Полиция отведе Габриела Славова в ареста

Нейната мярка "домашен арест" бе променена
31 яну 2024 13:15, Александър Попов
25
Полиция отведе Габриела Славова в ареста
Снимка: БГНЕС

Полицейски екип взе от домашния ѝ адрес Габриела Славова-Пеева, за да я отведе в ареста, съобщава БНТ.

Тя е обвинена заедно с майка си за убийството на 44-годишия Пейо Пеев. Първоначално тя беше оставена под домашен арест, с аргумента, че трябва да полага грижи за двете ѝ деца. Децата, обаче, бяха иззети от социалните от грижите на Габриела и в момента се намират при майката на убития Пейо Пеев

На адреса ѝ тази сутрин пристигна екип, който свали електронната ѝ гривна и след това я отведе в ареста. Нейната майка - Красимира Трифонова, също остава в ареста с най-тежката мярка за неотклонение.

На излизане от дома си Габриела Славова не коментира основната версия на разследващите, а именно, че до убийството се е стигнало заради неуредени родителски права.

Още по темата
Обвиняемата живее в този блок от около година и нейните съседи казват, че никога не са я виждали заедно с Пейо Пеев или с Велико Минков, който претендира за бащинство на едното дете на Габриела.

Самият Минков заяви тази сутрин, че Габриела и майка й възприемали него и убития Пейо за "биологичен материал, а не като на бащи, които трябва да имат роля в живота на децата си".

"До средата на бременността такова отношение от Габриела не е имало, то се промени след намесата на майка ѝ. Това, че съм искал да направи аборт, е лъжа. За мен се подготвяше стая в дома им, в която да живея. През първата година щяхме да бъдем в нейния апартамент, а след това щяхме да се преместим в къщата, която строя", заяви Велико.

„В последните седмици, преди да се разделим, разбрах, че Красимира е подготвяла всъщност втора детска стая“, допълни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А ментора и кирччу???
2
4
 
30
 
! Отговори
Анелия преди 3 месеца
Прасето как се е скрило с качулка. Случайно да не му видим отвратителната мутра
1
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каква невероятна Просто Кировска драма драги зрители - яж салам народен и гледай на сеир на аванта :)))