Гешев кани Бойко Рашков на работна среща

Целта - продължаване взаимодействието между двете власти
183
Гешев кани Бойко Рашков на работна среща
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Главният прокурор Иван Гешев изпрати до служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков покана за работна среща, информират от прокуратурата.

В писмото на Иван Гешев се отбелязва, че в периода 25-28 май в София е имало международна конференция "Защита на еврото в България и страните от Югоизточна Европа и Балканския регион. Постижения и предизвикателства пред правоприлагащите органи", за участие в която е отправена покана и до служебния министър на вътрешните работи. Той обаче я отклонил поради служебен ангажимент.

С оглед необходимостта от продължаване взаимодействието между изпълнителната и съдебната власт, в частност ПРБ и МВР, бих се радвал да проведем работна среща, посочва в писмото си Иван Гешев до Бойко Рашков. Главният прокурор изразява увереност, че "само с общите усилия на отделните власти, могат да бъдат постигнати желаните от българските граждани резултати, а именно ефективно противодействие на престъпността".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
1
 
! Отговори
Никк преди 2 години
На Гешев да му се търси отговорност защо не проверява нито един сигнал срещу Бойко и ГЕРБ!
135
0
 
0
 
! Отговори
ИГ. преди 2 години
Ко стаа ве май на?!Ша идваш ли или да ти пратя жандармерията да та довиде закопчан кат френски куфар,а МАЙ НА?!ША МИ СА ПИНИЗИТЕ,ША МИ ПРАЩАТЕ МИН ДИЛИ ДА МИ РУШЪТ СПОКОЙСТВИЕТО И РАБОТНАТА СРЕДА?!Най накрая,но не по важност,ще ми рушиш държавността и ще се гаврите с държавните институции,а аз ще ви гледам безучастно,след като Херо ми даде зелен сигнал,да ви рез на чи танките!!Идвай навреми докат бръсначът е наточен,че няма да боли,щот Кауня ша го кълцам с *** но ж,та да го боли силно!!
134
0
 
2
 
! Отговори
МАЧКАЙ ГЕШЕВ.... преди 2 години
ХЕРО МУСТАФА Е ЗАД ТЕБЕ.....И ЗАПИСВА!...НЕМА ЛАБАВО!
133
1
 
0
 
! Отговори
,,тутайки,, се - преди 2 години
тръгвай към бай ,,ставри,,
132
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля , че санкциите на - сащ ще обхванат лица от прокуратуратаВ документа се говори за корумпиран настоящ политик - дали го подготвят за обвинение и екстрадация в - сащ
131
1
 
2
 
! Отговори
Дали не сбърка ИГ? преди 2 години
Да видим САЩ кого ощастливиха с посещенията си. Посл. Херо Мустафа на 21 април посети Президентството, не централата на ГЕРБ, нито гл.прокурор! Затова ИГ скочи и нахлу в МВР ама дали не сбърка? След клетвата на новия кабинет тя обиколи ген.Янев, МВнР,МП,МЗ, новия шеф на НАП. Това означава добри чувства към ген.Янев и сие. Само че ИвГ е кадър на Магнаурската школа, разтича се и постъпи като слон в стъкларски магазин. Дали не засегна с това г-жа Херо М.?Законът Магнитски търси нови клиенти в БГ
130
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Онзи ден летящ отряд спецпрокурори СпП осъществи поредното си нахлуване - този път в МВР , насмете трима новоназначени началници на спец.служби, разпита ги в СпП, вероятно е имало и закани, но нещата се разнесоха по цяла София вчера, когато законът Магнитски посочи, че В.Б. е снасял пари на висш политик. Но Ив.Г. от политика не разбира, а от арести, разпити - така де, нали той е "Инструмент на Господ". Дали не сбърка? Законите Магнитски и Рико търсят за клиенти нови българи.
129
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕШЕВ ПОДГОНИ МАФИЯТА И ВСИЧКИ МУТРИ СКОЧИХА СРЕЩУ НЕГО- НИЕ НЕ СМЕ- ТОЙ Е МУТРАТА- ДА БЕ- ЖАЛКИ И СМЕШНИ СТЕ.
128
3
 
3
 
! Отговори
българин преди 2 години
Най достойното,което можеш да направиш Гешев,е да си подадеш оставката! Всички знаем,че ПРЕДСРОЧНО БЕШЕ ИЗБРАН.ПРИ ЖИВ ГЛАВ ПРОКУРОР,С НЕ ИЗТЕКЪЛ МАНДАТ.ДА БРАНИШ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НА др БОРИСОВ! И то слизайки или изгонвайки го от властта! ТА ДА ГО ПАЗИШ СЛЕД ТОВА! ЗАКОНА ДА НЕ ГО ПРЕСЛЕДВА КАТО БИВШ УПРАВЛЯВАЛ ВЕЧЕ! ЗА това хората те мразят и протестират! Ще ми се да те попитам! Защо ПОГАЗИХТЕ С БОРИСОВ ЗАКОНА ? ЗАщо ти беше нужна тази КРАТКА БЕЗСЛАВНА СЛАВА? На всяка цена да си ти и 1 ви?ОСТАВКА!
127
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев заминавай към затвора мижетутко!!
126
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно - пеевски е пропял на американците за да се спаси щом засега е сьс санкции - гешев да му мисли отук насетне
125
6
 
7
 
! Отговори
Бай Тошо преди 2 години
До Да допълня..."Примката около врата на Рашков се затяга. Бай Ставри потрива ръчички." Бай Ставри нема да души пРашков, а че му направи задна прашка.
124
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименГешев няма за какво да кани Б.Рашков на работна среща.Гешев го заплетоха в своята игра "ГЕРБ forever" Борисов и Цацаров и той нали си е полумилиционер-полуюриЗД с радост се съгласи,без да се усети,че на двамата им трябва не той, а спецпрокуратурата. Хвърли СпП в Президентството и показа, че за него,"Божия Инструмент",нищо свято няма.Сега отново беше използван - за демонстриране на сила и груби действия в МВР.За ИГ път назад няма - заедно с ББ ще отговаря за умишлени действия с/у БГ.
123
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гн Боико рашков би могьл да испрати някои от замесниците сиНе ми се струва уместно да се среща с - гешев по този начин ще свали голямото доверие на хората за неговата работа до тук , а има още много за вьршенеКакто се изрази тои - с бивши хора работа да нямаш
122
3
 
12
 
! Отговори
РОШКООВ ЩО ТАКА ,БЕ преди 2 години
ОТ "РАБОТНАТА СРЕЩА" ЛИ СЕ УПЛАШИ........ИЛИ РАБОТАТА ТИ СЕ СПЕЧЕ , ЩОТО ЧЕРЕПА Е ДАЛ ФИРА...??!
121
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще правят пазарлък. Свестни хора във властта ня-***.
120
2
 
11
 
! Отговори
ма моля ти са преди 2 години
Дами канят. И тоз Рашника друг противняк. То едни дълбоки въздуси са поемат, ше кайш Атлас земята на плещите си държи за 2 месеца. Коли и беси избирателно. И него никой няма да го помни.
119
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков да подава оставка от сега. Видя се колко може.
118
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спокойно ,Паважни герои . Догодина пак ще сте по паветата да сваляте Радев и неговите дворяни.
117
3
 
18
 
! Отговори
Ще пълзи Фигуранта преди 2 години
..защото там върху паважа на улицата му е мястото на червеното руско по миярче...!