Приказката свърши! Григор Димитров падна от Медведев

Българинът загуби с 0:3 на полуфинала на US Open
Обновена: 7 сеп 2019 02:11 | 7 сеп 2019 02:04, Александър Попов
190
Приказката свърши! Григор Димитров падна от Медведев
Снимка: Reuters

Григор Димитров не успя да сбъдне мечтата си за първи финал на US Open. С Даниил Медведев изиграха страхотен мач, изпъстрен с истински шедьоври в Ню Йорк.

За съжаление приказката завърши със загуба с 0:3 (6-7, 4-6, 3-6).

Двубоят започна нервно, като и двамата тенисисти си направиха по един пробив. После успяваха да вземат своите подавания, за да се стигне до тайбрек. В него нервите на руснака се оказаха по-здрави и той го взе със 7:5 точки.

В този сет българинът определено беше по-добрият тенисист, но грешки в тайбрека не му позволиха да поведе и като че ли това предопредели мача по-нататък.

Във втория сет зрителите станаха свидетели на много класен тенис. И двамата показаха страхотни отигравания.

Медведев първи стигна пробив за 1:3, но българинът се върна в мача и възстанови равенството - 3:3.

Последва ново равенство, а в най-важния момент руснака проби и взе сета с 6:4.

В третия сет Григор продължи да се бори, но грешки в най-важните моменти не му позволиха да го спечели и в крайна сметка го загуби с 3-6.

Така напълно заслужено Даниил Медведев ще играе своя първи финал на US Open.

Всичко за развоя на мача вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още по темата: Григор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страхотен мач. И двамата бяха на супер ниво. Във втория сет Гришо започна с пробив още в първия гейм на сета, но после сякаш беше друг човек. Според мен травмата му пак се е проявила и затова играта му стана съвсем друга. Крайният резултат е отлично представяне на Гришо на турнира.
103
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-жалкият полуфинал от Голям шлем!
102
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако имаше малко интелект, щеше бързо да осъзнае, че дългите разигравания му носят загуба в 70-80% от случаите. Можеше да предприеме друга тактика.Ама трябва малко мисъл да ти протича в простата спортна глава.
101
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дришу, хасковския бек пак опърдя кочана и ни изложи.
100
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бях сигурен, че Гришо ще загуби. Можеше да победи само ако Медведчето беше контузен! Вашия извади късмет във втория кръг, игра свеж в следващия, Рождер контузен и така.....нашия цъка тенис, но е далече от това за, което сам се счита и мечтае! :))))
99
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм доволен, човекът се бори. В края на краищата това е откритото първенство на САЩ, не на Чечения или Якутия...
98
7
 
9
 
! Отговори
do 98 преди 4 години
и кой е с бъдеще в тениса бе? ти ли? или тлъстите ти отрочета дето не пускат таблета от ръце и гледат телевизия по 12+ часа на ден и бухат кола и чипс на закуска ли? зверев е слаба ракия ама с федерер зад гърба си ще получава лесни жребии и ше го бутат до четвърт финали на големите турнири. пред медведев небето е границата. ще стане голяма звезда. ще замести дедо догодина в големите трима.
97
13
 
6
 
! Отговори
men преди 4 години
80% от вас са дошли тука само да злорадстват и да му сипват на григор. като съвсем нищо не играе и аз го критикувам ама вчера това не беше случаят. заради хора като вас които нищо не разбират но се мислят за баш майстори и специалисти по всичко ни е държавата на този хал. заради това и повечето от вас гласуват за порко и шайката му - защото ги гледате и си викате това можех да съм аз, нищо че нищо не разбират с много инат и "мъжка сила" могат всичко. папата ги гали по тиквите, меркел ги гушка, н
96
4
 
20
 
! Отговори
men преди 4 години
какви са тези минуси дето сте ми нацвъкали бве колеги? вие верно не сте хора. некой от вас минусджии хващал ли е ракета в живота си? какво знаете за динамиката на играта палячовци? русначето за три сета сигурно сбърка не повече от десетина топки, върна всичко, направи всеки пасинг шот, бухаше асове в най важните моменти, удряше втори сервиси със 120 мили - някакъв хибрид между ноле и мъри ама с десетина санта по висок и бухащ безпощадни сервиси и мега устойчив психически. това е бъдещият джокович.
95
3
 
23
 
! Отговори
РАШИСТ преди 4 години
Тя приказката не е почнала че да свършва! Лесно е да биеш пенсионера Федерер. Някой вярва ли че ако Федерер беше с 10 години по млад че има кой да го бие, еле ли Гришката
94
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Тони 95Тая игра ти е много мътна.Нито Медведев нито Зверев са с някакво бъдеще в тениса.Това че бият ДришУ като шкембе у дувар не им дава бъдеще.
93
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
US Oпънат!
92
5
 
7
 
! Отговори
ikar преди 4 години
До АнонименСигурно президента и премиера му държат рръката, когато играе, така лри?Излагате се с това непрестанно тролене по повод и без повод!
91
5
 
13
 
! Отговори
Тони преди 4 години
Явно Медмедев , заедно със Зверев , са бъдещето на тениса .
90
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не заслужаваше да бъде на финал на УС опън. Факт.
89
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не гледах мача, но не се учудвам от резултата.В случая е издържала по-стабилната психика.Характерът трябва да се калява.
88
7
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОГАТО МУ СЕ ПАДНАТ ИГРАЧИ ОТ ТОП 20 СИ ЗАМИНАВА ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ТУРНИРА!ИНЖЕКЦИИТЕ С КОИТО СЕ ШПРИЦОВА ПРЕДИ МАЧА ДАВАТ СИЛА НО ТРЯБВА ДА МИНЕ ПОНЕ 2 СЕДМИЦИ ДА ИМАТ НЯКАКЪВ ЕФЕКТ ОТНОВО!!СЛЕД КАТО ГИ ПОХАБИ ЗА ДЯДО ФЕДЕРЕР СЕГА НЯМАШЕ КАК ДА ДЕЙСТВАТ ПРЕКАЛЕНО СКОРО БЕШЕ МАЧА!ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТОЗИ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ДАВАТ КРЪВ СЛЕД МАЧА ЩОТО НЕ СПИРАТ ДА СЕ ШПРИЦОВАТ С КАКВО ЛИ НЕ ПРЕДИ МАЧА!
87
2
 
25
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Гришу е от Герб. Партията му помогна до полуфинал. Оттам, които сабя покаже. Дайте му Борисовата градина на него и на Малеевите да построят блокове и гаражи. Да се множат парите му
86
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нито го харесвам нито мразя.Просто се дразня на истерията която се създава около един посредствен спортист.Може да е най-добрия български тенесист но си е средняк.
85
6
 
34
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 4 години
Само в приказките стават чудеса. Стигнал до там, защото един противник се отказал и друг играл контузен. Жалко за тази държава където централните новини започнаха с Гришо а чак след това се отразява един от националните празници благодарение на който днес имаме Държава.