Джокович вече тренира на Род Лейвър Арена в Мелбърн

Той се надява да остане да играе в Австралия
10 яну 2022 16:23, Нели Христова
83
Джокович вече тренира на Род Лейвър Арена в Мелбърн
Снимка: Twitter

След дните, изпълнени с обрати, Новак Джокович вече е на тенис корта в Мелбърн. Той започна тренировки на "Род Лейвър Арена".

По-рано днес съдът в Мелбърн отмени анулирането на неговата виза, като поне до утре той може спокойно да обикаля из Мелбърн и на този етап участието му на Australian Open изглежда сигурно.

Разбира се, все още министърът по миграцията на Австралия има право сам да вземе решение за повторно анулиране на визата му, което обаче няма да подлежи на обжалване и ще означава депортация за сърбина. Това може да се случи най-рано във вторник, а крайният срок за това да бъде потвърдено, че Джокович ще играе или не на турнира, е в полунощ на вторник срещу сряда.

В четвъртък е жребият за основната схема, а същинската част на надпреварата започва на 17 януари.

Ноле с усмивка на уста се снима с екипа си на корта на "Род Лейвър Арена", а в официалния си Туитър акаунт под именно този фотос написа:

"Щастлив съм и благодарен, че съдията промени решението за моята виза. Въпреки всичко, което се случи, аз искам да остана тук и да участвам на Australian Open.

Оставам фокусиран върху тази задача. Долетях тук, за да играя на едно от най-важните събития, които имаме през сезона, пред едни от най-невероятните фенове".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И в Австралия има корумпирани съдии!Джокера паралия ,знае той къде да цака!
62
7
 
4
 
! Отговори
ДО Haha kuku преди 2 години
Всяка държава има право да си организира каквито си иска турнири и да решава кой ще допусне на територията си. Никой не е карал ***-Е СръПски насила да се качва на самолета. Да е отишъл на турнира на ***-Е Бугаропитешки като не му изнася.
61
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да е интересно да победиш набодени тенисисти със сринат имунитет. Не са му достойни противници.
60
3
 
3
 
! Отговори
haha преди 2 години
Защо Австралийския съд нареди да се отмени решението на федералните власти по отношение на визата на Джокович???Защото Банковците си немат и представа за Австралия, как тази държава се управлява и как се взимат решения в тази така наречена демократична държава...
59
10
 
5
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ЗАЩО ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН НЕ СА ИМАЛИ ПРОБЛЕМИ ВЕЧЕ ВЕК С ВИЗИТЕ НА ПОКАНЕНИТЕ УЧАСТНИЦИ , ДОКАТО СЕ ПОЯВИ ТАРИКАТ ДЖОКОВИЧ ??? СРАМНО ПРЕКЪСНАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ !!!
58
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Земята е на всички хора! Никой няма право да ме спира да ида, където искам, понеже е начертал някакви си "граници"! Това, че се прави, не означава, че е редно! Все едно швейцарците да решат, че няма да пускат никого и никой никога да не може да види женевското езеро. Щото било швейцарско.
57
2
 
9
 
! Отговори
haha преди 2 години
Никоя държава не е длъжна да допусне който и да било чужд гражданин на своя територия.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Не организирай спортни турнири като искаш да избираш кой да влиза в държавата ти ...
56
5
 
8
 
! Отговори
До 66 преди 2 години
Не. Срамувам се, че имам съграждани като теб.
55
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се ли срамувате от поведението и приказките на родата Джокович ???
54
2
 
3
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
До # 11 : ВСЯКА ДЪРЖАВА Е В ПРАВОТО СИ ДА ОПРЕДЕЛИ КОЙ ЧУЖД ГРАЖДАНИН ИМА ИЗПЪЛНЕНИ ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ДА СТЪПИ НА НЕЙНАТА ТЕРИТОРИЯ !!! ПРОЧЕТИ , КАК Е ПРЕКЪСНАТА ,,ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА" НА СЕМЕЙСТВО ДЖОКОВИЧ СЛЕД ВЪПРОС ЗА ....БОЛЕДУВАНЕТО И ИЗОЛАЦИЯТА НА ЗВЕЗДАТА С ФАЛШИВА ДИАГНОЗА !!!
53
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НоВакс ДжоКовид!
52
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да си безмозъчно от рода на ужасЕна, за да не си разбрал още, че законите нямат нищо общо с грижа за здравето на хората. С две думи: закони, водещи до заплаха на човешкия живот и здраве не са закони!
51
9
 
7
 
! Отговори
До Гане преди 2 години
Никоя държава не е длъжна да допусне който и да било чужд гражданин на своя територия. Защо СръПския ***-Е не се пробва да влезне в Северна Корея?
50
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хем им се иска, хем не им стиска да признаят, че законите са им фашистки
49
5
 
11
 
! Отговори
11 преди 2 години
Не може държава да изисква от чужд гражданин да е задължително ваксиниран, за да играе на световен турнир от Големия Шлем на най-силния тенисист в света. Ако не го пуснат, този турнир трябва да отпадне и да му бъде отнет лицензът. Тогава, вече на село да си играят само вакси. То тва не е и вакса, ама тва е друга тема.
48
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До До 52/57 Оценките на антиваксърите не са меродавни за определянето на законите и правилата. Имаш право да мислиш каквито си глупости искаш, нямаш право да определяш морала на обществото на базата на тях. Австралийците са казали какви са правилата в страната им: на който не му харесват. - друм.
47
3
 
9
 
! Отговори
До До 52 преди 2 години
Много морално ли е според теб да инжектират в тялото ти животински вируси и други съмнителни вещества ?!
46
2
 
8
 
! Отговори
Браво! преди 2 години
Успех !
45
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надал дали е повярвал че Джокович е бил болен от ковид декември месец?
44
6
 
4
 
! Отговори
Do 52 преди 2 години
Антиваксъра не го интересува морал, поведение.Нали няма ковид, значи всеки може да се разхожда свободно навсякъде.Имало пандемияаайде, световна конспираця, която само антиваксъра е разгадал, защото, нали, е по умен от другите.Та и джоко не направил нищо лошобил болен, разхождал се. Въпреки че и антиваксърите не са толкова тааапи и добре знаят, че джоката е изфабрикувал фалшив тест.