Прокурорският син наби съкилийник и подпали одеяло в ареста

Преместили го в самостоятелна килия
14 дек 2023 13:18, Стела Стоянова
84
Прокурорският син наби съкилийник и подпали одеяло в ареста
Снимка БГНЕС, архив

Скандалите с 19-годишния Васил Михайлов, син на прокурора от Перник Бисер Михайлов, продължават и в ареста.

Младежът се намира в килия в Кюстендил, където е затворен по обвинение, че се е заканил с убийство на бившата си приятелка Боряна. На 11 ноември Васил е набил свой съкилийник, което е наложило преместването му в самостоятелна килия. В нея той е запалил одеяло и огънят е бил потушен с пожарогасители. Това разкри наблюдаващият прокурор по делото Георги Иванов на поредното заседание в Софийския районен съд, пише "24 часа"..

19-годишният младеж е подсъдим за побой и закани за убийство на негови съграждани. Днес на делото беше разпитан бившият футболист от "Миньор Перник" Румен Андонов, от чийто случай започна разплитането на историята около прокурорския син.

Случката с Румен Андонов е от 11 юни миналата година около 14 часа. Васил го пресрещнал в центъра на града, първо му се усмихнал, а после му казал: "Здрасти, тренер".

Бившият футболист не го познавал, но тръгнал да му подава ръка. В този момент младежът му нанесъл три удара в челюстта, като единият може да е бил с бокс. Андонов го попитал: "Защо бе, момче?", а Васил му отговорил: "Казал си на моята братовчедка, че била платена".

От близко заведение излезли хора, собственикът и приятели на Васил. Те обяснили, че това е синът на прокурора Бисер Михайлов. Казали на треньора да си отива в колата, за да не стане по-лошо. Когато вече бил в автомобила си, Андонов се обадил на бащата на Васил и му казал: "Синът ти ми счупи ченето", а Бисер Михайлов му отговорил, че не говори със сина си, но го посъветвал да изчака "до утре на трезва глава".  

"В този момент всичко приключи. Аз не бях пиян", обясни Андонов.

От пернишката болница той бил изпратен на лечение в "Пирогов", защото челюстта му била счупена на две места. Преди него показания даде Красимир Григоров, който е баща на актрисата Луиза Григорова, също ударен от Васил Михайлов, но на 24 май 2022 г. Той се опитал да разтърве Васил и още един младеж, заради което получил едно кроше и се озовал на земята. Мъжът обаче не е подавал жалба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: затворпрокурорски син
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
Георги Владимиров преди 5 месеца
Това *** го направихте герой вече!Егати и пикльото , ако се целят в баща му разбирам,ако не обаче мисля,че на този *** му обърнахте вече твърде много внимание!Баща му и той не говорел с него...Говориш,не говориш-той е огледалото ти г-н Прокурор!Ако беше в някоя цивилизована страна отдавна щеше да си си подал оставката.Просто няма начин да не го направиш и без да ти я искат!Ама как си трае бащата,не говорел с него,абе я бегай бе...
59
0
 
2
 
! Отговори
КАКВО ГО преди 5 месеца
ЧАКАТЕ-МАЛКО ЛИ СА МУ ПРОВИНЕНИЯТА-НАКРАЯ СИГУРНО ЩЕ УБИЕ ЧОВЕК-ЕЙ,НЕ СПЕТЕ В ЗАТВОРА ГО НАВРЕТЕ
58
0
 
2
 
! Отговори
333 преди 5 месеца
СЪД и ЗАТВОР какво се чудите ?
57
0
 
8
 
! Отговори
луд ли е? преди 5 месеца
Защо бие хората в затвора??? Там му е единствения шанс да си намери половинка вече - цяла България (и не само) го разбра и жена няма да се доближи до него. Защо си реже клона? Че и постелята си пали... не знам защо го търпят полицаите... по път на поредното преместване, защо не отбият с патрулката и да му обяснят убедително, че такива работи не са приемливи в общество!
56
0
 
