Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата
Обновена: 28 авг 2023 22:25 | 28 авг 2023 19:40, Йоана Цонева
196
Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп
Снимка: БГНЕС

Седем души са арестувани към момента заради тежкия инцидент в село Прилеп, при който при саморазправа бе убит шофьор на камион, прегазил 6-годишно дете. Арестуваните са роми от село Градец и са били част от роднините на починалото момченце, които скочили да се саморазправят с 57-годишния шофьор, научи "24 часа" от свои източници.

За момента основната версия за смъртта на шофьора е, че по време на саморазправата той е бил намушкан и е изгубил много кръв.

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата. В този момент оттам минавал камион с варненска регистрация, който блъснал детето и то починало. Тумба роми, които празнували наблизо, веднага скочили да го бият, а неговият спътник от камиона успял да избяга и да сигнализира на телефон 112. Когато полицията пристигнала, шофьорът вече бил мъртъв. Към момента огледът на местопроизшествието продължава.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
55
 
! Отговори
Покарал преди 8 месеца
Обикновени хора, които с това си вадят хляба и в следствие на стреса от такива инциденти с течение на времето се разболяват...инфаркт,диабед и т.н.Това е камион уважаеми зрители!Той преминава по улица която е част от републикански път по който минава голяма част от товарния трафик Турция-Румъния .Това е трагедия,която дано не се случва никому. Кой нормален и трезво мислещ човек ще остави само- 6 годишно дете да се разхожда в близост до главен път по който минават 100 тици ппп!?
46
2
 
41
 
! Отговори
Седераст преди 8 месеца
Заподозрените ***! Къде са сега ултра-националистите ни, къде е агитката на Левски, къде са рокерските банди? Събуждайте се и отивайте пред следствието в Сунгурлале!
45
2
 
47
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 8 месеца
Нямало да позволят правораздаване на улицата. Хахахахахахахахахахахаха. Това е отдаван реалност и нищо не можете да направите за да го спрете! Виновни са всички държавни калинки! ДО една! Включително и чистачките на държавна служба! Съсипахте държавата с нищоправенето и нищсоставането ви!
44
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като минем през Дивият Запад, ще научим какво значи правосъдие и ще разберем защо в САЩ има закони и се спазват.
43
2
 
51
 
! Отговори
Шопендар преди 8 месеца
Родителите трябва да бъдат първите осъдени,а за убийците доживот .ако това племе изкара правосъдието на улицата,никаква полиция е може да ги озапти
42
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сега докато съберат доказателства ще минат 5 години и половина. После ще забравят кой кого е убил, а дотогава заподозрените - под домашен арест. Въобще сега семейството на шофьора ще разбере какво значи правосъдие и има ли то почва у нас.
41
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дори и грешно собствено правораздаване е по-добро от никакво държавно, да човека може да е жертва, но можеше и да е един от тези които бягат в чужбина след престъпление.
40
15
 
4
 
! Отговори
Юрката преди 8 месеца
С 45 км в час ли е карал?
39
3
 
20
 
! Отговори
Жиката преди 8 месеца
В това село пътят е лош и не може да се кара бързо.
38
4
 
65
 
! Отговори
Местен преди 8 месеца
Към всички, които едва ли не, оправдават саморазправата. Знаете ли къде е село Градец и какво представлява местното му население? Намира се в община Котел, а местните роми са най-примитивните, крадливи и диви варвари, които може да си представите.
37
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Другият вариант е да чакаш за правосъдие, докато не умреш от старост или от мъка. Трети вариант няма.
36
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако живея в село, където минават камиони по главната улица - и имам малки деца - от двора ми въобще няма да има изход към главната улица. Ако трябва, тунел ще изкопая, но ще се излиза само на задната улица, където не минават камиони.
35
3
 
49
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
През италианска махала се преминава с 5!!!!! км.в час ! Независимо коя - в Арчар Видинско или кв.Хр.Ботев в София !!!!!!! Ако ти се СЛУЧИ НЕЩО ПОДОБНО - Отминавай и бягай , докато стигнеш до полицейски пост и там се предай , иначе си ОБРЕЧЕН !!!!!
34
16
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Под вещото ръководство на USA се превърнахме в бананова демокрация от латиноамерикански тип.
33
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И сега кой ще протестира за правосъдие? Стана нетипична ситуацията. В оня край са кибритлии хора и стават такива работи.
32
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Така е защото хората знаят, правосъдието е България е лошо.Има и чест и съдии, но повечето от тях да нали знаете...Моля да се публикуват заплатите на съдиите...за година . Плюс 13,14,15 и не знам коя коледна заплата.
31
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не е задължително всеки да има деца, който не може адекватно да се грижи за тях е по-добре да няма.
30
4
 
68
 
! Отговори
Кравар преди 8 месеца
Реално родителите на детето са виновни , че не си пазят детето . После са утрепали и шофьора без да им е виновен. От всички страни - това е варварска диващина , типична за първобитите общестава.
29
0
 
32
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Прочее, още ли бавите присъдата на Жорко Семерджиев? Ей затова хората започват да раздават "правосъдие" както в джунглата! А не трябва да е така!
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ставийски се отърва с условна, ама тоя - НЕ!