Слави обжалва запора, наложен от Лена Бориславова

По жалбата трябва да се произнесе Софийски градски съд
Обновена: 9 май 2023 10:37 | 9 май 2023 09:24, Стела Стоянова
37
Слави обжалва запора, наложен от Лена Бориславова
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов е обжалвал запора, който Софийският градски съд наложи на сметките на фирмата му "Седем-осми". По жалбата на Трифонов трябва да се произнесе Софийският апелативен съд, чиято дума по казуса ще е последна, съобщава „Сега“. 40 000 лева от сметките на фирмата бяха запорирани заради гражданското дело, което Лена Бориславова заведе срещу компанията на лидера на ИТН.

Поводът е "Песен за Лена", която беше пусната по партийния тв канал "7/8" неотдавна, а след това нашумя в социалните мрежи. В нея Бориславова е главен герой, а текстът прекрачва границите на добрия вкус. В иска си Бориславова обяснява колко засегната и разстроена е била от песента, в която има обидни и вулгарни думи.

"Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми", коментира при завеждането на делото Трифонов.

Когато пусна иска срещу "Седем-осми", Бориславова се закани, че "след сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки". Все още няма информация за други внесени искове.

Бориславова отказа да участва на изборите през миналия октомври, а на тези през април беше в листите на ПП-ДБ и беше избрана за депутат. Тя обаче се отказа от мястото си, обяснявайки, че ще се занимава с кампанията на ПП за местните избори. По същото време Бориславова и мъжът до нея Мирослав Иванов обявиха, че чакат бебе.

Трифонов също бе избран за депутат, но след това поиска ЦИК да го заличи от списъка на избраните. Той беше депутат в 45-ото Народно събрание, когато партията му зае второто място след изборите на 4 април 2021 г. Тогава той не се яви нито веднъж в парламента, но участваше онлайн в заседанията, което пандемичната обстановка позволяваше.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя пък цъфнала та вързала тая...какво толкова се жали и се обижда. Щом е влязла в политиката не е толкова свястна колкото се изкарва, и какво търсеше в оная квартира с котето?
28
2
 
7
 
! Отговори
пара питка преди 1 година
Колко лесно от човек с талант и възможности можеш да се превърнеш в презрян, тщеславен (ако някой знае какво означава това), долнокачествен, пенкелероподобен индивид?! Явно на милинкия мамин принц учиндолски и шоумен вселенски няма кой да му каже, пък и той не знае, какво е политическа сатира... Радетелят на чалга културата, чалга поколенията реши, че разбира и от право! Ха ха
27
0
 
8
 
! Отговори
Потребител преди 1 година
Втасалият "Има Такъв Компот" отново се размириса!
26
2
 
5
 
! Отговори
До 23 преди 1 година
Не е запорирана сметка за 40 хиляди, абен, а са запорирани всички сметки. Искът е за 40 хиляди. Очевадно си фен на Трифонов.
25
1
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Толкова ли няма чалга вече, че да обжалва за 40 000лв? Това пари ли са за плешивеца? Жалък слуга на Доган е 3фонов и колкото по-бързо го разберат неговите избиратели - толкова по-добре.
24
2
 
11
 
! Отговори
Отвратен преди 1 година
От чалгата и султан-диван. А преди го съжалявах,сега го презирам заСлугинажът му към Доган и Тиква.
23
1
 
15
 
! Отговори
Тодор Колев преди 1 година
Песен за простака. - какво прозрение е имал Тодор Колев. Как хубаво текста на песента отговаря за Славчууу "По- страшен от спина, по-жилав от рака засега се оказва Простака. Простакът е кремък-корав и могъщ. Простакът е демон без лик, въздесъщ...."
22
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Запорирала сметка за 40 хиляди, то часовника му на Слави струва милион на пикло.
21
1
 
4
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Тука само разбирачи и граждани коментират само! Много прост0 племе сме :(
20
5
 
10
 
! Отговори
Бил Клинтън преди 1 година
не пич. песента си е политическа сатира, защото поддържа тезата, че Лена изневерява на база на изтеклия видео запис с Лена и Киро. ти може да си мислиш, че това да изневеряваш на половинката ти няма нищо общо с това да си политик и, че професия и личен живот трябва да бъдат разграничени, само че това показва колко ти е общата култура. Хайде сега си напъни мозъчето и си спомни (или прочети) за скандала Клинтън - Левински.
19
2
 
7
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Пепенцо-Дебен-цата могат да обиждат всички. В парламента и извън. Но, когато някой си позволи да им кажете истината в очите - как тая като лалугер се катереше по софийските тавани , рано сутрин през уикенда, заедно с шефа си, по ергенски квартири , как заради страстните и мустаци беше вдигнат специално 100 местен самолет - да си гукат (***-***) любовно пиленцата на вечеря в Солун (аллоооууу аз плащам бе , вашето ***..и да е..) щото нали в СФ ресторанти няма - душичките им се възпаляват. Ах!
18
10
 
22
 
! Отговори
За голямо съжаление преди 1 година
...песента няма НИЩО ОБЩО С ПОЛИТИЧЕСКА САТИРА, ЗАЩОТО Е ПЪЛНА С КВАЛИФИКАЦИИ И ОТКРОВЕНИ ОБИДИ НА КРЪЧМАРСКО НИВО. НЕ ХАРЕСВАМ ЛЕНА, НО СЛАВИ ПОСТИГНА ТОЧНО ОБРАТНОТО С ТАЗИ " ПЕСЕН"!
17
5
 
20
 
! Отговори
СлаФчо преди 1 година
Какво се прави на луд.Много хора го осъдиха за безвкусните му скечове.Последно Кристина Патрашкова го осъди на 15000 .
16
5
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Трифонов,да се...извини на...народа,за умопомрачителния пост,пуснат от него в защита на Гешев и неговите деца,заплашени в т.н. ...атентат. Оказа се че е пълна...фъсня. Извини се бе...извини се!
15
3
 
15
 
! Отговори
Е, преди 1 година
Чалгата за 40000 ли плаче?
14
13
 
12
 
! Отговори
ПараПетко преди 1 година
Не се подигравайте на Ленчето! Това са съвсем ,, нормални " западни ценности. Отворена връзка му викат...
13
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде стига сте ни занимавали с тоя чалгар,от когото нищо не става.Видяхме му напъните като политик,виждаме и немощната му телевизия.Едната злоба е останала в него и няколкото калинки,които му ли.жат подметките ,за да не умрат от глад.
12
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най- сетне едно момиче да се справи с малоумния шоумен с офшорките.
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този,който опростачи цяло едно поколение,сега се жалва от наложено му наказание за простотията,която ни предложи,вместо с достойнство да го приеме и да се извини.Въпрос на възпитание и култура.
10
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена Общата направи от ПП, партия на фамилен принцип