8
 
! Отговори
А тата му кой? преди 5 месеца
Не си говорил бил баща му с престъпното си чааааве, обаче ходи да го вади. Всички знаят. Обаче и бащата беше съден на времето за лихварство (разбирай мутра). Всички някой ден ще се наиграят. Изчааадието вече го простреляха веднъж в крака, като се прави на мъж (разбира се от засада да не очаква потърпевшия и после като е зашеметен да маа, ама тоя път не мина). Ами ако не беше в крака (жалко, че е било там)! И тата му, и всичкия род нямат място в обществото! Хляб да не им продават! Изрроди!
55
0
 
6
 
! Отговори
И той, и бащата преди 5 месеца
Не само той, и от баща му са пропищяли много хора. Всичко се връща. Майка му скачаше на бившата му, че си измисляла за побоищата и заплахите и ... "падна без да иска". Не знам как агресивните все попадат на кьоопави половинки - все падат, спъват се, удрят се някъде, намушкват се в гърба, амнезия ги хваща и такива. И чичото се прави на интересен. И братовчедките. Ужасен род. Явно е време за подписка в Перник за изселването им - като самонастанили се престъпници от малцинствата. И гонени отвсякъде
54
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Никой нищо няма да му направи. Тати пази.
53
0
 
4
 
! Отговори
tot преди 5 месеца
Тоя *** се бара на голяма работа ,но ще яде дръвчето повече ръка нямада дигне на никой и на кокошка !!!
52
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това недоразумение на природата, ако излезе на свобода, ще си намери майстора и тейко му няма да го спаси. Въпрос на време е да сбърка с човека срещу него.
51
0
 
11
 
! Отговори
въпрос преди 5 месеца
Този за какво се бори? Очевидно е непоправим и ще продължи да тормози хората. Въпрос на време е да си намери майстора, но лошотиите не може да върне. Защо и той да си намира майстора и хора да страдат? Мисли ли, че ако излезе, някой ще го търпи? Ще го обикалят отдалече като прокажен. Осъзнава ли, че сам направи живота му да приллючи и продължава да прави положението си по-лошо? Има ли някой между ушите? Че сърце и душа няма, че е урррод, е ясно, но капка мозък за негово добро? Явно не! и баща му
50
0
 
9
 
! Отговори
Чикиджия преди 5 месеца
Тоя сигорно е събиран от килима, или пердето.
49
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Самозабравилото се прокурорско отроче трябва полежи едно десет години,а таткото"прокурор"трябва да бъде натирен незабавно!
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя рак да го хване и да се разлага бавно и мъчително..
47
0
 
10
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 5 месеца
Това нещо за нищо не става ...
46
0
 
9
 
! Отговори
no justice преди 5 месеца
като този с толкова енергия са ги пращали в слънчев бряг... за няколко години там - забравяли за агресия и тн
45
2
 
19
 
! Отговори
Едно преди 5 месеца
време такива ги разстрелваха, защото са непоправими и са опасни за обществото, да не говорим, че не са полезни с нищо.
44
23
 
2
 
! Отговори
Лудия преди 5 месеца
Браво, да смачка всички които му се изпречат на пътя. Само бой и ритане
43
0
 
21
 
! Отговори
Мара преди 5 месеца
Татко-психопат, майка-безгласна буква, която все пада по стълбите и резултатът е товау което виждаме. Цялото семейство е за доживотно лечение в специално заведение някъде далече от хората.
42
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 месеца
товакелеменце епсихопат !..Глупост е да се намесва в неговия случай "Социалната система"..Дивакът си е дивак,независимо дали битува в "социализъм" ,или в "капитализъм"....МЯРКАТА обаче е една..Уви,ние сестрахуваме от нея...
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоа малкиа, в бургаскиа, колко бой яде. Те наборите тука такива не обичът. Аврамката най му го ръгаше.