Гешев внесе в НС още материали по искането за имунитета на Борисов

Те са свързани с "Барселонагейт"
Обновена: 6 юни 2023 14:15 | 6 юни 2023 14:14, Стела Стоянова
68
Гешев внесе в НС още материали по искането за имунитета на Борисов
Снимка БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев внесе в парламента допълнителни материали по искането си за имунитета на Бойко Борисов, съобщиха от прокуратурата.

В тях се съдържат документи от претърсване, свързано с така наречената афера "Барселонагейт". По нея се проверява пране на пари за закупуването на къща в Барселона.

Материалите съдържат доказателства, относими към предмета на разследване, пише в съобщението.

Още по темата

Сред тях са протокол за претърсване и изземване на имот, одобрен с определение от Софийски градски съд, с който са иззети множество веществени доказателства – документи и електронни устройства. Приложени са още протокол за доброволно предаване, справка от проверка на СДВР по повод възложени оперативно-издирвателни мероприятия и молба за правна помощ до Република Турция, изготвена от отдел „Международен“ към Върховната касационна прокуратура.

Миналата седмица главният прокурор поиска имунитета на Борисов във връзка с "Барселонагейт". По делото вече бяха разпитани и свидетели, сред които бившият модел Ивайла Бакалова и Валентин Златев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
8
 
! Отговори
Само питам преди 10 месеца
Ако е имало доказателства защо ги е затаил досега?
48
0
 
5
 
! Отговори
Клепар преди 10 месеца
А БЕ каскет, до сега защо клепеше като ......
47
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
12 години Бат'ви Бойко нямаше имунитет. Комуноприватизаторите имаха и все още имат пълен контрол върху медийното пространство и резултата? Един скалъпен фотоколаж и коментар с половин уста на слухове по стил май с един източник. Добре че предупредиха Гешев с 3 кг. тротил, че да отчете дейност, която просто ще си завърши около изборите. То май и българите вече не се ловят на такива постни примамки.
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Храни куче да те лае май така стана хахаха
45
1
 
7
 
! Отговори
Мария преди 10 месеца
И в тия материали пак се предполага ?! Пълна бутафория Гешев
44
3
 
4
 
! Отговори
всички ще помним преди 10 месеца
Песни ще се пеят и пак ще бъде първи сред народа, а Гешев при Филчев и Петков
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всичките ни проблеми идват от лошото възпитание. Да си честен, принципен, отговорен, справедлив, работен и т.н. са черти формиращи се в детството.
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гешев си е за смяна. Имал е много данни за Борисов, а е мълчал до сега. Т.е. Гешев действа според интереса си, а не според това как повеляват законите. Всичките ни Гл. прокурори до сега са били такива.
41
7
 
6
 
! Отговори
ТО Е ЯСНО... преди 10 месеца
СЪДЪТ И ПРОКУРАТУРАТА СА НЕРЕФОРМИРАНИ ---ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦ-а И ОЩЕ РАБОТЯТ ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ---ЗАТОВА Е ТАКАВА СМОТАНА И ДЪРЖАВАТА НИ!ЗАТОВА ЦАРИ ---ХАОС , РЕКЕТ И КОРУПЦИЯ , ТИПИЧНИ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДИКТАТУРА НА БКП/ДС!!!....ЗАТОВА Е И ТАЯ МАСОВА СЪПРИТИВА И СТРАХ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ, ПОЛИТИЦИ И РУСОФИЛИ ----- КЪМ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО!
40
2
 
10
 
! Отговори
ТО Е ЯСНО... преди 10 месеца
САМАТА НИНОВА ГО КАЗА И ПОСОЧИ----РАДЕВ И ГЕШЕВ , ЗА БАЩИТЕ НА "ХАОСА И БЕЗВРЕМИЕТО"!!!!../...ПУБЛИЧНО ГО ИЗРЕЧЕ В НС../ВЕЧЕ НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ --ЧЕ "НАХЛУВАНЕТО В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ОТ ХОРАТА НА ГЕШЕВ ---Е БИЛО ПЛАНИРАНО МЕРОПРИЯТИЕ , ЗА ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ХАОСА И "ЮМРУКА"!...РЕЗУЛТАТА Е ---ПЪЛНА ПОДМЯНА НА КАДРИТЕ В ДАНС , МВР , НСО И ПР. ОТ ДС/КАДРИТЕ НЕ РУМЕН РАДЕВ!.....РУНДЬО --НАПРАВИ С ТОВА "ПРЕВРАТ"
39
5
 
3
 
! Отговори
Абе наивници, преди 10 месеца
Някои си мислят че ако дойде новия Корлеоне като шеф на мафиите ще е по-добре. Ами не. И двете се крепят на полицията и го виждаме при онзи събирач на данъци или при джуджетата. Гешев е пътник, както и Боко. Но новите са поне 10 пъти по-зле. То е достатъчно да влезете в магазина за да го видите.
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Но хайде вече да се арестуваме? Само се ослушваме? Писна ми вече от мишки!! Ще става ли нещо сериозно или не?Иначе само глупости говорите, мотаете се, карате се като селски тетки и клюкарки! Като ще се прави нещо да се прави!!!!
37
0
 
9
 
! Отговори
То е ясно преди 10 месеца
Гешев в съучастник защото си е траел. И сега го изкарва защото сложилите пиратките са го заплашили. Изобщо, евтина държава. Продаде се властта за няколко пиратки.
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
и да внася и да не внася, неговата песен е изпята. въпросът е за времето, което му остава колко щета ще причини на доскорошните си първи дружки.
35
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Удри бай Гешев народа е с теб!
34
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Песни ще се пеят за главния каскет, ако вкара тиквата на топло.
33
6
 
14
 
! Отговори
:) преди 10 месеца
Доказателствата са събрани от испанската прокуратура. Каскетът само ги криеше досега. Сега реши да ги извади от ръкавите :) Затова трябва да има кой да разследва главния каскет - защото си прави каквото си иска.
32
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И какво е доказателството? Никакво, щото няма доказателство! Защо сега геш като ти намазаха ските вече?
31
6
 
16
 
! Отговори
Браво преди 10 месеца
Рьчкай мафията с - 200 гешев за това си там
30
0
 
22
 
! Отговори
Гешефта се преди 10 месеца
Активира , твърде късно обаче