Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата
Обновена: 28 авг 2023 22:25 | 28 авг 2023 19:40, Йоана Цонева
196
Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп
Снимка: БГНЕС

Седем души са арестувани към момента заради тежкия инцидент в село Прилеп, при който при саморазправа бе убит шофьор на камион, прегазил 6-годишно дете. Арестуваните са роми от село Градец и са били част от роднините на починалото момченце, които скочили да се саморазправят с 57-годишния шофьор, научи "24 часа" от свои източници.

За момента основната версия за смъртта на шофьора е, че по време на саморазправата той е бил намушкан и е изгубил много кръв.

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата. В този момент оттам минавал камион с варненска регистрация, който блъснал детето и то починало. Тумба роми, които празнували наблизо, веднага скочили да го бият, а неговият спътник от камиона успял да избяга и да сигнализира на телефон 112. Когато полицията пристигнала, шофьорът вече бил мъртъв. Към момента огледът на местопроизшествието продължава.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
33
 
! Отговори
Неотложно! преди 8 месеца
Законите на всяка държава са съобразени със спецификата на нейното битие. В битието на нашата държава са включени едни, които не излизат без да са снабдени с ножове, брадви, секири. Ще ви напомня как една учителка дори тук се оплака от СОП-аджийче първолак, което всеки ден идвало в школото снабдено с игла, ножица или друг метален предмет, с който редовно наранявало някого. ЗАТОВА неотложно трябва да се забрани на тази общност да излиза извън дома си с бодящи и режещи предмети!
6
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всеки път лато тръгвам на път към провинцията жена ми се възмущава защо взимам и пистолета си (обикновено е заключен в касата). И всеки път и давам подобна хипотетична ситуация и тя се възмущава още повече. Ако имах право, не пистолет, а тежка картечница бих си монтирал в колата.
5
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По Бтв в момента казват не бил убит а починал с брадва в главата явно
4
2
 
90
 
! Отговори
Те са двойно виновни преди 8 месеца
Момченце внезапно излязло на улицата? Не е вярно. Оставено без надзор нечие дете изхвърчало като куршум на пътя без да се огледа дали идва автомобил, защото е от биологичния вид, който е убеден, че всички правила са валидни за останалите, но не и за него. Не е имало кой да го научи, че правилата трябва да се спазват. Онези, които 1) не са го научили да спазва правила, са 2) отговорни за него, но са го оставили без надзор.
3
7
 
35
 
! Отговори
1232 преди 8 месеца
Евроазийски ценности.
2
4
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Изводът, през такива анклави, не спирайте, каквото и да се случва.
1
52
 
24
 
! Отговори
Факт преди 8 месеца
Хората виждат че институциите и държавата не работят и ще взимат все по често правосъдието в свой ръце....