолФрийман е готов ,а Боко четата готова ли е?//
49
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Браво 44Това са техни coрocku организации и хора от тези организации,те разлагат обществото и стимулират престъпниците,престъпността и беззаконията,стимулират анархията и убийствата!Журналистката от Русе ,беше убита от тях,целта беше да клатят правителството!
48
5
 
5
 
! Отговори
Черен хумор преди 4 години
Вече ще ръга хора с химикалка ли?Добре е да се знае..
47
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красимир Къневв,Калин Калпакчиевв,Весислава Ивановаа,БХК,ССБ,"Отворено общество", Зелените,"Да,България",са НАРУШИЛИ ЗАКОНА и заплашвайки съдии,оказвайки натиск върху съдии,са пуснали този РЕЦИДИВИСТ-УБИЕЦ на свобода!За освобождаването му са използвани - пари,манипулация на записа,конфликт на интереси,корупция,заплаха срещу съдии,натиск и манипулации от председателя на БХК Красимир Кънев,който е получил подкуп и т.н.
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По лице,контури и други характерни очертания сякаш имаше робот снимка на издирван в последствие около взривен автобус на летище преди време как години,че и цветен вариант на снимка от шофьорска книжка издадена дотогава в чужбина как фалшива.
45
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки велик герой в историята е бил убиец. Разликата е само в каузата.
44
3
 
5
 
! Отговори
Браво 44 преди 4 години
Евала за много точните думи !!!
43
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименРецидивисти -убийци и социопати не искаме в България,или в затвора този нагъл престъпник или забрана завинаги да влиза в България,нямаме нужда от нагли убийци социопати,разкарай се от страната ни,бе криминален ***!
42
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако 50% бяхме като Полфриман, сега нямаше да има мутри в България.
41
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименМечтаеш си да закрият "Отворено общество" за да можете спокойно да се събирате на тумби и да биете хора по улиците, без никакви последствия за вас? Ами ако вземат та се понавъдят още няколко Джоковци, кого ще закриете и къде ще се скриете тогава?-Да пускаш на свобода рецидивисти с лобизъм е БЕЗЗАКОНИЕ,не съм от някакви тумби,а живея нормален живот в Германия и виждам,че в България има анархия и беззакония, тези думи ги кажи на англичаните и израелците,които забраниха Copoc несл
40
6
 
8
 
! Отговори
да копа е най гот преди 4 години
ще бъде умно да го пратят търнокопно да копа кладенци в перник. Позата е доста удобна. Тези които защитатва ще му пускат от сутрин до вечер благодарственната маьонеза в килера под последния прешлен.
39
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен37Мечтаеш си да закрият "Отворено общество" за да можете спокойно да се събирате на тумби и да биете хора по улиците, без никакви последствия за вас? Ами ако вземат та се понавъдят още няколко Джоковци, кого ще закриете и къде ще се скриете тогава?
38
7
 
8
 
! Отговори
Драган преди 4 години
Браво ! Браво ! И пак Браво ! Убийците в това жалко подобие на държава стават популярни и ги дават по медиите !
37
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАми той самия Пол Фрийдман е от комунистическа партия,беее!Той мрази десните!
36
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора,докато не последвате примера на Англия,Израел и други държави,които забраниха copoсоидните организации и copoc в държавата си,правосъдие и ред в държавата ни няма да има и ще продължавате да страдате,не го ли разбрахте?Съюз на съдиите в България (ССБ) е политически зависим!Самите съдии са притискани и заплашвани,има дори убити съдии,Бойко се беше захванал с борбата,но го смачкаха, включитено и другите десни от костовистките партии,които искаха да смажат и Гешев.
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малодушните се чудят каква конспирация да измислят, защото акълът им не побира, че един обикновен, свободен, човек е застанал на страната на справедливостта, рискувайки живота и съдбата си. Комунизмът не прощава!
34
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 31Защо един път не попита за близките на спасеното от Джок хлапе?
33
2
 
7
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Най-отвратителното от цялата ситуация с Джок Полфрийман е, че той беше пуснат след като взе да тръби наляво и надясно, и да се вмирисва все повече л.айното, а именно проблемите в правораздавателната система, пред вентилатора по думите на един изтъкнат български прокурор Николай Кокинов!Това е преом, който даде на Джок Полфрийман криле и подкрепа отвън!!!Някой му е дал съвет какво да прави и говори!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Рон Грейди!ЦРУ!!!
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красимир Къневв,Калин Калпакчиевв,Весислава Ивановаа,БХК,ССБ,"Отворено общество",са известни не толкова с работата си като съдии, колкото с опитите да влияят върху управлението и кадруването в съдебната власт чрез участието им в ръководството на политически зависимия Съюз на съдиите в България (ССБ).Гореописаните имена и организации имат вина за освобождаването на този рецидивист-убиец!