Четирима отиват на съд за убийството на Станка Марангозова

Сред тях е и бивш служител на НСО
1 сеп 2023 12:33, Елка Василева
7
Четирима отиват на съд за убийството на Станка Марангозова
Снимка: архив, БГНЕС

С обвинителен акт на Военно-окръжната прокуратура в София четирима души са предадени на съд за убийството на Станка Марангозова, съобщиха от прокуратурата. Тя бе убита на 10 октомври 2019 година в София.

На съд отиват четирима, сред които и бивш служител на НСО.

Още по темата
Според прокуратурата убиецът проследил жертвата до блок в столичния кв. „Младост“ и стрелял от мотоциклет, прикривайки оръжието с букет от изкуствени рози. Марангозова била простреляна три пъти в главата.

Разследващите са установили, че тя е била следена близо месец, като е бил използван и тракер за определяне на местонахождението й. Мотоциклетът е открит във водоем край софийското село Чепинци на 20 май 2020 г.

След убийството стрелецът е напуснал България и заминал за Швейцария, а след това и за Германия. После бе екстрадиран у нас.

Трима от обвиняемите са привлечени към наказателна отговорност и за участие в организирана престъпна група за държане на високорискови наркотични вещества с цел разпространението им. (БТА, Димитър Абрашев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 месеца
Била завлякла хората с много пари.Е, затвора врата има, гроба - не.
6
1
 
3
 
! Отговори
въпрос преди 8 месеца
КОЛКО ЛИЦА ОТ НСО-бившето УБО излязоха на протест против колегата ски поръчков килър? Не сте описали в статията-че килърът е ВИСОКОПОСТАВЕН ОФИЦЕР ОТ НСО!Защо нямаше МАСОВИ ПРОТЕСТИ на лица, инсталирани в НСО против килърът от УБО. А да-*** то не е УБО, а НСО!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За какво са я следили и убили? Припомнете, защото 4 години е много време, забравили сме?
4
1
 
2
 
! Отговори
анализаторите преди 8 месеца
гледат убийството и хората - извършител, поръчител , помагачи . парите за поръчката и планирането са основни компоненти . А. Петров беше с хладно отношение към Бойко . Бойко не разкри знаково убийство , но и много следователи се затрудняват . При ключовите убийства всички са известни личности и имат огромни пари . Ако убийците са ги убили - това са още убийства .
3
2
 
2
 
! Отговори
гларус преди 8 месеца
Таз с кво е била известна , че я гърмят? Сигурно е държала бардак на Витоша.
2
1
 
7
 
! Отговори
за станка преди 8 месеца
отиват , а са А. Петров не отиват . Ако станеше щеф нямаше да го стрелят . Станка сигнализирала и нищо . Алексей беше истински Дерибей . Цял живот леснотия и широтия . Трепал е кримигерои и него го утрепаха .
1
3
 
11
 
! Отговори
ха преди 8 месеца
ше ги съдят след четири години , баси ! ми то половината им присъда е изтекла без да помиришат затвора бе .