Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата
Обновена: 28 авг 2023 22:25 | 28 авг 2023 19:40, Йоана Цонева
196
Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп
Снимка: БГНЕС

Седем души са арестувани към момента заради тежкия инцидент в село Прилеп, при който при саморазправа бе убит шофьор на камион, прегазил 6-годишно дете. Арестуваните са роми от село Градец и са били част от роднините на починалото момченце, които скочили да се саморазправят с 57-годишния шофьор, научи "24 часа" от свои източници.

За момента основната версия за смъртта на шофьора е, че по време на саморазправата той е бил намушкан и е изгубил много кръв.

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата. В този момент оттам минавал камион с варненска регистрация, който блъснал детето и то починало. Тумба роми, които празнували наблизо, веднага скочили да го бият, а неговият спътник от камиона успял да избяга и да сигнализира на телефон 112. Когато полицията пристигнала, шофьорът вече бил мъртъв. Към момента огледът на местопроизшествието продължава.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
55
 
! Отговори
Очевидец преди 8 месеца
По селата е страшно, отвсякъде гърми глyпашкa музика, каруци, коли форсират, мотори, никой не спазва правила, всичко живо е деградясало и сиганясало, никакъв контрол
26
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Tрагедия! А сега да ви кажа какво бих направил, ако видя единственото си дете смачкано под камион с изтекъл мозък и разпилени очни ябълки на асфалта: ... Сещате се, нали? Отверката до дръжката в окото на убиеца! В състояние на афект!
25
26
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 8 месеца
МНОГО ГАДНА РАБОТА! ШОФЬОРА СЪЩО ИМА ВИНА , ЗАЩОТО УЛИЦИТЕ ТАМ СА ПОЧТИ НЕНАТОВАРЕНИ И Е МОЖЕЛ ДА ГО ИЗБЕГНЕ АКО ЩЕ ДА ВЛЕЗЕ В НАСРЕЩНОТО КЪДЕТО НЯМА КОЛИ ПЪТИЩАТА СА ШИРОКИ ВИЖДАМ ГО НА ГООГЛЕ МАПС. ПРАВИЛНО ЛИ СА ГО УБИЛИ АМИ НЕМОГА ДА ПРЕЦЕНЯ!
24
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сега всеки, който сгази човек ще бяга и ще се оправдава със страх от саморазправа.. Настигнахме Африка и ЛАмерика по диващина.
23
14
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 8 месеца
Тия камиони са много гадни . Защо минават през населени места ? Отделно шофьорите им 90 % са необразовани комплексари.
22
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Трябваше да даде газ и да избяга докато дойде полиция. Тия преди да убият шофьора реално са убили детето с липсата на .
21
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Според мен закона трябва да се промени и при ПТП с жертви да не трябва да се спира, а извършителят да има правото да се предаде в рамките на 1 час до районно където той реши.
20
27
 
5
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
До то детето. Пак ще попитам никой ли не е виждал деца в училищна възраст (или както е по закон под 12 г. възраст) да играят безпризорни в някое българско село? А ти сигурен ли си, че е било само? А шофьорът движил ли се е със съобразена скорост. А колко деца, не оставени сами бяха прегазени в последните години, и колко от прегазилите ги получиха адекватни присъди? Не дай боже да ми се случи подобна трагедия, и аз ще предпочета моментално възмездие, а не от умрял писмо - правосъдие!
19
3
 
61
 
! Отговори
Само това прочетете преди 8 месеца
,,..Тумба роми, които празнували наблизо, веднага скочили да го бият, а неговият спътник от камиона успял да избяга и да сигнализира на телефон 112.."Няма смисъл от подробни разяснения.Тези хора живеят със животинските си инстинкти,а в същото време се отделят милиарди през годините за да бъдат интегрирани.Да бъдат интегрирани къде?? Кое обществио би искало подобна интеграция?
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ето ти го бързото правораздаване. А хората от Цалапица има да чакат някой да си мръдне оперативния зад ник заради оня избягалия в Германия. И няма да дочакат. Затова все повече такива случаи на правораздаване на място ще има.
17
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всяко дете и възрастен човек може да загине, ако няма късмет и инстинкт (навик) за самосъхранение...
16
2
 
32
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 месеца
Това е бъдещето на България за съжаление, връщаме се назад .
15
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Очаквам скоро и с българите така да стане. Иначе ходиш да протестираш месеци наред за справедливост, пък институциите ти казват гледай си работата и отиват на море в Гърция. И накрая вземаш нещата в свои ръце, вместо да чакаш 5 години, за да разбереш, че не са събрани достатъчно доказателства.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Полския тръмбеж - Прочети какво те подсеща Анонимен 15. Отнася се за жителите на район като този, за който ти пишеш.
13
2
 
67
 
! Отговори
Полския тръмбеж преди 8 месеца
И по зле ще става!Територията е изоставена на произвола на сингърелите и за 240тлупа извън Софето нищо не ги интересува!Даже имам чувството че сингърелизацията се води съвсем умишлено!Тука вече 80% са от тия и вече няколко месеца няма сън от денонощните им дандании,кечеци,гюрултии и сгнии от четирите посоки на света!Звъним на 112,МВР,община но тях изобщо не ги интересува тормоза над българското население който трябва да бачка за заплатите им и помощите на ония!
12
44
 
5
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Това, че детето е *** не означава, че не е било обичано или обгрижвано. Не е добре да бързаме със заключенията. Все пак има и загинало дете. Айде сега да попитам, възможно ли е камионът да е карал бързо (досега не съм виждал такова нещо), никой от вас коментиращите ли не е виждал българчета да играят в някое българско село. Да, саморазправа със шофьора не е нормална, но за съжаление такива неща ще се случват все по-често, а причината е липсата на правосъдие и недоверието в него
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Един друг известен нашенец беше изнуден да се извинява заради думите си "Щом се държиш като сkoт и с теб ще се държат като със сkoт!" Ако беше отказал да се извини, днес щеше да е един от най-уважаваните българи.
10
3
 
48
 
! Отговори
Варналиев преди 8 месеца
Гадините от Градец се славят като най-гадните - крадци, мошеници и убийци. Като Синделските във Варненско. Тази част от Балкана в Шуменско, Търговищко и Сливенско е пропищяла от тях.
9
61
 
7
 
! Отговори
око за око, преди 8 месеца
зъб за зъб! извинявам се, но в случая ромите са в правото си! мразете ме!
8
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 18 Бай ти Тошо ги довлече тук и им внуши, че сме длъжни да ги издържаме и да им даваме привилегии, за които българин не може да мечтае, а те имат задължението само да се размножават ударно. И преди 1990 г. вършеха същите дивотии, но не се съобщаваше в медиите.